اموزش هک برای کنسول PS5

بله برا 9.60 همه چیز مهیاس واما برا 10.01 هم الان همه موارد از جمله FTP بدرستی کار میکنه فقط ی زمان کوتاه شاید لازم باشه برای انتقال kstuff و ایتاهن

ارادت , اگر عجله نداشته باشین و دقت کنید بعد از اخبار پشت هم و موفق حالا ی ریزه انگار تاخیر وجود داره اونم برای قطعی شدن همین موارده از جمله تفاوت بین این دو اپ منظور y2jb و Netflix عه , اگر این روش m.2 برای y2jb هم امکانش باشه همینطور در اخر اگر راه دیگری نداشته باشه و اگر اطلاعات کنسول هم برای افراد از قبل مهمه اونوقت چاره ای نیس باید از روش m.2 استفاده کنید اموزشم تو تاپیک اموزش هک برای PS5 در صورت قطعی شدن قرار میگیره حالا اگر داشته باشین این هاردو ک خودتون میتونین انجامش بدین و اگر نداشته باشین میتونید با مراجعه ب یکی از جاهایی ک اینکارو انجام میدن برای اینکه این هاردو کسی بخواد مستقل بخره خب گروونه تو این اوضاع بلکه اونطوری شاید هزینه کمتر بشه اگر واقعا اینقدر اون اطلاعات تو کنسول کسی از قبل مهم باشه!!
آقا رضا منظور از پاک شدن اطلاعات اینه که فقط یک بار پاک میشن یا با هر بار هک پاک میشه؟

آقا رضا منظور از پاک شدن اطلاعات اینه که فقط یک بار پاک میشن یا با هر بار هک پاک میشه؟
اره دوست من اساسا یکبار پاک میشن
اما اینجا اگر صحبت از صبرو توضیحاته تفاوت بین این دو اپ هر چن شاید بعدا جزیی درمیون ک باشه
میتونه کلا از یک معضل شمارو نجات بده اونم میگم بستگی ب این داره یکی از این مشکلاتش ک شاید برای بعضیا اکانتو اطلاعاتشون از قبله اینقدر مهم باشه هست وگرنه ایرادات جزیی دیگری هم همیشه هستو ب مرور زمان اینا با اپدیتو راهکار میان طبیعتا مرتفعش میکنن..

اینو توضیحاتشو دقت کنی تو پستای بالا عرض کردم الان خود اپ y2jb دیگه اگر اپدیت هک بعدا ب هر طریق بیاد توسط

پروژه y2jb updater هم ک ب تازگی توسط توسعه دهنده ش انجام شده کارو براتون راحت میکنه ک براحتی میتونید از طریق Pc جیلبریک خودتونو اپدیتو بروز کنید بدون بکاپ و ریستور
توضیح در رابطه با y2jb updater بهمراه لینک:
این پروژه یک بار و یک سرور HTTP برای به‌روزرسانی فایل‌های Y2JB در پلی‌استیشن 5 با استفاده از یک رایانه شخصی هست. این باید به افرادی کمک کند که نمی خواهند هر بار که یک به روز رسانی جدید منتشر می شود یک نسخه پشتیبان جدید را بازیابی کنند.

گفته بود نسخه بتا etaHENتو دیسکورد رفتم دانلود کردم اما پسوند etaHEN.elf نشد با برنامه NetCat GUI اینجکت کنم ارور میده کسی از دوستان ورژن تا 9.60 تونسته انجام بده الان ؟
دوست گرامی
هیچ تفاوتی نداره مراحل هک فعلی y2jb فقط تنها نکته ش
برای فریمور 9.60 ایتاهن 2.4b میخواد اما قبل از فریمورای 8.60 ایتاهن 2.3b ظاهرا همچنان اوکیه پس مقدار کمی نهایتا تا فردا صبر کنید ایتاهن قطعا منتشر میشه نسخه جدیدش...
تو قسمت اموزش هک برای PS5 نکات لازمه هست لطفا اونجا اینطور مطالبو تجربیات خودتونو با دوستانتون درمیون بزارید تا همه ب یک روش مناسب و مشکلاتشون برطرف بشه...

