خب میدونیکه همیشه زمان دقیقش رو کسی اطلاع نداره , طبیعتا همه خوبیشم ب نظرم ب همینه..
با توجه ب نسخه 2.4b ک زودتر از انتشار رسمیش اومده و هنوز پیج گیت هابش رو نسخه 2.3b هس
ک اونم از قرار معلوم برا تست , نسخه 2.4 رو ب اصطلاح تو دسترسی سریع قرار داده ب نظرم و اینطور ک حس میشه اینبار میتونه دلیل تاخیرش ایجاد تغییرات دیگری از قبیل هر چه بهتر شدن خصوصا در اجرای بازیها و موارد دیگم از جمله همین FPS Counter با ظاهری حالا بهترو جدیدتر باشه البته اینا گمانه زنی هست...ایشال ک تو نسخه جدیدش بتونه بخشی از موارد مهم رو اضافه و برخی ایرادات وارده رو برطرف کنه.
https://github.com/etaHEN/etaHEN/releases/tag/2.4Bsha256:93d524497f1653841a9414e059fd0bdc80fbcc97ccd3724c3b3b73d8e34b9b9fحالا از جدیدترین SDK Payload پلیاستیشن ۵ پشتیبانی میکنه
پشتیبانی از etaHEN و چیتها برای فریمورهای ۸.۴۰ تا ۱۰.۰۱ درست و کامل شده
یه منوی شناور (Overlay) توی بازیها اضافه شده که دمای CPU و GPU، درصد استفادهشون، آدرس IP محلی کنسول و یه سری اطلاعات دیگه رو نشون میده (ممنون از @OSM-Made)
یه منوی جدید به اسم Kstuff اضافه شده که میتونی آخرین نسخهی kstuff رو مستقیم از گیتهاب دانلود کنی، اتولودش رو خاموش کنی و تنظیمات دیگه
امکان نصب پکیج با پسزمینهی دلخواه اضافه شده (از هر پوشهای توی حافظهی داخلی میتونی PKG نصب کنی) → فقط برای فریمور ۵.۵۰ به بالا نیاز به DPIv2 داره
DPIv2 حالا میتونه فایلهای محلی رو از طریق لینک مستقیم دانلود کنه (مثال: http://192.168.x.x:12800/data/etaHEN/etaHEN.log)
پشتیبانی از چیتها خیلی بهتر شده، حتی چیتهایی که هیچ سکشنی با ۰ ندارن هم دیگه کار میکنن
یه فیکس از @TheOfficialFloW اضافه شده که سرعت نصب PKGهای PS4 روی فریمورهای ۲.xx رو حسابی بالا برده
لینکهای دونیت توی قسمت Credits etaHEN حذف شدن و جاشون لینک اسپانسرهای گیتهاب گذاشته شده
گزینهی جیلبریک برنامههای غیرسفیدلیست (non-whitelist) حذف شده و بهعنوان یه گزینهی اختیاری به اسم "Legacy CMD Server" توی تنظیمات etaHEN منتقل شده که بهصورت پیشفرض خاموشه
ابزار Game Decryptor برای کار با Itemzflow Dumper بهروز شده
سیستم لود کردن پلاگینها بهروز و بهتر شده
حالا ELFLDR از Payload SDK حتماً باید باشه تا etaHEN لود بشه (اجباری شده)
بهجای HTTP2 از Curl استفاده شده که سازگاری بهتری داره
یه تایماوت برای ShellUI اضافه شده که اگه پاسخی نگرفت، دیگه کنسول فریز نشه
- Added support for 9.xx
- Copied folders will now be set to 0777 by default
- Fixed parsing ps5 xml patches from the dir

ببخشید . من اصلا این عکس ها رو متوجه نمیشم.تقریبا همه موارد از مقایسه مدل و فریمور کنسولها در رابطه با شرایط فعلی هک تا هم اکنون...
View attachment 402513
توضیحات MODDEDWARFARE در رابطه با ایتاهن 2.4bو بلاخره ایتاهن 2.4b بهمراه Itemzflow 1.13 از LM..
همونطور ک عرض کردم اینسری اومده یکسری ویژگی های خوبم اضافه کرده ک دلیل تاخیرشم همین بود...
از جمله
رفع مشکل توسط @TheOfficialFloW برای بهبود سرعت PS4 PKG 2.xx(اجرای بازیهای PS4)
منوی Kstuff برای گزینه هایی مانند دانلود آخرین kstuff از github، خاموش کردن بارگذاری خودکار kstufff و موارد دیگر اضافه شده است.
به لطف @OSM-Made یک منوی Game Overlay بازی برای نمایش دمای CPU/GPU و استفاده، آدرس IP محلی و سایر وضعیتهای آینده اضافه شد.
نصبکننده بسته پسزمینه سفارشی برای نصب PKG از حافظه داخلی از هر دایرکتوری اضافه شده است (نیاز به فعال بودن DPIv2 برای 5.50+)
DPIv2 اکنون میتواند فایلهای محلی را از طریق مثال آدرس اینترنتی http://192.xxx.xxx.xxx:12800/data/etaHEN/etaHEN.log دانلود کند
پشتیبانی از Cheat های بهبود یافته..
لینک:
Releases · etaHEN/etaHEN
View attachment 402713
لینک Itemzflow 1.13 for PS5:
PKG-Zone
View attachment 402712
کسی alone in the dark تو هارد داخلی تست کرده من رلیز speed تست کردم اجرا نمیشهگروه سین DUPLEX بعد از 3ماه عدم فعالیت ، چند روز پیش دوتا رلیز بیرون داد
Alone.in.the.Dark.PS5-DUPLEX - 30.1 GB
خب فرقش با رلیز Speed007 این هست که ریجن اروپا هست و اپدیت v01.008 دارد
SILENT.HILL.2.PS5-DUPLEX - 51.9 GB
اینم صرفا ریجن اروپا هست PPSA08709
اکثر رلیزهای Speed007 ریجن امریکا هستن
طبق اعلام dlpsgame هردو رلیز برای فریمورهای 8به بالا کار میکند.
این جیل بریک ها همه موقت انسلام دوستان وقتتون بخیر باشه.
پی اس فایو جیلبریک شده رو چطوری باید آپدیت کرد ؟
بنده فریمور 7 هستم میخواستم ببرم 9.6 ، به نظرتون این کار رو بکنم یا همون 7 بمونم ؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.