مشاوره در امر خرید مانیتور

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
@Amir09
من برای میز کامپیوترم ابتدا 4K سایز 27اینچ داشتم و بنظرم زیادی کوچیک اومد (البته پنلIPS) الآن نزدیک به یکساله 32اینچ گرفتم (4K پنل OLED) و از دید من عالیه و تجربه واقعا خوبی تا الآن بوده. البته روشنه که این موارد سلیقه ایه یعنی یکی ممکنه سایز کوچیک براش بهتر باشه و شخص دیگه با پنل بزرگتر حال کنه. ولی من اکثرا تو نت و ریویوها هم دیدم که 32اینچ رو اندازه مناسب برای 4K میدونستن

@Amir09
من برای میز کامپیوترم ابتدا 4K سایز 27اینچ داشتم و بنظرم زیادی کوچیک اومد (البته پنلIPS) الآن نزدیک به یکساله 32اینچ گرفتم (4K پنل OLED) و از دید من عالیه و تجربه واقعا خوبی تا الآن بوده. البته روشنه که این موارد سلیقه ایه یعنی یکی ممکنه سایز کوچیک براش بهتر باشه و شخص دیگه با پنل بزرگتر حال کنه. ولی من اکثرا تو نت و ریویوها هم دیدم که 32اینچ رو اندازه مناسب برای 4K میدونستن
مرسی من میخواستم همینو‌ بدونم
تفاوتی توی تعداد پیکسل حس میکنی؟ مثلا به چشم بیاد که تصویر روی ۳۲ به شارپی ۲۷ نیست

• Like
Reactions: Thundersky
مرسی من میخواستم همینو‌ بدونم
تفاوتی توی تعداد پیکسل حس میکنی؟ مثلا به چشم بیاد که تصویر روی ۳۲ به شارپی ۲۷ نیست
داداش مانیتور 32 اینچ رو حدود 90 سانت 80 سانت دور تر از خودت روی میز بزار اصلا این دیده شده پیکسل به چشم نمیاد تو مانیتور 22 اینج هم بیای مانیتورو توی 30 سانتی چشمت بزاری خوب پیکسل ها دیده میشن من دو سال پیش مانیتور 27 اینچ خریدم البته دسته دوم قیمت خوب دستم افتاد وگرنه 32 اینچ صفرشو میخریدم حیف نیست مانیتور بزرگتر باشه قبلا تو فروم ها چند نفری میگفتن توی 27 اینچ هم پیکسل دیده میشه من الان با فاصله تقریبا 60 سانت با مانیتور کار میکنم شما بگو اصلا یدونه پیکسل ببینم عمرا

• Like
راستش در این مورد شاید نتونم کمک کنم چون واقعا چشمای من آنچنان مثل خیلیای دیگه تیز و دقیق نیست وگرنه احتمال زیاد تفاوت هست اما حقیقت من چیزی به چشمم نیومده 😅

در مورد تفاوت رزولیشن مانیتور من قدیم یه سری مطلب خونده بودم که حدودا از فاصله 80 سانت که اکثرا کاربران دسکتاپ یه همچین فاصله با مانیتور دارن حدود 110 پیکسل در اینچ چشم ها میتونن تشخیص بدن و بیشتر از اون خیلی مشخص نیست

برای اینکه بهتر قضیه قابل درک بشه بگم که رزولیشن 1080 روی سایز 27 اینچ حدود 81 پیکسل در اینچ تراکم داره و رزولیشن 1440 روی سایز 27 اینچ در حدود 109 پیکسل در اینچ تراکم داره

حالا اگه روی 27 اینچ رزولیشن 4k داشته باشیم به تراکم بالای 160 پیکسل در اینچ میرسیم که با اون مطلبی که گفته بود نهایت تراکم قابل تشخیص از فاصله 80 سانتی حدود 110 پیکسل در اینچه میتونیم نتیجه بگیریم واقعا 1440 روی 27 اینچ کاملا جوابگو هست

البته من این مطلب تایید یا رد نمیکنم صرفا میگم که در نظر داشته باشید از یه جایی به بعد وسواس به خرج ندین چون هم هزینه زیادی براتون ایجاد میکنه و هم اینکه بار پردازشی بیشتر به سیستم وارد میکنه

دوستان من کنسول پلییر بودم و طبیعتا تو tv بازی کردم
حالا میخوام سیستم ببندم و میخوام یه مانیتور 1440p. بگیرم
حالا واقعا تفاوت های پان های ips و va رو نمیدونم، تازه خود ips هم چند مول پنل داره
میشه راهنماییم کنین و مزایا و معایبشون رو بگین

تایم گیمم هم اینطوریه
80% افلاین و داستانی
20% مالتی پلیر و انلاین
اولویت اولم هم کیفیت تصویر و رنگ ها هست و زیاد رو زاویه دید و اون چند میلی ثانیه تاخیر ندارم
پیشاپیش سپاسگزارم

• Like
دوستان من کنسول پلییر بودم و طبیعتا تو tv بازی کردم
حالا میخوام سیستم ببندم و میخوام یه مانیتور 1440p. بگیرم
حالا واقعا تفاوت های پان های ips و va رو نمیدونم، تازه خود ips هم چند مول پنل داره
میشه راهنماییم کنین و مزایا و معایبشون رو بگین

تایم گیمم هم اینطوریه
80% افلاین و داستانی
20% مالتی پلیر و انلاین
اولویت اولم هم کیفیت تصویر و رنگ ها هست و زیاد رو زاویه دید و اون چند میلی ثانیه تاخیر ندارم
پیشاپیش سپاسگزارم
Mini led بگیــر بودجتم مشخص کن

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or