نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2025

از شایعه تا واقعیت، نمایش کدام عناوین شما را هیجان زده می کند (3انتخاب)

• Next Santa Monica Game

• Gears of War E-Day Gameplay Trailer

• Neon Giant's Project Impact (Confirmed)

• Max Payne Remake Cinematic Reveal Trailer

• Exodus (Confirmed)

• Silent Hill Remake

• Persona 4 Revival

• Fumito Ueda's Robot Project GamePlay

• Tomb Raider

• Control: Resonant

• The Duskbloods/Project FMC | Mandatory FROM Appearance

• Assassin's Creed: Black Flag Resynced

• TGA Mysterious Statue Game (مجسمه نمایش داده شده)

• Prince of Persia: The Sands of Time Remake

• Fable

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
2025.jpg
برای اولین‌بار این رویداد همراه با یکی از سرویس‌های بزرگ استریم یعنی Prime Video پخش خواهد شد و مانند گذشته در پلتفرم‌هایی مانند Twitch و YouTube نیز در دسترس خواهد بود
مکان برگزاری مراسم: Peacock Theater، لس آنجلس. زمان: ۱۱ دسامبر ۲۰۲۵
تاریخ اعلام نامزدها: ۱۷ نوامبر ۲۰۲۵، پس از اعلام نامزدها، رای‌ گیری از ۱۷ نوامبر تا ۱۰ دسامبر روی سایت رسمی TGA آغاز خواهد شد (برای رای دادن کلیک کنید)
ویژگی‌های مهم این دوره: پخش با کیفیت 2K در توییچ، جوایز مخصوص برای تماشاگران (Twitch Drops) و همکاری با آمازون جهت تخفیف‌ها/عرضه‌ آیتم های ویژه در خصوص بازی‌های نامزد شده (تبلیغات}
بینندگان Twitch که حداقل ۳۰ دقیقه مراسم را ببینند، یک آیتم درون برنامه ای رایگان (in-game content) + یک نشان ویژه کنار نام در چت (TGA chat badge) دریافت می کنند

آخرین ویرایش:
من بیشتر که دقت کردم و فکر کردم به منم حس جنریک می ده و اصن فکر نکنم فرام سافتور استودیویی باشه از این کارا بکنه. تو بازی داستانو می کنه تو سوراخ هفتمی بعد بیا اینجا چنین چیزی نمایش بده؟! :D

به quake نمی خوره؟ من شنیدم البته.

• Like
Reactions: MyJinx and Arios 22
فرام سافور یک بازی جدید در همکاری با سونی نداشت (شایعات زیادی بود) ؟ یعنی اون بازی به تاریخ پیوست؟
شایعه اش زمانی اومد،اواسط 2022 هرمن گفت با استدیو های ژاپنی زیادی در حال کاریم که از کوجیما پروداکشن و فرام هم نام برد
بعدش هم DS2 معرفی شد... هم Physint...
ولی از خود فرام تا سه ساله فعلا خبری نشده...

من بیشتر که دقت کردم و فکر کردم به منم حس جنریک می ده و اصن فکر نکنم فرام سافتور استودیویی باشه از این کارا بکنه. تو بازی داستانو می کنه تو سوراخ هفتمی بعد بیا اینجا چنین چیزی نمایش بده؟! :D

به quake نمی خوره؟ من شنیدم البته.
به quake نمیخوره. البته حالت فانتزی داره و یکم هم عجیب و غریبه. ولی بیشتر استراکچرش به دووم میخوره.
منتها من احساس میکنم یه بازی جدید باشه.

• Like
Reactions: jdepp
اینکه این عکسه خیلی داره بولد میشه و نگرانم میکنه هف لایفی در کار نباشه... الان باید شایعات هف لایف بیاد نه این :(
هف لایف مالید دیگه
ولو مثه دفعات پیش یه ترول و مسخره بازی خفنی کرد و رفت پی کارش :D

.

اینکه این عکسه خیلی داره بولد میشه و نگرانم میکنه هف لایفی در کار نباشه... الان باید شایعات هف لایف بیاد نه این :(

هف لایف 3 واقعی باشه یه مقدار بعید نیست تو گیم آواردز نشونش بدن؟:دی یعنی میخوره بهش خیلی اختصاصی معرفی بشه، با آب و تاب زیاد.

