میشه لطفاً لینک ویدیویش را بزارید و در ضمن بازی demons souls هم با این روش اجرا میشه؟ باتشکرکیلیپش هست باید با فایل زیلا برید دسترسی 777 به همه ی فایل های بازی بدید
اموزشش توی یوتیوب هست
میشه لطفاً لینک ویدیویش را بزارید و در ضمن بازی demons souls هم با این روش اجرا میشه؟ باتشکرکیلیپش هست باید با فایل زیلا برید دسترسی 777 به همه ی فایل های بازی بدید
اموزشش توی یوتیوب هست
بلهمیشه لطفاً لینک ویدیویش را بزارید و در ضمن بازی demons souls هم با این روش اجرا میشه؟ باتشکر
دوستان بهترین روش برای نصب و اجرای بازی های هکی PS5 کدوم روش هست؟ممنون
دمای سی پیو رو بخام ببینیم باید کدوم قسمت برم تنظیمات ؟سیو میکن
ایشون میخاد بکاپ تهیه کنه از سیو هاش یا انتقالش بده
بعید میدونم
برای من از ۵۵ بالاتر نمیره
فت ۱۱۱۶
سلام ببخشید بازی سایلنت هیل رو میشه رو هارد داخلی اجرا کرد ؟ من فرمور 9.40 هستمنسخه جدید Itemzflow خودش خودکار پرمیشن رو به 777 تغییر میده و دیگه احتیاجی به ftp نداره
بازی demon souls هم فقط از طریق اکسترنال اجرا میشه و اینترنال بلک اسکرین میده
معتبرهسایت dlpsgame معتبره برای دانلود بازی های ps5؟
لطفا چندتا سایت معتبر معرفی کنید
میخوام بازی dream works stars kart racing رو بگیرم هیچکدوم از سایتای ایرانی ندارند تو لیستشون
نسخه فایو میخوام
یه برنامه باید بریزی اسمش رو نمیدونمدمای سی پیو رو بخام ببینیم باید کدوم قسمت برم تنظیمات ؟
دمای سی پیو رو بخام ببینیم باید کدوم قسمت برم تنظیمات ؟
البته بدرستی نمیدونم شاید ب قول همین رفیقمون تو بکاپای دولوپرا یا خود ایتاهن ورژن های جدیدش در کل این افزونه حتی با امکانات و ظاهری بهترم وجود داشته باشه,,,یه برنامه باید بریزی اسمش رو نمیدونم
بکاپی که از ps4idea من ریختم خودش نصب کرده بود از قبل
بله میشه ، کنسولو هک کن ، با ایتمزفلو دیتای بازی رو انتقال بده به هارد داخلی و اجرا کنسلام ببخشید بازی سایلنت هیل رو میشه رو هارد داخلی اجرا کرد ؟ من فرمور 9.40 هستم
میشه راهنمایی کنید چجوری باید بازی کنم عاشق این بازی هستم ممنون
دمای سی پیو رو بخام ببینیم باید کدوم قسمت برم تنظیمات ؟
یه برنامه باید بریزی اسمش رو نمیدونم
بکاپی که از ps4idea من ریختم خودش نصب کرده بود از قبل
ایتاهن ۲.۴ خودش داره و روشنهالبته بدرستی نمیدونم شاید ب قول همین رفیقمون تو بکاپای دولوپرا یا خود ایتاهن ورژن های جدیدش در کل این افزونه حتی با امکانات و ظاهری بهترم وجود داشته باشه,,,
اما اگر ب هر نحو نیس
اسمش ظاهرا
PS5 Temperature plugin
در حقیقت پلاگین(افزونه ای)ک با مراجعه ب etahen toolbox بخش پلاگین ها بهش اضافه میشه و میتونید هنگام بازی و ...با انتخاب و فعالسازیش دمای کنسولو چک کنید
View attachment 401847
اموزش کامل و نحوه اعمال پلاگین (PS5 Temperature plugin) برای استفاده در کنسولای PS5 هک شده
سایت superpsx.com هم خیلی خوبهنسخه فایو میخوام
سایت dlpsgame زو هر هاستی میزنم کلی تبلیغ باز میشه اصلا نتونستم دانلود ازش
از کدوم هاستش دانلود میشه کرد؟
عرض کردم تو پست مرتبطش ب درستی نمیدونم ولی قابل حدس و اشاره هم داشتم ک تو نسخه جدید ایتاهن این قابلیت باس باشه..ب هر حال ممنون از توجهتایتاهن ۲.۴ خودش داره و روشنه
نسخه فایو میخوام
سایت dlpsgame زو هر هاستی میزنم کلی تبلیغ باز میشه اصلا نتونستم دانلود ازش
از کدوم هاستش دانلود میشه کرد؟