N!ma
کاربر سایت
سلام شلتر فروشش رو باز کرده
به نظر میاد نت داره استیبل تر میشه
یک سری از وی پی ان ها هم خیلی خوب وصل میشه برام
دقیقا ! شکن اصلا به درد نمیخوره ! ما هم برای ۱ ساعت گیم آنلاین داریم به هر دری میزنیم ! چون روی کنسول هم فقط dns جواب میده ! خدا لعنت کنه باعث و بانی شو که قبل سال حتی ۱ بار هم dns عوض نمیکردم روی کنسول ! همیشه opendns گذاشته بودم و بدون هیچ مشکلی call of duty bo7 بازی میکردم ! الان حتی IP opendns نمیشه پینگ کرد ! 208.67.222.222 کلا timeout هستش!شکن فقط بدرد لاگین میخوره که اونم الان بدون dns انجام میشه و عملا دیگه به هیچ دردی نمیخوره فقط پول الکی هست هزینه کردن براش
سلامسلام شلتر فروشش رو باز کرده
اکثرا تست دارن بگیرید خودتون تست کنید اینا رو هر نتی نتیجه متفاوتی دارند .من به شخصه فقط با ارمانی تونستم وصل بشم بع سرورهای بازیسلام
جیم اسپد چطور؟
بیشترین حجم ماهیانه ای که داره سرعت 16 مگ 410 گیگه که میشه 820 تومن.در کل گرونترین اینترنت ثابت فکر کنم همین شاتلهاین adsl شاتل ارزش داره ادم بگیره ؟ حجم هاش چرا اینقدر کمه ؟

ما که چیز دیگه ای داریم میبینیم.View attachment 407709
خب وضع نت روز به روز داره بهتر میشه. 2 3 تا از دیتا سنتر ها اختلالشون رفع یا کاهش پیدا کرده. انتظار میره تا آخر این هفته کامل اختلال ها بر طرف شه.
خبر فیک نذارید لطفا افتضاحه وضع نت همش نوسانه گیم که پکت لاست از سر کول این نت بالا پایین میره...View attachment 407709
خب وضع نت روز به روز داره بهتر میشه. 2 3 تا از دیتا سنتر ها اختلالشون رفع یا کاهش پیدا کرده. انتظار میره تا آخر این هفته کامل اختلال ها بر طرف شه.
گُلم همشون تست دارن . تست کن اول بعد بگیربرای استفاده از اپ اکس باکس روی لپ تاپ و بازی مثل فلایت سیمولیتور خرید کدوم دی ان اس رو پیشنهاد میکنید؟ شلتر، توربو و ...؟
والا من طبق تجربه خودم بهتر شدهخبر فیک نذارید لطفا افتضاحه وضع نت همش نوسانه گیم که پکت لاست از سر کول این نت بالا پایین میره...
من تهرانم و همچنان افتضاحه دیگه شهرستان ها بماند!والا من طبق تجربه خودم بهتر شده
قطعا منطقه به منطقه متفاوته