نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2025 - [جمعه 4:00 صبح] [تماشا https://tinyurl.com/5n7derp4]

از شایعه تا واقعیت، نمایش کدام عناوین شما را هیجان زده می کند (3انتخاب)

• مجموع رای دهنده‌ها
    178
  • نظرسنجی بسته شده است .

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
k401947_.png
z672844_.png

برای اولین‌بار این رویداد همراه با یکی از سرویس‌های بزرگ استریم یعنی Prime Video پخش خواهد شد و مانند گذشته در پلتفرم‌هایی مانند Twitch و YouTube نیز در دسترس خواهد بود
مکان برگزاری مراسم: Peacock Theater، لس آنجلس. زمان: ۱۱ دسامبر ۲۰۲۵
تاریخ اعلام نامزدها: ۱۷ نوامبر ۲۰۲۵، پس از اعلام نامزدها، رای‌ گیری از ۱۷ نوامبر تا ۱۰ دسامبر روی سایت رسمی TGA آغاز خواهد شد (برای رای دادن کلیک کنید)
ویژگی‌های مهم این دوره: پخش با کیفیت 2K در توییچ، جوایز مخصوص برای تماشاگران (Twitch Drops) و همکاری با آمازون جهت تخفیف‌ها/عرضه‌ آیتم های ویژه در خصوص بازی‌های نامزد شده (تبلیغات}
بینندگان Twitch که حداقل ۳۰ دقیقه مراسم را ببینند، یک آیتم درون برنامه ای رایگان (in-game content) + یک نشان ویژه کنار نام در چت (TGA chat badge) دریافت می کنند

آخرین ویرایش:

اکانت Lords of the Fallen اینو پست کرده.
احتمالا هایپ جف هم همین باشه!

View attachment 403213

با هایپی که شرایر راه انداخته امکان نداره که مجسمه درباره بازی مثل LOTF2 یا یه بازی از قبل معرفی شده باشه :دی به علاوه استودیو سازنده و ناشر LOTF در اون حد بزرگ نیستند و توان مالی این رو ندارند که کمپین تبلیغاتی در حد این مجسمه رو قبل از TGA راه بندازن. پس باید به احتمال زیاد برای یه سازنده یا ناشر بزرگ باشه. چیزی مثل فرام سافتور یا کوجیما یا یکی از استودیوهای فرست پارتی سونی یا مایکروسافت.

• Like
Reactions: dark souls
یه نظری در مورد این سازه و مجسمه بدم...

بنظرتون وقتی خیلی عمیق بشیم... مدل ها و جزئیاتش جنریک نیستن؟!

من بعید می دونم مثلا همچین چیز ساده ای از ذهن آرتیست های استدیویی مثل فرام در بیاد...

حتی تو استدیو های غربی مثل هوسمارکم همچین چیزی تو خروجی کارشون نیست...

کلا شکل اینه دم همون اتوبان یه مجسمه ساز رندوم رو برداشتن، گفتن یک چیزی جمع کن:دی

من بعید می دونم مثلا همچین چیز ساده ای از ذهن آرتیست های استدیویی مثل فرام در بیاد...

کلا شکل اینه دم همون اتوبان یه مجسمه ساز رندوم رو برداشتن، گفتن یک چیزی جمع کن:دی
نه دیگه خداییش جنریک نیست😂. نمیشه خب مجسمه ای در حد آثار میکلانژ بسازن که😁. برای یه کمپین تبلیغاتی واقعا کار جذابیه.
من خودم احساس میکنم ممکنه DMC باشه. یا یه بازیه جدید از فرام سافتور.
ولی هنوزم امیدوارم دی ال سی جدید doom هم باشه.
شایدم یک عنوان کاملا جدید باشه، چند وقت پیش شایعه شده بود که ناتی داگ روی یه بازی جدید هم به جز اینترگلکتیک داره کار میکنه، شخصا دوست دارم یه آیپی فانتزی تاریک از ناتی داگ باشه😁 خیلی تخیلیه ولی خب آرزو بر جوانان عیب نیست😁

جنریک نیست، به نظرم با دقت یه سری جزییات رو طراحی کردن که اذهان رو ببرن سمت چند تا IP خاص. از اشاره به God of War بگیر تا شیاطین شبیه Doom و Diablo و اون طرح Oblivion Gate مانندش.

نمیدونم چرا حس میکنم لایو سرویسی چیزیه. اجزا خیلی به هم بی ربطن :D مثلا یه سری کاراکتر فضایی طور مثل دووم داره یهو وسطش یه سری با زره و کلاه خودن. بعد یه سری شبیه زامبین. لا به لاشون ببر و پلنگ و خرس و تمساح و مارمولکه :D این حجم از آشوب فقط تو یه لایو سرویس میشه دید.

ممکن بازی کلا از استودیوهای تازه تاسیس باشه نه قدیمی، همین Wizards of the Coast چهار تا استودیوی AAA داره که فقط یکیشون بازیش معرفی شده (Exodus) یا کرفتون خودش چنتا استودیو زده، Lightspeed Entertainment به جز Last Sentinel یکی 2 تا استودیوی AAA دیگه هم این چند سال تاسیس کرده، به جز این بازم هستن و بازی ممکن از استودیوهای AAA باشه که قراره اولین بازیشون رو ببینیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or