آخرین ویرایش:
درود به دوستان هک رو دستگاهم اجرا شد (7.61 اسلیم) یه سری مشکلات داره که تو ویدیو های بهش اشاره نشد اگه میدونید راهنمایی کنید :
1. تو این ورژن هی اپدیت یوتیوب میاره چیکارش کنم (اپدیت کنم یا نه)
2. وقتی دستگاه رو خاموش میکنم میره رو حالت کرش کردن که باید یه بار پاور رو دستی بزنی بعد تازه روشن میشه (خاموش و روشن کردن دستگاه رو نشون نداد ببینیم برای اونم هست یا نه)

اسلیم دیجیتال ؟
اسلیم دیسک دار گزینه دومی حل شد فقط قبل خاموشی باید اینترنت رو خاموش کنی گزینه اولی فقط هی اپدیت یوتیوب میاره که رو مخه بعضی وقتا میره رو اپدیت خودکار یوتیوب که با تنظیمات دستی اینترنت میزنی رو اوتوماتیک یا منوال دی ان اس اونم میشه دور زد ولی بازم رو مخه فقط خواستم بدونم اپدیت بشه مشکلی پیش میاره تو فرایند هک یا نه

سلام کسی اطلاع داره ورژن فریمور ps5 نو چنده؟
هر دستگاهی تو بازاره معمولا یک ورژن یا نهایت ۲ ورژن از اپدیت نهایی عقب تره من پارسال خریدم اردیبهشت یه اسلیم ۷.۶۱ بود که ورژن اخرین اپدیت دستگاه ۸.۴۰ بود امروز بعد مدتها جعبشو باز کردم هکش کردم😁

با گوشی هم میتونید انجام بدین
آپ آندروید هریس رو دانلود کنید

از طریق گوشی و کاملا آفلاین انجام دادم اگه دقت کنید خیلی آسونه چند روز آینده هم راههای بهتری براش میاد
لینکش رو میزاری ؟ خیلی لازمم

شخصا اینطور مطالب مرتبط با اموزش رو ب هر نحوی سعی میکنم اگر بتونمو بازم بعد از این باشم همینجا قرار میدم چون تمامی مطالب اونور قسمت اخرین اخبار هک PS5 ویرایش و اینور ظاهرا منتقل میشه و ب نظرم اصلا بهم میریزه هم اون تاپیک اخرین اخبارو هم این بخش اموزشی رو لذا کارو برا کسانیکه اینجا بصورت ب اصطلاح ناظمم هستن سخت نکنه و نشه

Jailbreak the PS5 with Y2JB 1.2! (Early Setup Guide)​

توضیحات MODDED WARFARE همراه اموزش در خصوص اتفاقات جدید
اموزش راه اندازی اولیه و هنوز نیاز ب مقداری زمان داره برای تکمیل شدن همه مواردش:

نکات مهم برای هک y2jb از فریمور 4 تا 9.60

-درایو USB exFat برای بکاپ از کنسول(با توجه ب اطلاعات کنسول هر مقدار ظرفیت این usb رو میتونید در نظر بگیرید اگرم کنسول خالیه این ظرفیت نهایتا 32 یا 64 گیگ برای بکاپ از کنسول کافیه)احیانا برای بکاپ و نگه داشتنش اگر سیو و یا چیز مهمی از قبل تو کنسول دارین اگرم مهم نیس براتون ب نظرم این مرحله رو نادیده بگیرین

و اما قسمت مهم
- دانلوده بکاپ هک ytjb ورژن 1.2 از این لینک
Release Y2JB 1.2 · Gezine/Y2JB

, انزیپ فایل , انتقال محتویاتش ب usb داخل فولدر PS5 و اتصالش ب کنسول سپس ریستور ک گفتیم همه چیز رو پاک خواهد کرد بنابراین اگر کنسول از قبل خام بوده و اطلاعات مهمی نداشتین اصلا مهم نیس چون هدف شما بازنشانی و داشتن اپ y2jb عه.
- باید از dns 127.0.0.2 استفاده کنید

- ارسال lapse js توسط برنامه های sender از قبیل NetCat با پورت 9021
- etaHEN هم توسط برنامه NetCat با پورت 9021 ارسال شود ب کنسول
- بالاتر از فریمور 8.60 باید از etaHEN v2.4b استفاده کنید(فعلا اپدیت نشده ولی بزودی اپدیت خواهد شد)
- شما باید از fake activated psn استفاده کنید، نه قانونی (بهتر است از نسخه پشتیبان استفاده کنید)
- در اخر حتما کنسولتون رو آفلاین و استفاده کنید.

