Amir nyny کاربر سایت Feb 18, 2026 #691 رفقا بحث و گفتگو رو به تاپیک مربوطه منتقل کنید لطفا اینجا برای اخبار هست Reactions: reza8796, medium, farzad2233 و 4 کاربر دیگر
Persia Tech کاربر سایت Feb 19, 2026 #692 نوشته شده توسط esi overlord: داداش اینم استار وارز همه چیش ok بیشتر... بازی اوکیه ها منتها روی حالت چند کاناله صدا بازی هیچ صدایی نداره فقط باید بذارم 2 کاناله تی وی مد که صداش درست بشه Reactions: esi overlord
نوشته شده توسط esi overlord: داداش اینم استار وارز همه چیش ok بیشتر... بازی اوکیه ها منتها روی حالت چند کاناله صدا بازی هیچ صدایی نداره فقط باید بذارم 2 کاناله تی وی مد که صداش درست بشه
underal کاربر سایت Feb 20, 2026 #693 نوشته شده توسط esi overlord: سلام دوستان من از چند روز پیش که با kstuff هک میکنم تمام بازی هایی که روی هارد دستگاه اجرا نمیشد از جمله دیمن سولز اجرا شدن خواستیم اطلاع رسانی کنم برا کسانی که مشکلدارن بیشتر... دیمون سولز داخلی اجرا نمیشه Reactions: esi overlord
نوشته شده توسط esi overlord: سلام دوستان من از چند روز پیش که با kstuff هک میکنم تمام بازی هایی که روی هارد دستگاه اجرا نمیشد از جمله دیمن سولز اجرا شدن خواستیم اطلاع رسانی کنم برا کسانی که مشکلدارن بیشتر... دیمون سولز داخلی اجرا نمیشه