مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

آقا جریان این قیمت رمها تا کی میخاد ادامه پیدا کنه؟ ddr5 16gb رو 30 قیمت میدن برا یکی از بستگان میخاستم سیستم جمع کنم فقط تو این یکی قطعه موندم بدبختو میخاستیم اولش 32 گیگ بندازیم الان زورش به 16 هم نمیرسه
من خودم عید امسال 32 گیگ 5200 fury kingstone رو 7.900 خریدم ای کاش 64 گیگ میخریدم
چیزی که شنیدم باتوجه به نیاز بازار و افزایش تولید که قطعا تا یجایی ادامه خواهد داشت و باید بیشتر تولید بکنن که البته شاید در توانشون نباشه بنظرم همون ۲۰۲۷ رو مدنظر قرار بدید

آقا جریان این قیمت رمها تا کی میخاد ادامه پیدا کنه؟ ddr5 16gb رو 30 قیمت میدن برا یکی از بستگان میخاستم سیستم جمع کنم فقط تو این یکی قطعه موندم بدبختو میخاستیم اولش 32 گیگ بندازیم الان زورش به 16 هم نمیرسه
من خودم عید امسال 32 گیگ 5200 fury kingstone رو 7.900 خریدم ای کاش 64 گیگ میخریدم
تا وقتی پول توی هوش مصنوعی هست مصرف کننده عادی ارزشی نداره الان 90 درصد استفاده رم ها برای هوش مصنوعی هست
یک شرکت هم امروز اعلام کرد دیگه فقط برای هوش مصنوعی رم تولید میکنه یعنی پول توی شرکت های هست که هوش مصنوعی درست میکنن
در نتیجه تا هوش مصنوعی از تب تاب نیافته فقط قیمتش بالا میره

چه گرافیگی روی ASUS P8Z68-V جواب میده بازی های روزم بیاره

اگر پاور مناسب داشته باشید همه کارتی رو میشه روی این برد استفاده کرد، اما متاسفانه پردازنده ای که روی این مادربرد قابل استفاده هست بدرد بازیهای جدید و حتی قدیمی هم نمیخوره.
این پلتفرم الان دیگه بیش از اندازه ضعیف هست. بهتره اول قطعات اصلی رو ارتقا بدید، بعد گرافیک رو بخرید.

• Like
Reactions: GPSY and DM.JAGUAR
اگر پاور مناسب داشته باشید همه کارتی رو میشه روی این برد استفاده کرد، اما متاسفانه پردازنده ای که روی این مادربرد قابل استفاده هست بدرد بازیهای جدید و حتی قدیمی هم نمیخوره.
این پلتفرم الان دیگه بیش از اندازه ضعیف هست. بهتره اول قطعات اصلی رو ارتقا بدید، بعد گرافیک رو بخرید.
پس اول باید مادربورد رو عوض کنم؟ چون دیگه اخرین سی پی یو برای این مادربرده

پس اول باید مادربورد رو عوض کنم؟ چون دیگه اخرین سی پی یو برای این مادربرده

پردازنده، مادربرد و رم رو باید همزمان عوض کنید.
رم فعلی DDR3 هست که به مادربردهای جدید نمیخوره.

• Like
Reactions: msbazicenter
من ی چیز عجیبی امروز راجع به لپتاپم متوجه شدم (بعد چهار سال استفاده)

لپتاپ یه کانفیگ رده پایین از G14 2021 هست (5800HS و گرافیک 1650)

لپتاپم رم 16 بود ینی دو تا 8 که باید فرکانسشون 3200 MHz باشه.
(چون تو سایت ایسوس همه مدل ها با این فرکانس ذکر شده، جدا از این سی پی یو 5800 خب سرعت 3200 مگاهرتز میطلبه)

اما وقتی تسک منیجر رو چک کردم دیدم زده 2666MHz

مشکوک شدم و پشت لپتاپ ر باز کردم دیدم بله، رم قابل ارتقا واقعا کروشال 2666 مگاهرتزه