مابقی مراحل هک با رعایت نکات اموزش و برداشتن تیکای اپدیت کنسول از طریق dns 127.0.0.2 با شیرینگ و مچ شدن کنسول و PC از طریق ای پی ادرس نت انجام میشه
بنابراین استفاده از برنامه loader مستر حتی برنامه NetCat GUI برای فرستادن انواع پیلود و js از جمله ایتاهن فعلا لازمه درست مثل زمان PS4 ک انواع پیلودو تو اوایل باس از طریق همین برنامه ها از قبیل NetCat ب کنسول تزریق (اینجکت) برای اعمال گلدهن یا اساسا پیلودای لازمه دیگر باید بصورت انلاین انجام میدادیم تا بعد این پیلودارو در هاستای با کش افلاین اعمال میکردن برای سهولت کار و بدون نیاز ب برنامه و PC,همین صبری ک هی تکرار میشه ب خاطر راهکاری برای اینطور موارد تو این هک میشه بلکه بعدش نیازی ب اینام نباشه ولی در عین حال اگر کسی با زمان PS4 و هک در اوایلش اشنا باشه با این قبیل اموزشها هم میتونه براحتی کنسول خودشو هک کنه.
لینک های غیرمستقیم ابزار مربوطه و لازمه:
ایتاهن 2.3b:
Releases · etaHEN/etaHEN
نرم افزار NetCat برای PC در خصوص فرستادن انواع پیلود و js
https://www.sendspace.com/file/v765gd

لینک مستقیم فایلها بصورت یکجا:
PS5-Y2JB.zip - یو آپلود
pass:
Alireza1362
نسخه اندروید نت کت رو گرفتم ازون میشه پیلود فرستاد ؟

• Like
Reactions: esi overlord
نسخه اندروید نت کت رو گرفتم ازون میشه پیلود فرستاد ؟
اگر نحوه ست و مچ کردن ای پی نت رو با برنامه NetCat گوشی و کنسول بدرستی انجام بدی احتمال زیاد پیلود رو از طریق گوشی هم میتونی بفرستی ب کنسول متاسفانه خودم دسترسی ندارم تا با قاطعیت در حال حاضرشو بگم ولی تو زمان PS4 یادمه انجام میدادم و اوکی بود..

اگر نحوه ست و مچ کردن ای پی نت رو با برنامه NetCat گوشی و کنسول بدرستی انجام بدی احتمال زیاد پیلود رو از طریق گوشی هم میتونی بفرستی ب کنسول متاسفانه خودم دسترسی ندارم تا با قاطعیت در حال حاضرشو بگم ولی تو زمان PS4 یادمه انجام میدادم و اوکی بود..
کاش مثل bdjb همه چیش اتومات بود اینجوری خیلی داستانه

کاش مثل bdjb همه چیش اتومات بود اینجوری خیلی داستانه
هک PS4 هم اولش همینطور بود تا پیلودا رو میرفتن میزدن رو هاستای انلاین و کمی بعد هاستای کش افلاین , اگر وبکیت بیاد کلا ماجرای bd jb , اپو اینا جم میشه میره پی کارش...اونموقع تازه میشه ی چیزی...
اما همینم ب مرور زمان ردیفش میکنن و اگر بعدش وبکیت نیاد ک بعید ب نظر میرسه ک نیاد!,, اونوقت تا همینجا هم میشه یک روشی ک فعلا میشه روش حساب کرد این برای کنسولای ب هر نحو اپدیت شده از فریمورای 7.61 ب بالا اسلیمو دیجیتال نعمته بزرگی محسوب میشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or