نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2025

از شایعه تا واقعیت، نمایش کدام عناوین شما را هیجان زده می کند (3انتخاب)

• Next Santa Monica Game

• Gears of War E-Day Gameplay Trailer

• Neon Giant's Project Impact (Confirmed)

• Max Payne Remake Cinematic Reveal Trailer

• Exodus (Confirmed)

• Silent Hill Remake

• Persona 4 Revival

• Fumito Ueda's Robot Project GamePlay

• Tomb Raider

• Control: Resonant

• The Duskbloods/Project FMC | Mandatory FROM Appearance

• Assassin's Creed: Black Flag Resynced

• TGA Mysterious Statue Game (مجسمه نمایش داده شده)

• Prince of Persia: The Sands of Time Remake

• Fable

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
2025.jpg
برای اولین‌بار این رویداد همراه با یکی از سرویس‌های بزرگ استریم یعنی Prime Video پخش خواهد شد و مانند گذشته در پلتفرم‌هایی مانند Twitch و YouTube نیز در دسترس خواهد بود
مکان برگزاری مراسم: Peacock Theater، لس آنجلس. زمان: ۱۱ دسامبر ۲۰۲۵
تاریخ اعلام نامزدها: ۱۷ نوامبر ۲۰۲۵، پس از اعلام نامزدها، رای‌ گیری از ۱۷ نوامبر تا ۱۰ دسامبر روی سایت رسمی TGA آغاز خواهد شد (برای رای دادن کلیک کنید)
ویژگی‌های مهم این دوره: پخش با کیفیت 2K در توییچ، جوایز مخصوص برای تماشاگران (Twitch Drops) و همکاری با آمازون جهت تخفیف‌ها/عرضه‌ آیتم های ویژه در خصوص بازی‌های نامزد شده (تبلیغات}
بینندگان Twitch که حداقل ۳۰ دقیقه مراسم را ببینند، یک آیتم درون برنامه ای رایگان (in-game content) + یک نشان ویژه کنار نام در چت (TGA chat badge) دریافت می کنند

آخرین ویرایش:
ریمیک این چی :-s
Max Payne Loop GIF by Apogee Entertainment

به رمدی امید چندانی ندارم:دی

سونی هم چون احتمال میده بد باشه برا ps5 نگفته بزنن.

بازی مال موبایله خوب:دی کلا بازارش فرق داره. یعنی از گیم پلی بگیر تا بیزنس مدل متفاوت. وگرنه که عین آدم برای PC و PS5 و Xbox میومد. ولی هورایزن آنلاین قطعا برای همه کنسول ها و PC میاد.

ولی خود گریلا واقعا برام سواله چی بوده که حاضر شدن وقت و هزینه همچین استودیویی رو بذارن رو بازی آنلاین اونم آیپی مث هورایزن که بیشتر کژوال پسنده و گیمر های قدیمی زیاد خوششون نمیاد.

فروش بسیار زیاد Horizon. کلا هرمان هالست یه زمان سر ساخته نشدن KZ گفت کالچر استدیو عوض شده و دیگه علاقه ای به ساخت بازی های تاریک و اون مدلی ندارن. من بعضی وقت ها فکر میکنم حرف این رفقا درسته و غرب دچار اضمحلال شده:دی حالا از کالچر و فرهنگشون بگیر تا همین سلیقشون تو بازیسازی.

• Like
Reactions: MoonD and uriel
مثل اینکه نسخه بعدی Total War که در دنیای جنگ ستارگانه توی همین TGA معرفی میشه!
شایعه اش خیلی وقت بود که میپیچید! ایده خفنیه اگه واقعی باشه و درست حسابی بسازنش.
اونجوری که من دنبال می‌کردم اخبار رو، فکر کنم بازی بعدیشون که من شنیدم tota war: warhammer 40K خواهد بود نه starwars.

اونجوری که من دنبال می‌کردم اخبار رو، فکر کنم بازی بعدیشون که من شنیدم tota war: warhammer 40K خواهد بود نه starwars.
در واقع از چندسال پیش چندتا مسیر برای آیندشون شایعش پخش شده بود.
هم مسیر استاروارز و هم 40k
پارسال هم شایعه TW Starwars رو داشتیم.

ولی خب همونطور که میگی منطق میگه وقتی لیسانس وارهمر رو دارن ، خیلی ارزونتره که لیسانس 40k رو هم بخرن و بخوان اون مسیر رو برن.
خلاصه نمیشه که هم استاروارز رو برن دنبالش و هم 40k رو.

علاقه قلبیم اینه که 40K باشه به خاطر دنیای بزرگتر ، متنوع تر و فکشنهای خیلی بیشتری که داره...
ولی این رو هم باید بهش توجه کرد که استاروارز عنوان شناخته شده تریه و از لحاظ بازاریابی و جذب طرفدارهای جدید و... حتما مسیر منطقی تریه.
کلی هم میتونن پلیرهای Empire at War رو جذب کنن.

خلاصه هرکدومش که باشه اینطور نیست که بعدها نمیشه انتظار اون یکی رو از مجموعه توتال وار داشت.

بهترین سناریو ممکن پیش اومد و نسخه جدید Total War: Medieval 3 هست :D
چقدر با نسخه اول و دوم خاطره دارم. نسخه دوم رو هنوزم دارم بازیش میکنم از بس که جذابه این بستر تاریخی. امیدوارم سنگ تموم بذار برای Medieval 3.

ویرایش: گویا یه بازی دیگه ای هم درکاره که توی همین TGA رونمایی میشه. یا وارهمره یا استاروارز پس. نسخه های کنسولی بازیای جدیدشونم توی برنامه دارن.

آخرین ویرایش:
از بین بازی‌های که توی نظرسنجی هستند، بیشتر از هم دوست دارم ریمیک SH1 و ریمیک P4 نمایش داشته باشند. اما بعید می‌دونم نمایش جدیدی از هر کدومشون ببینیم. به علاوه RE9 احتمالاً تریلر جدیدی داشته باشه. چون برخلاف بازی‌های قبلی مارکتینگ بازی دست سونی نیست و بازی هم توی مراسم کیلی معرفی شده و با رابطه خوبی که کپکام و کیلی اخیراً داشتند، بعید نیست کپکام تریلر جدیدی برای این مراسم در نظر گرفته باشد.

اون مجسمه هم طبق چیزی که شرایر گفته بود، احتمالاً یکی از سورپرایز‌ها و معرفی های بزرگ مراسم باشه. هرچند اگر کیلی شانس بیاره و تا قبل از مراسم لو نره چی هست. بازی فامیتو اوئدا سال گذشته نمایش داشت و شک دارم امسال هم تریلر جدید داشته باشه. اما اگر اوئدا بخواد به کیلی‌ حال بده و یه تریلر گیم پلی نشون بدن چه بهتره.

صحبت از اوئدا شد، گفتم این عکس رو اینجا بزارم هرچند ربطی به تاپیک نداره. این عکس رو سودا 51 که با اوئدا،ساکورای و میکامی هست اخیراً به اشتراک گذاشته.

20251204_195309.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or