حالا بنظرتون دلیلش چیه؟ واقعا ایسوس یه کانفیگ عجیب ازین لپتاپ برا بعضی کشور ها زده؟

یا اینکه قبل از فروش رم اصلی جدا شده و با رم کند تر جایگزین شده؟

راهی هست که بفهمم رم لحیم شده و غیر قابل ارتقا مدل و فرکانسش چیه؟

من بعید میدونم فروشنده دزدی کرده باشه چون موقعی خریدم بنظر نمیومد جعبه باز شده باشه

ولی واقعا عجیبه همچین کانفیگ هایی وارد ایران میشه،
جدا ازین صفحه اش هم 60 هرتزه در حالی که سایت ایسوس چک کردم هیچ کانفیگی با صفحه 60 هرتز نداشت.

• Like
Reactions: MoonD
View attachment 403200
سلام دوستان این سیستم جوابه برای گیمینگ ۱۰۸۰؟؟
آره ، ولی شخصا بجای 5060 من کارت AMD Radeon RX 9060 XT بر میداشتم ، مقدار کمی از 5060 ضعیفتر اونم نه تو تمام بازی ها ، ولی 16گیگابایت VRAM خیلی بهتره اون 8 گیگ قطعا مشکل ساز میشه

ایسوس مدل 2025 a14 tuf لپ تاپ خوبی هست برای چندین سال آینده ؟ نمیدونم سی پی یو نگران کننده هست یا نه :

• CPU: AMD Ryzen™ 7 260 8 Core-Processor
  • Memory: 16GB DDR5 RAM
  • Storage: 1TB NVMe M.2 SSD
  • Screen: 16 in FHD+ (1920 x 1200, WUXGA) 165Hz IPS Screen
  • GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 5050 8GB GDDR7
  • Colour: Jaeger Gray
  • Warranty: ASUS 12 Month Collect & Return Warranty
  • Model Number: FA608UH-RV027W
  • Part Number: 90NR0KS1-M002K0
نهایت تا قیمت ۱۱۰۰ پوند اگر مدل بهتری هست پیشنهاد بدین

• Like
Reactions: punished-snake
ایسوس مدل 2025 a14 tuf لپ تاپ خوبی هست برای چندین سال آینده ؟ نمیدونم سی پی یو نگران کننده هست یا نه :

• CPU: AMD Ryzen™ 7 260 8 Core-Processor
  • Memory: 16GB DDR5 RAM
  • Storage: 1TB NVMe M.2 SSD
  • Screen: 16 in FHD+ (1920 x 1200, WUXGA) 165Hz IPS Screen
  • GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 5050 8GB GDDR7
  • Colour: Jaeger Gray
  • Warranty: ASUS 12 Month Collect & Return Warranty
  • Model Number: FA608UH-RV027W
  • Part Number: 90NR0KS1-M002K0
نهایت تا قیمت ۱۱۰۰ پوند اگر مدل بهتری هست پیشنهاد بدین
من به نظرم اومد جواب رو فقط تو این تاپیک بفرستم با توجه به اینکه تاپیک آپدیت تری هست و بیشتر پست توش فرستاده میشه.
اگر UK هستید فکر کنم خیلی انتخاب های بهتری وجود داشته با 32 گیگ رم و گرافیک 5060 و سی پی یو های بهتر.
به نظرم این Alienware انتخاب بهتری باشه مثلا:
Alienware 16 Aurora Gaming Laptop - NVIDIA Laptop | Dell UK
اگر 100 پوند دیگه افزایش بودجه داشته باشید میشه حتی به 5070 هم فکر کرد: (سمت کانادا اگر دانشجو باشید لونوو تخفیف اضافه هم داره با تایید ایمیل دانشجویی شاید اونور هم داشته باشه)
https://www.lenovo.com/gb/en/p/lapt...o-legion-5i-gen-10-(15-inch-intel)/83ly00h0uk
حدود 60 پوند بالاتر، صفحه نمایش اولد، 5060 و سی پی یو بهتر بازم:
https://www.lenovo.com/gb/en/p/lapt...ovo-Legion-5-Gen-10-15-inch-AMD/83f1cto1wwgb3
اینا باز از سایت های خود برند ها هستند، من خیلی با فروشگاه های اونجا هم آشنا نیستم ولی شاید بشه انتخاب های خوبی هم از بعضی فروشگاه ها پیدا کنید، لپتاپ های Openbox هم شاید اگر شانس بیارید گزینه های خوب داشته باشه.

