Amir nyny
کاربر سایت
منم کنسولم ۱۱:۲۰ هست دیشب خسته شده بودم خواستم به روز رسانی کنم ولی پشیمون شدم صبح اومدم دیدم ۱۱ و ۶۰ هک شده فعلاً باید صبر کردامیدوار باشیم به هک 11.20 یا بریم آپدیت کنیم خسته شدیم دیگه
کلا تو این داستان هیچی قابل پیش بینی نیستامیدوار باشیم به هک 11.20 یا بریم آپدیت کنیم خسته شدیم دیگه

کار خیلی سختیهاین چه وضعشه .//// حداقل یه جوانمرد جنتلمن با فضلیت پیدا بشه و فرمت pkg بده بیرون برای بازیای پلی 5 ///// /// کادوی کریسمس به همه بروبچه گیم بازها بده ...
همه چشم انتظارر ....![]()
![]()
کاش حداقل اینام زودتر اکی کنن برای ps5 ....کار خیلی سختیه
ولی دارن روش کار میکنن
باید دوتا دستگاه داشته باشیکاش حداقل اینام زودتر اکی کنن برای ps5 ....
Call of Duty: Modern Warfare 2019 , Black Ops Cold War , Modern Warfare II 2022 ,
elendig ring
marvel spiderman miles morales
spiderman remester
Stellar Blade و witcher 3
بودجه ندارم پی سی بخرم ... پلی 5 خریدم که ارحت بازی بریزم و بازی کنم ...باید دوتا دستگاه داشته باشی
اینارو من همرو رو پی سی هستم
سلام. بزودی سیاست سونی هم برای بازی های خودش و پورت بر روی پی سی تغییر خواهد کرد.و دیگه فکر نکنم به این سادگی کرک بشه!باید دوتا دستگاه داشته باشی
اینارو من همرو رو پی سی هستم
نیازی به کرک بازیهای دنوو نیسسلام. بزودی سیاست سونی هم برای بازی های خودش و پورت بر روی پی سی تغییر خواهد کرد.و دیگه فکر نکنم به این سادگی کرک بشه!
خب پس باید بدی بازی اکانتی برات بریزنبودجه ندارم پی سی بخرم ... پلی 5 خریدم که ارحت بازی بریزم و بازی کنم ...
از خبره خوبیکه چندی قبل راجب فریمورای 11.60 شد...ب نظر ک اکو و بقیه دارن روش کار میکنن...
زکو:
این یک شروع است اما fpkg نیست
لینک گیت هاب:
sdk/samples/install_app at master · ps5-payload-dev/sdk
View attachment 405165