بنده هم در حد شایعات شنیدم. ولی جای معتبر بگیری فکرنکنم مشکلی باشه. ولی زبونش توی مخه واقعادرود دوستان
اکانت اوکراین پلاس ظرفیت دو واقعا باعث بن میشه یا در حد شایعه حرفه؟
سپاسگزام
توی تلگرام برو داخل این گروهی که پایین میذارم. عکس چتاتو بفرست لینک کانالشم تگ کن. بی آبرو میشه.سلام دوستان متاسفانه من به این شیاد ها اعتماد کردم و بعد از سه روز هنوز اکانت رو به من ندادن به بهانه های مختلف البته من حتما پیگیری می کنم تا من اخرین نفری باشم که سرش کلاه میزارن
بعد از اینکه تهدید کردم و اینجا پیام گذاشتم اوکی شد و اکانت رو داد ولی اگر اعصابتون رو دوست دارید به نظرم از جای دیگه خرید کنیدتوی تلگرام برو داخل این گروهی که پایین میذارم. عکس چتاتو بفرست لینک کانالشم تگ کن. بی آبرو میشه.
scammerirangap
اینجا شاپای کلاه بردار، اکانت فروشای اشتراکی و اونایی که مورد دارن معرفی میشن.
دکتــر برای خرید فیزیکی از کجا میگیری ؟ من از وست گیم خریدم ازم 2 بار هزینه ارسال گرفت دیگه هم پس نداد ، تک سیرو هم اکثرا گرونتر از بقیه جاها میدهمجدد ميگم براى بار هزارم كه game city و cdstop رو به عنوان محل هاى اصلى خريدتون انتخاب كنيد و سراغ اين كانالاى متفرقه نريد.
و در مرحله بعد باقى شاپاى تا امروز معتبر كه خودمم خريد داشتم:
nfg
گاما گيم
اوكسين (بهتون همش ميگه عزيزم)
این بار که گذشت ولی سری بعدی هر وقت اکانت ظرفیت 2 یا 3 خریدی حتی اگر با qr هم وارد شدی فروشنده هر چقدرم مطمئن باشه موظف هست ایمیل و پسورد رو به همراه اسم بازی و ظرفیت خریداری شده بهت بده چون برای پشتیبانی لازم هست و حتما هم جای دیگه ای سیوش کنسلام دوستان از سایت میهن کی خرید نکنین کلاهبردار هستن اکانت ظرفیت ۲ از طریق کد کیو ار واردم کرد بعد چن ماه نه انلاین میشد نه اطلاعات بازی رو داشت اعتراض کردم منو بلاک کرد از تلگرام و همینطور حساب کاربری رو مسدود کرد تاریخ انقضای نماد الکترونیکیشم تموم شده الان همه اکانتای من مسدود کرده و هیچکس جوابگو نیست لطفا دقت کنین تمام چت ها هم موجوده.
از سایت گلدن گیم هم خرید نکنین کلاهبردار هستن.
هر دو سایت سابقه خرید و مکالمات تراکنش ها موجوده
سلام چطوری سلطانسلام. دیدم پلی باکس گذاشته یادت کردم. رزرو کن تا هست احتمالا موجودش کنه
View attachment 402615
دکتــر برای خرید فیزیکی از کجا میگیری ؟ من از وست گیم خریدم ازم 2 بار هزینه ارسال گرفت دیگه هم پس نداد ، تک سیرو هم اکثرا گرونتر از بقیه جاها میده