راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان یه سوالی
بقیه قسمت های بخش موبایل که عملا مرده گفتم اینجا بپرسم

از این استورهای ایرانی iOS کسی استفاده کرده؟ خوب اند بد اند؟ آی اپس و اپلز اپ

احتمال بن شدن اپل ای دی دارن؟ به درستی کار میدن؟ مشکلی چیزی ؟

برای یه چندتا برنامه و باژی پولی میخوای و جدا هر چی کلنجار میرم نمیتونم کنقاعد کنم بیست سی دلار بدم برای مدت کوتاه :|
اینا انگار بهتراند

• Like
Reactions: Thundersky
در سال هر کس یبار میتونه گوشی مسافری بیاره و رجیستری کنه.
اگر خودت هم نتونستی، فامیل دوست آشنا هرکی... اصلا میتونی بری فرودگاه، اونجا میبینی یه عده حالت دلار فروشای میدون فردوسی، بهت میگن، رجیستریتو میخریم :D رجیستر فروش هم هست.
پاسپورت حتما باید مهر خروج خورده باشه؟

• Like
دوستان کسی فروشگاه قابل اطمینان برای خرید باتری گوشی میشناسه؟ که حتما اصل باشه؟
دو شب پشت سر هم گوشیم رو زدم به شارژ و خودم خوابیدم، امروز متوجه شدم قاب پشتش یکم برآمدگی پیدا کرده و به احتمال زیاد باتری باد کرده! از نظر عملکرد هیچ افتی نکرده، فقط ظاهری به فنا رفته.

• Like
دوستان کسی فروشگاه قابل اطمینان برای خرید باتری گوشی میشناسه؟ که حتما اصل باشه؟
دو شب پشت سر هم گوشیم رو زدم به شارژ و خودم خوابیدم، امروز متوجه شدم قاب پشتش یکم برآمدگی پیدا کرده و به احتمال زیاد باتری باد کرده! از نظر عملکرد هیچ افتی نکرده، فقط ظاهری به فنا رفته.
فروشگاه جانبی

• Like
Reactions: Iman Shadow
گوشی هایی که 7 تومن بودن و ارزش خرید نداشتن الان حدود 20 میلیون شدن.
گوشی های 20 تومنی هم حدود 40 شدن
بازار بشدت آشفته و بی حساب و کتاب بود، الان دیگه کامل نابود شده.

سه تا جمله بازار همه چيزو آشفته كرده:

-جنگه ديگه
-پتروشيمى رو زدن
-از دبى ديگه وارد نميشه

حالا با ربط يا بيربط يكى ازين ٣ تا هر جا بازار بهم ريخته جهت توجيه استفاده ميشه :D

سه تا جمله بازار همه چيزو آشفته كرده:

-جنگه ديگه
-پتروشيمى رو زدن
-از دبى ديگه وارد نميشه

حالا با ربط يا بيربط يكى ازين ٣ تا هر جا بازار بهم ريخته جهت توجيه استفاده ميشه :D

اره متاسفانه
به میوه فروشه میگم موز چرا اینقدر گرونه میگه اقا تنگه رو بستن دیگه موز نمیاد 😁
دیگه تکلیف بقیه کالاها مشخصه دیگه.

کلا سخته ادم بخواد گوشی بخره، چون میدونی چند برابر ارزشش داری پول میدی!!
من که کلا بی خیال شدم و تا وقتی گوشی کار بده تعویض نمیکنم.
دیگه واسه خرید گوشی سیس پدر سن بالا رفتار میکنم 😅😁

دوستان یه سوالی
بقیه قسمت های بخش موبایل که عملا مرده گفتم اینجا بپرسم

از این استورهای ایرانی iOS کسی استفاده کرده؟ خوب اند بد اند؟ آی اپس و اپلز اپ

احتمال بن شدن اپل ای دی دارن؟ به درستی کار میدن؟ مشکلی چیزی ؟

برای یه چندتا برنامه و باژی پولی میخوای و جدا هر چی کلنجار میرم نمیتونم کنقاعد کنم بیست سی دلار بدم برای مدت کوتاه :|
اینا انگار بهتراند
من تازه تاپیکو باز کردم پیامتو دیدم قائدتا تا الان خریدی فک کنم :D
معتبرن ای اپس معمولا کد تخفیفش تو جاهای دیگه مثل سرویسای امتیاژی دیجیکالا یا اسنپ پیدا میشه که اگه گیربیاری مفت ترین حالته. اینا مجبورن اشتراک رو بکساله بزنن سعی کن کوتاه ترین زمانی که دارنو بگیری فکر نکن فقط تو مدت اشتراک اپ ها کار میکنن. یک ماهه هم بگیری و چیزایی که میخوای رو دانلود کنی تا یکسال باز میشن واقعا نمیدونم کسایی که ایفون دارن چجوری از وب اپ استفاده میکنن خرید یکی ازین اشتراکا از واجباته. اگه نخریدی حتما حتما بخر احتمال بن هم ندارن و کار میدن من سالهاست استفاده میکنم هم رو گوشی خودم هم اطرافیان.
ده هزار میلی آمپر☠️
Honor Win - Full phone specifications
Honor X80 Pro Max specs revealed via China Telecom listing
یازده هزار.

من تازه تاپیکو باز کردم پیامتو دیدم قائدتا تا الان خریدی فک کنم :D
معتبرن ای اپس معمولا کد تخفیفش تو جاهای دیگه مثل سرویسای امتیاژی دیجیکالا یا اسنپ پیدا میشه که اگه گیربیاری مفت ترین حالته. اینا مجبورن اشتراک رو بکساله بزنن سعی کن کوتاه ترین زمانی که دارنو بگیری فکر نکن فقط تو مدت اشتراک اپ ها کار میکنن. یک ماهه هم بگیری و چیزایی که میخوای رو دانلود کنی تا یکسال باز میشن واقعا نمیدونم کسایی که ایفون دارن چجوری از وب اپ استفاده میکنن خرید یکی ازین اشتراکا از واجباته. اگه نخریدی حتما حتما بخر احتمال بن هم ندارن و کار میدن من سالهاست استفاده میکنم هم رو گوشی خودم هم اطرافیان.

Honor X80 Pro Max specs revealed via China Telecom listing
یازده هزار.

من دیگه اون اپ هارو با بدبختی و گرونی روی خود اپ استور خریدم، هر چند حالا همین رو در نظر میگیرم ولی خوب‌بعضی‌هاشون اون اپ هایی رو که ادم میخواد نداره
در ضمن تشکر

من دیگه اون اپ هارو با بدبختی و گرونی روی خود اپ استور خریدم، هر چند حالا همین رو در نظر میگیرم ولی خوب‌بعضی‌هاشون اون اپ هایی رو که ادم میخواد نداره
در ضمن تشکر
اپ های داخلی خیلی مهمترن مخصوصا همراه بانکا شدیدا توصیه میشه نسخه اصلیشونو بگیرید خیلی خیلی بهتر از وب اپ ها کار میکنن خارجیا هم اره خیلیارو ندارن یا اونایی که دارن ممکنه اپدیت نباشن ولی درکل مناسب درمیاد بنطرم اگه فقط ایفون استفاده میکنید برا همراه بانکا هم شده یه اشتراک بگیرید خودتونو راحت کنید ارزششو داره یبار تست کنید

• Like
Reactions: NERO 7

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or