همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام اقا چرا هیچ دی ان اسی کار نمیکنه درست؟؟؟؟ یسریا کلا وصل نمیشن یسری وسط بازی یهو بازیو افلاین میکنن ( مثل گرنتوریسمو۷) یا اول تست کانکشن ساین این میشه یهو فیلد میزنه و افلاین ، با ایرانسل و زیتل ، گذر، شکن لول ۳ رادار و.... همه رو تست کردم نشد
[td]
[/td]
[td]
[/td]​
اینارو تست کن برا منم مثل تو هست میبینی دی ان اس یی هست که به خوبی کار میکنه ولی یهو قطع میشه یا مثلا دو سه روز پشت سر هم خوبه بعدش از کار میوفته این دو تا پایینی برا اینترنت ای دی اس ال برا من نسبتا خوب بوده .شما هم یه تستی بکن

94.16.114.254
94.247.43.254
و
8.26.56.26
204.244.0.3

• Like
Reactions: MASHIN
سلام اقا چرا هیچ دی ان اسی کار نمیکنه درست؟؟؟؟ یسریا کلا وصل نمیشن یسری وسط بازی یهو بازیو افلاین میکنن ( مثل گرنتوریسمو۷) یا اول تست کانکشن ساین این میشه یهو فیلد میزنه و افلاین ، با ایرانسل و زیتل ، گذر، شکن لول ۳ رادار و.... همه رو تست کردم نشد
من از شلتر خریدم و هیچ مشکلی چه تو دانلود چه گیما ندارم.
قیمتشم خیلی مناسبه.

[td]

[/td]
[td]

[/td]​

اینارو تست کن برا منم مثل تو هست میبینی دی ان اس یی هست که به خوبی کار میکنه ولی یهو قطع میشه یا مثلا دو سه روز پشت سر هم خوبه بعدش از کار میوفته این دو تا پایینی برا اینترنت ای دی اس ال برا من نسبتا خوب بوده .شما هم یه تستی بکن

94.16.114.254
94.247.43.254
و
8.26.56.26
204.244.0.3
ممنون اینا دیگه اینجوری قطع نمیشه؟

من از شلتر خریدم و هیچ مشکلی چه تو دانلود چه گیما ندارم.
قیمتشم خیلی مناسبه.
ممنون من از چندتا شرکت تستیشو گرفتم کار نکرد ،ایز کانکت یکیش بود، اینیکه شما میگی رو چه نتی تست کردی؟

من تایید دو مرحله ایم روی sms هست ولی هیچ sms ای ارسال نمیشه برام
چیکارش باید کرد؟
باورت نمیشه ، ولی طرف خودش امریکاست ولی اس ام اس برای اونم نمیاد با شماره اونجا!!! خود سونی مشکل داره انگار کلا، ولی من خودم اون ده تا کدی که میده رو زدم، ،برداشتمش، حالااگه اونارو نداری دوستام میگن تنها راهش اینکه با ساپورتش صحبت کنی ،یک کدی میفرسته به اینیلی که اکانتت روشه، تایید کنی برات برمیداره.

آخرین ویرایش:
دوستان من چند روزه روی اپ موبایل و بروزر PC نمیتونم لاگ این شم ( روی کنسول مشکلی ندارم) کسی راه حلی نداره؟:دی veepn هم جواب نداده
خیلی رو ورود کلید کنی از کنسول هم میندازه بیرون اکانت رو
اگه ضروری نیست بنظرم بی خیال شو و رو کنسول ادامه بده.

دوستان من چند روزه روی اپ موبایل و بروزر PC نمیتونم لاگ این شم ( روی کنسول مشکلی ندارم) کسی راه حلی نداره؟:دی veepn هم جواب نداده
روش دیگه هم هست کلا بدون وی پی ان برو (من تست نکردم شخصا)
مرورگر کروم رو کامپیوتر برو قسمت profile همون بالا سمت راست از اونجا add chrome profile بزن یکی جدید بساز بعدش برو سایت پلی استیشن ببین جواب میده یا نه

• Like
Reactions: Sepi_60
سلام دوستان. چون اولین بار میخام پلاس بگیرم الان کنسولم ریجن اروپاست اکانتم آمریکا. پلاس اوکراین یا ترکیه بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟ یا باید چیزی رو تغییر بدم مثل اکانت. ممنون

سلام دوستان. چون اولین بار میخام پلاس بگیرم الان کنسولم ریجن اروپاست اکانتم آمریکا. پلاس اوکراین یا ترکیه بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟ یا باید چیزی رو تغییر بدم مثل اکانت. ممنون
سلام
ربطی به اکانت اصلی یا ریجن کنسولت نداره.
می تونی ظرفیت 2 پلاس بگیری حالا هر ریجنی و روی اکانت خودت بازی کنی.

• Like
Reactions: aminqazxsw
من تایید دو مرحله ایم روی sms هست ولی هیچ sms ای ارسال نمیشه برام
چیکارش باید کرد؟
این مشکل رو منم داشتم. مدت هاست نمیتونستم وب یا اپ لاگین کنم.
چند شب پیش دل و زدم به دریا و به ساپورت سونی پیام دادم. ابتدا شماره موبایل رو ازم گرفت گفتم این الان ببینه ایرانه درجا بنم میکنه :D ارسال کردم شماره رو براش و بعدش سریال کنسولی که اکانتم رو روش ساختم ازم خواستن. که گفتم اکانت روی کنسولی ساخته شده که الان در دسترسم نیست.
بعدش کد بک آپ خواستن ازم. بازم گفتم ندارم.
بعد ازم پرسیدن تاریخ فعال شدن 2FA رو داری؟ گفتم خیر. پرسیدن چه سالی بوده گفتم 10-11 سال پیش حدودا
در نهایت برای اثبات اینکه اکانت برای خودمه ازم خواست Order Number یکی از خرید هامو براشون بفرستم. اول اشتباها یکی از آیتم های رایگان که گرفته بودم رو فرستادم قبول نکرد. بعدش بازی که خودم خریده بودم رو فرستادم قبول کردن. همون لحظه 2FA از اکانتم برداشته شده.

یه نکته ای داره که بعدش یه ایمیل براتون ارسال میشه که به اجبار باید پسوردتون رو عوض کنید. از همه جاهایی که لاگین هستید هم پرت میشید بیرون حتی خود کنسول.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or