هف لایف مالید دیگه
ولو مثه دفعات پیش یه ترول و مسخره بازی خفنی کرد و رفت پی کارش :D

.
نه من هنوز بهش امید دارم... آخه دیگه الان نشه کی؟

ولی این تاپیک بود یا تاپیک اخبار شایعات، یکی حرف قشنگی زد گفت لذت معرفی این بازی تو یه ایونت معرفی شه با حضور تماشگرا، نه صرفاً تریلر دادن خالی

بخاطر همین خیلی خیلی مشتقام تو TGA دیگه معرفی بشه. قبلش زیاد موافق این ماجرا نبودم تو مراسم جف کیلی بیاد اما دیگه خونم به جوش اومده :دی
هف لایف 3 واقعی باشه یه مقدار بعید نیست تو گیم آواردز نشونش بدن؟:دی یعنی میخوره بهش خیلی اختصاصی معرفی بشه، با آب و تاب زیاد.
از این جهت میتونه جذاب باشه که کسی انتظارشو نداره یهو اینو تو همچین مراسمی ببینه. ولی خب اونجوری یه اطلاعیه بدن مطمئناً همه میفهمن قراره بازی معرفی شه. دیگه خیلی هایپش میخوابه ولی یک دفعه شوک بدن تعدادی زیادی کشته و زخمی میده :دی

مثلاً یه لحظه تصور کنید:
جف کیلی میرسه آخر مراسم، لیان تو RE9 رو نشون دادن، این عکسه هم ریویل شده حالا میگه توجه شما رو جلب میکنم به آخرین نمایش... بعد صدا میاد: داکتر فریمن....

اصلا تصویر سازیش هم قشنگه لعنتی...

یادمه چندسال پیش هم شایعات داغ شد خبری نشد، ولی دیگه ناموسا ولو دست از این موش و گربه بازی ها بردار بیا اینو معرفی کن ما بریم زندگیمونو بکنیم :دی :(

TGA چه بازی خفنی معرفی بشه چه نشه، معدود رویدادیه که به شکل کلاسیک و قدیمی داره پخش میشه و صرفا مجموعه ای از تریلرهای به هم چسبیده نیست! همین جای شکر داره و می ارزه که بشینی که تماشا کنی!
این وسط ۴تا بازی درست و حسابیم معرفی بشه که دمشون گرم! یادتون نره همین پارسال بازی جدید ناتی داگ رونمایی شد! پس نباید دست کم گرفتش.

TGA چه بازی خفنی معرفی بشه چه نشه، معدود رویدادیه که به شکل کلاسیک و قدیمی داره پخش میشه و صرفا مجموعه ای از تریلرهای به هم چسبیده نیست! همین جای شکر داره و می ارزه که بشینی که تماشا کنی!
این وسط ۴تا بازی درست و حسابیم معرفی بشه که دمشون گرم! یادتون نره همین پارسال بازی جدید ناتی داگ رونمایی شد! پس نباید دست کم گرفتش.
کاملاً موافقم. :دی
درسته که خیلی وقت‌ها به جف کیلی فحش می‌دیم و مسخره‌ش می‌کنیم، ولی دمش گرم که داره یه مراسم زنده رو به طور سالانه اجرا می‌کنه. وسطش مزخرفات و تبلیغات هم نشون می‌ده، ولی بازی‌های ریز و درشت جالبی هم معرفی می‌شن یا مثلاً همون بخش‌های موزیکال واقعاً جذاب هستن و می‌تونیم یه سری از بهترین موسیقی‌های هر سال رو توی این اجراها بشنویم.
زنده بودن مراسم هم که برای من جزو بهترین ویژگی‌هاش به حساب میاد. یه زمانی بود که هر سال ۵،۶ تا کنفرانس زنده توی E3 داشتیم، در کنار بعضی نمایشگاه‌های دیگه مثل گیمزکام و پاریس که بعضی وقت‌ها کنفرانس‌های خوبی داشتن یا مثلاً PS Experience. ولی به تدریج کمتر و کمتر شد و جاشون رو به چیزهایی مثل Direct و State of Play دادن که اصلاً روح کنفرانس‌های زنده رو ندارن و خبری از اون انرژی و حس و حال دورهمی و حتی اتفاقات خنده‌دار (از ایرادات وسط اجرای زنده بازی‌ها تا بعضی از صحبت‌های جالب) نیست و همه‌چیز حالت مصنوعی و خشک داره. ولی این TGA حداقل این سنت قدیمی رو حفظ کرده و در کنار این‌ها، یه فرصتی هم برای بازیسازها هست که بیان صحبتی بکنن یا بازی‌های جمع و جورتر به خاطر حضور توی این مراسم به چشم بیان و بیشتر دیده بشن و...
از نظر معرفی‌های بزرگ هم انصافاً دیگه در اون حد بد نیست که بعضی وقت‌ها توی سرش می‌زنیم. :دی همین پارسال، یه سری از بازی‌های معرفی‌شده اینا بودن که واقعاً دست‌کمی از کنفرانس‌های بزرگ E3 توی گذشته نداره:
The Witcher 4 به عنوان دنباله یکی از بزرگ‌ترین بازی‌های این سال‌ها
Intergalactic به عنوان اثر جدید یکی از بهترین استودیوها
Split Fiction به عنوان بازی جدید خالق GOTY 2021
Onimusha: Way of the Sword به عنوان نسخه جدید این مجموعه بعد از سال‌ها
Project Robot از فومیتو اوئدا
Project Century از خالقان یاکوزا
نسخه جدید Okami
Ninja Gaiden: Ragebound به عنوان یه نسخه دوبعدی و باکیفیت بعد از قرن‌ها
Elden Ring Nightreign از FromSoftware
Dispatch به عنوان IP جدیدی که یه سری از اعضای قدیمی Telltale روش کار کردن
Rematch از سازنده‌های Sifu
و چیزهای دیگه‌ای مثل Turok: Origins و Sonic Racing: CrossWorlds و... در کنار نمایش‌های جدید از بازی‌های قبلاً معرفی‌شده.

