دموش رو بازی کردم ،
اولین چیزی که به چشم میاد پرفورمنس خوب بازیه البته که محیطهای دمو هم نسبتا خلوت بحساب میاد ولی بازم خیلی خوبه ، ایده ی هک کردن ربات ها به کمک دوست همراهمون هم جالب و روان و سرراست دراومده ، با اینکه وسط کامبت باید هکشون کنیم ولی پلیر دچار سردرگمی نمیشه (البته توی این مرحله بازی و با این درجه سختی)
در کل بازی شسته رفته ای هستش ، وجود "همراه" و هم صحبت مون هم ،
جوّ خوبی رو توی بازی حکمفرما میکنه .
دموی بازی خیلی خوب بود. سیستم هک شدیدا یونیک و خوب از آب دراومده. تا قبل اینکه بازی کنم واسم سوال بود که مگه میشه گیج کننده نباشه اما خیلی خوب طراحی شده و اصلا دستو پاگیر نیست. رابطهی بین دو شخصیت هم به نظر خیلی خوب میاد. هم جاپونی بازی کردم هم انگلیسی که به نظرم ورژن جاپونی دایانا خیلی بانمکتره. در کل به نظر میرسه بعد این همه سال کار کردن رو بازی تونستن به چیزی که میخواستن برسن.
منم امروز یه دوساعتی بازی کردم، مکانیسم هک و شلیک به طرز جالبی جذاب و پرتنش از آب در اومده، استایل بصری و تم بازی من رو یاد دوتا شوتر دوست داشتنی دو نسل قبل Vanquish و Binary Domain میندازه و شوتینگ و سنگینی گیم پلی هم تا حد زیادی شبیه Dead Spaceئه.
پرفرمنس بازی هم عالیه و با dlss روی کوالیتی و FG بازی فوقالعاده با گرافیک و روونه.
بازیو رفتم تا تهش و پلاتشم کردم ، حال داد ولی نه خیلی!!!!
بدترین قسمت رو مخ بازی این بود که بازی کیلو کیلو واحد پول بازی میخواهد که مثلا لول آپ کنی سلاح و آیتمهای هک بازیو تا اون لذتو ببری که متاسفانه اون حالو نمیده بخواهی براش گرایند کنی و عملا با تموم شدن تیر تو بازی باید بری اون گانیو برداری که هیچی لول آپش نکردی یا اون هکیو برداری که هیچی لول ندادی بهش!!!
دنیایی پرک بهمون میده بازی که عملا نصفش بو*لشت و هیچ فایده ای نداره ، پرک درست هم میبندی که میری تو بازی همون اول فایتها معمولا تیر تموم میکنی!!!
من خودم برای مثال اولش که رفتم تو گیم با شاتگانش خیلی حال کردم و هی بهش لول دادم و هی اون هکیو که دیفنس انمی میاره پایین لول دادم و پرک هم گذاشتم کلوز کامبت که از فاصله نزدیک دمیج بیشتر بزنم و خلاصه میرفتم تو فایت 4 تا تیر شاتگان تموم میشد درجا و هک هم انقد تایمش کم بود درجا میپرید!!!!خلاصه که حال نمیداد چون همه چی تو بازی محدود و زود تموم میشن که مثلا تنوع بده ولی بیشتر بی فایده هستش و اون لذتشو میبره!!!
زیباترین قسمت بازی هم همونطور که همه میدونن و گفتن خود دایاناس که فوق العاده عمل میکنه و چنان جوی میسازه همه جوره کمبودهای بازی جبران میشه و صد البته هر مردی بازی میکنه دلش میخواهد بابا بشه