نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2025 - [جمعه 4:00 صبح] [تماشا https://tinyurl.com/5n7derp4]

از شایعه تا واقعیت، نمایش کدام عناوین شما را هیجان زده می کند (3انتخاب)

• مجموع رای دهنده‌ها
    178
  • نظرسنجی بسته شده است .

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
k401947_.png
z672844_.png

برای اولین‌بار این رویداد همراه با یکی از سرویس‌های بزرگ استریم یعنی Prime Video پخش خواهد شد و مانند گذشته در پلتفرم‌هایی مانند Twitch و YouTube نیز در دسترس خواهد بود
مکان برگزاری مراسم: Peacock Theater، لس آنجلس. زمان: ۱۱ دسامبر ۲۰۲۵
تاریخ اعلام نامزدها: ۱۷ نوامبر ۲۰۲۵، پس از اعلام نامزدها، رای‌ گیری از ۱۷ نوامبر تا ۱۰ دسامبر روی سایت رسمی TGA آغاز خواهد شد (برای رای دادن کلیک کنید)
ویژگی‌های مهم این دوره: پخش با کیفیت 2K در توییچ، جوایز مخصوص برای تماشاگران (Twitch Drops) و همکاری با آمازون جهت تخفیف‌ها/عرضه‌ آیتم های ویژه در خصوص بازی‌های نامزد شده (تبلیغات}
بینندگان Twitch که حداقل ۳۰ دقیقه مراسم را ببینند، یک آیتم درون برنامه ای رایگان (in-game content) + یک نشان ویژه کنار نام در چت (TGA chat badge) دریافت می کنند

آخرین ویرایش:
من چون سنتی کارم و بخاطر زانو درد باید روزی دو بار بشینم پا منقل، بعد دو بست و رفتن به فضا در میان دود StarCraft 3 رو دیدم.

حقيقتا آرت قضيه به كاراى بليزارد خيلى ميخوره ولى تم قرمز بيشتر ديابلوييه تا استاركرفت.
البته تهش ميبينى بسته الحاقى كندى كراشه :D

اون مجسمه اگه به doom ربط نداشته باشه و مربوط به آثار فرام سافت ور نباشه به نظرم خیلی شبیه dante inferno میتونه باشه حالا یا ریمیک‌ نسخه اول یا ریبوت ( خیلی استقبال میکنم )
بدن های چسبیده وچهرهای در حال فریاد زدن
جهنم
سبک hellscape هنری و شیطانی
امیدوارم هر چی هست سولز لایک نباشه و امثال من هم حوصله بازی کردن داشته باشند.

بازی جالبی هست. ظاهرا یه نسخه ریبوت شده هم سال 2005 برای PS2 داشته.

PS2_Altered_Beast_Cover.jpg

یه اینسایدر دیگه هم توی ردیت دیدم گفته بود مجسمه مربوط به یه آی‌پی ژاپنی هست. با این وجود زیاد با عقل جور در نمیاد که سگا برای یه آی پی فراموش شده که آخرین نسخه‌اش ۲۰ سال پیش بوده اینجوری تبلیغ کنه. هرچند با روند اخیر احیای آی‌پی های قدیمی‌شون خیلی دور از ذهن نیست.

جف کیلی داره تمام رونمایی های مهم رو جلو جلو نشون میده :

1765223868784.png

به اندازه هایپ کرده قطعا چند تا سورپرایز بزرگ رو هم نگه میداره . در کل به نظر میاد مراسم امسال دست کمی از مراسم پارسال نداشته باشه

=======================================

یـ هینت درشت در مورد مجسمه :

1765224185636.png

یا دارک سایدر ـه یا ریبوت/سیکوئل Dante's Inferno . البته Divinity Original Sin 3 هم میتونه باشه

آخرین ویرایش:
جف کیلی داره تمام رونمایی های مهم رو جلو جلو نشون میده :

View attachment 403450

به اندازه هایپ کرده قطعا چند تا سورپرایز بزرگ رو هم نگه میداره . در کل به نظر میاد مراسم امسال دست کمی از مراسم پارسال نداشته باشه

=======================================

یـ هینت درشت در مورد مجسمه :

View attachment 403451

یا دارک سایدر ـه یا ریبوت Dante's Inferno البته Divinity Original Sin 3 هم میتونه باشه
دارک سایدرز باشه شام میدم، ناهار میدم، صبحانه میدم، عصرونه میدم، میان وعده میدم ... مجسمه رو هم به عنوان بت مورد پرستش قرار میدم

IP دانته مگه دست EA نیست؟ اینا اگه آدم بودن دد اسپیس رو ادامه میدادن (حیف که چند روز پیش صحبتاشون به معنی عدم ساخت ریمیک یا نسخه جدید دد اسپیس بود وگرنه احتمال رونمایی از این بازیم میشد داد).
با همچین فهم و شعور پایین مدیرای EA خیلی بعیده بخوان نگاهی به دانته داشته باشن! استودیوشم که تعطیل شده.

دارک سایدرز باشه شام میدم، ناهار میدم، صبحانه میدم، عصرونه میدم، میان وعده میدم ... مجسمه رو هم به عنوان بت مورد پرستش قرار میدم
دارک سایدرز 4 که دو سه ماه پیش معرفی شد. حالا اینجا اولین نمایشش رو ببینیم یا 6 ماه دیگه فرقی نداره. بالاخره میدونیم که در حال ساخته. :D

دارک سایدرز 4 که دو سه ماه پیش معرفی شد. حالا اینجا اولین نمایشش رو ببینیم یا 6 ماه دیگه فرقی نداره. بالاخره میدونیم که در حال ساخته. :D
شرایط زندگیم سخت شده و به شدت درگیر مسائل زندگیم هستم، همین گیم پلی منو دور میکنه از این شرایط، حتی در حد یک دقیقه 😁 البته که من توی ذهنم گیم پلیش رو طراحی کردم واسه خودم 😬

این اینسایدر عربستانی ظاهرا گفته TGA بین 6 تا 7 تا معرفی بزرگ یا هیجان انگیز داره. به علاوه یه آی پی fps که همه منتظرش هستند با تاریخ انتشارش معرفی میشه و یک کمپانی ژاپنی مشهور که با بازی‌های rpg ایش شناخته میشه حضور داره lol :دی

Screenshot_۲۰۲۵-۱۲-۰۹-۰۰-۴۸-۵۱-۸۶۱-edit_com.twitter.android.jpg

در مورد سابقه‌اش هم ظاهرا توی پادکست یا مصاحبه همین توییت، قبل از اینکه امروز حضور تومب رایدر جدید توی TGA رسماً معرفی بشه رو لو داده. یا پارسال گفته بود یه آی‌پی ژاپنی قدیمی توی TGA معرفی میشه که okami بود. اما از طرفی در مورد برخی چیزها مثل اخیراً قضیه یوبیسافت اشتباه داشته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or