من به نظرم اومد جواب رو فقط تو این تاپیک بفرستم با توجه به اینکه تاپیک آپدیت تری هست و بیشتر پست توش فرستاده میشه.
اگر UK هستید فکر کنم خیلی انتخاب های بهتری وجود داشته با 32 گیگ رم و گرافیک 5060 و سی پی یو های بهتر.
به نظرم این Alienware انتخاب بهتری باشه مثلا:
Alienware 16 Aurora Gaming Laptop - NVIDIA Laptop | Dell UK
اگر 100 پوند دیگه افزایش بودجه داشته باشید میشه حتی به 5070 هم فکر کرد: (سمت کانادا اگر دانشجو باشید لونوو تخفیف اضافه هم داره با تایید ایمیل دانشجویی شاید اونور هم داشته باشه)
https://www.lenovo.com/gb/en/p/lapt...o-legion-5i-gen-10-(15-inch-intel)/83ly00h0uk
حدود 60 پوند بالاتر، صفحه نمایش اولد، 5060 و سی پی یو بهتر بازم:
https://www.lenovo.com/gb/en/p/lapt...ovo-Legion-5-Gen-10-15-inch-AMD/83f1cto1wwgb3
اینا باز از سایت های خود برند ها هستند، من خیلی با فروشگاه های اونجا هم آشنا نیستم ولی شاید بشه انتخاب های خوبی هم از بعضی فروشگاه ها پیدا کنید، لپتاپ های Openbox هم شاید اگر شانس بیارید گزینه های خوب داشته باشه.

ممنون بابت اطلاعات . متاسفانه به کانادا دسترسی ندارم ولی لنوو برای خرید اول ۳۰ پوند تخفیف به همه میده که خیلی چشمگیر نیست .

اگر لطف کنید نظرتون رو راجب این hp omen 16 بگید ممنون میشم :

Screen Size16Inch
Resolution1920 x 1200
Refresh Rate144Hz
Battery
Battery Life10hours
Processor
ManufacturerIntel
SeriesCore i7
Number14650HX
Generation14th Gen
Cores16
Clock Speed5.2GHz
Memory (RAM)
Installed Size24GB
TypeDDR5
Total Slots2
Storage
SSD Capacity1TB
Graphics
Graphics TypeDedicated
Graphics ManufacturerNvidia
Graphics CardGeForce RTX 5060
Video Memory8GB

ممنون بابت اطلاعات . متاسفانه به کانادا دسترسی ندارم ولی لنوو برای خرید اول ۳۰ پوند تخفیف به همه میده که خیلی چشمگیر نیست .

اگر لطف کنید نظرتون رو راجب این hp omen 16 بگید ممنون میشم :

Battery
Processor
Memory (RAM)
Storage
Graphics
Screen Size16Inch
Resolution1920 x 1200
Refresh Rate144Hz
Battery Life10hours
ManufacturerIntel
SeriesCore i7
Number14650HX
Generation14th Gen
Cores16
Clock Speed5.2GHz
Installed Size24GB
TypeDDR5
Total Slots2
SSD Capacity1TB
Graphics TypeDedicated
Graphics ManufacturerNvidia
Graphics CardGeForce RTX 5060
Video Memory8GB

خب این یکی گزینه بهتری هست نسبت به انتخاب اول و بودجه ای که دارید.
اگر تونستید همین کانفیگ رو ولی با RTX 5060 Ti 16GB خریداری کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or