جان برکفهای بلادبورن این پروژه رو دریابید.
روند همه شبیه سازها اینطوره.این شبیه ساز هم بیشتر از اینکه PS4 Emulator باشه تبدیل به تلاش برای پورت Bloodborne شده
ای کاش رو بقیه عناوین مثل Shadow of Colossus هم تمرکز میذاشت
چقد خوبه خصوصا نور پردازی بازی تو ریمستر قبلی که دادن بافتا خیلی تیز و لبه داربود اینجا انگار قشنگ پالیش شده، میتونی لینک بایپس اخرین نسخه لاسلسم بزاری اینجا دیگه من چک نکردم ببینم بعد وصل شدن نت ببینم اپدیت داده یا نه اصلا ،ممنونجان برکفهای بلادبورن این پروژه رو دریابید.
BB Reborne
عملا انگاری خود فرام سافتور اومده بازی رو ریمستر نسل نهمی کرده و اتمسفر بازی رو هم به سمت ایده اصلی استودیو برده (Project Beast) و دارک ترش کرده.
Lossless Scaling 3.2.2 (Build 19655272)چقد خوبه خصوصا نور پردازی بازی تو ریمستر قبلی که دادن بافتا خبلب تیر و لبه داربود اینجا انگار قشنگدپالیش شده، میتونی لینک بایپس اخرین نسخه لاسلسم بزاری اینجا دیگه من چک نکردم ببینم بعد وصل شدن نت ببینم اپدیت داده یا نه اصلا ،ممنون
سپاس عالی اره تنها باگ همین shad هم از اول همون استارتر و دراپای وی رم بود که میبست اپو که حلش کردن اونم ،من حالا توکف اوردرم که 4k اجراش کنم ازون خبری نشده ؟Lossless Scaling 3.2.2 (Build 19655272)
LS_19655272.rar
pass:
cs.rin.ru
=============
آره این خیلی تروتمیزه,
Vram بالا داشته باشی باز واقعا زیبا میشه.
منظورم برای VRam این ماده بود.سپاس عالی اره تنها باگ همین shad هم از اول همون استارتر و دراپای وی رم بود که میبست اپو که حلش کردن اونم ،من حالا توکف اوردرم که 4k اجراش کنم ازون خبری نشده ؟
ماکان این ماده ۴ تا تکسچر پکه همشون باید دانلود بشن یا اونیکی ها اپدیت شده پکه صفره ؟
خودت نصب کردی قشنگ جواب میده ؟ بابا bb لانچر اجرا کردیش دیگه؟

اره میدونم دقیقا فضا رو خیلی دارک کرده و این ریشید ها گاهی خیلی بازی رو نویزی و ارتیفکت مانند میکنه اما بعضیاشم شاهکاره ، خیلی جالبه اساس کار لاسلس کلا با شبیه سازا خیلی سازگاره و معجزه میکنه خودشونو میکشن هزار جور اپتی اسکلرو dlss و fsr اپدیت میکنن این با یه کلیک همشونو میشوره میبره و جدای از فریم دوبل اصلا بازیو زنده میکنه !منظورم برای VRam این ماده بود.
تمام فایلهای تو بخش main رو باید دانلود کنی ، فکر کنم 14 تاست.
فقط برای حجم تقسیم کرده و هم اینکه بشه بر اساس سلیقه انتخاب کرد.
اون reshade هم بگیر حتما که شبیه به ویدئو بشه.
فقط انتظار تاریک بودن فضا رو داشته باش ، یه دستت همش باید torch/lantern باشه.
از عمد این کار رو کرده ، البته اگه خواستی میتونی کمی روشنایی رو بیشتر کنی ، پیش فرض این ماد روی 5 گذاشته.
نه هنوز ، امشب میخوام دانلود کنم.
بدبختی اینکه جا ندارم ، باید BB PC Remaster رو حذف کنم.
اینکه حجمش از اونم بیشتره![]()
بستگی داره مثلا شبیه ساز 3 به کل فرعی ها از اول خوب اجرا می کرد حتی هنوزم توی انحصاری هاش خوبش اکثرا لنگ می زنه اما الباقی اکثرا خوب اجرا می کنهاین شبیه ساز هم بیشتر از اینکه PS4 Emulator باشه تبدیل به تلاش برای پورت Bloodborne شده
ای کاش رو بقیه عناوین مثل Shadow of Colossus هم تمرکز میذاشت