الان دیگه کل صنعت گیم شده نمایشهای جف.
بقولی کل صنعت جِفِنایزد شده :D
برای مراسمهاش نخوایم هایپ باشیم دیگه یعنی کلا برای هیچ نمایشی باید هایپ بود.
اون SOP/XGS ها که پر از خالی هستن.
داشتیم که بازیهای مهمشون رو هم اینجا نمایش میدن.

تو خفن بودن half life که اصلا هیچ شکی نیست قطعا اگه نسخه سومی در کار باشه قراره پشمای همه بریزه. ولی برای این دوران دیگه وزنه مهمی نیست یه جورایی متاسفانه :D یعنی اینجور نیست بگیم TGA براش کوچیکه. اونجا معرفی شه بلکه 4 نفر اسمشو ببینن برن سرچ کنن ببینن چیه اصلا.

تو تاپیک های مختلف سر بزرگی Half Life و قیاسش با GTA زیاد بحث شده...

رک بگم که هیچ چیزی از نظر مالی هیچ چیزی با GTA و راکستار نمی تونه رقابت کنه...
برای مخاطب عام هیچ چیزی نزدیکشم نمی تونه بشه...

ولی یکسری عنوان هست... که نه تنها مخاطب های خاص دارن... بلکه نگاه دولوپر های مستقل تا AAA ساز های باجت به اون عناوین و نوآوری هاش هست

قطعا عناوین راکستار یک رویای نازنین برای مدیران استدیو ها و ناشران هست... قطعا دستاورد های فنی عناوین راکستارم جذاب هست...

ولی خب راکستار تو یک لیگ دیگه و فقط با خودش در رقابت هست...
کی می تونه مسیر دیزاین بازی هاشو بر اساس راکستار کنه؟! نه پولشو دارن... نه مهارتشو...نه زمانش رو...نه تکنولوژیشو... انتهاش می شه یک لقمه بزرگ تر از دهن...

ولی عناوینی مثل Half Life اگه بخواد چیزی بیاره... لول دیزاینی رو میاره که روی کاغذ برای یک استدیو ایندی هم امکانش هست، ازش استفاده کنه... در نتیجه برای شخص گیم دیزاینر ها، عناوینی مثل Half Life خیلی مهم تر هست...!!!

.
.
.
شما همین اکسپدیشن رو ببینید...
بیسش FF13 و یکسری نسخه های کلاسیک و پرسونا ها هست...

یا حتی عناوین فرام هم تو این طبقه قرار می گیره... اونقدر اهمیت داره که کلی گیم دیزاینر چشم به راه یک نسخه جدید از عناوین فرام هستند...

اصلا عنوانی مثل زلدا زیربنای عناوین OW می خواد بشه...

خیلی از گیم دیزاینر ها تو GDC بیشتر دنبال همین عناوینی مثل هف لایف و زلدا وFF و ایندی هایی مثل هالونایت و NMS هست... که می تونن آیندشون رو بر اساس اونا بنا کنند!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or