صبر کن بکاپ اتولودر بیاد اونوقت خیلی راحته فقط کافیه یه بکاپ ریستور کنی و تمومهسلام برای هک ورژن 9.60 آموزش تصویری وجود داره؟
lowest fw is the best fwشما درست میفرمایید ولی من شانس خودمو میگم چون روی ۱۰.۶۰ بودم تازه ابدیت کردم به ۱۲.۰۲![]()
اینو رو کنسول خودم نصب کردم عالیه همه چی اتومات لود میشه نیاز به هیچی نیس
شخصا اینطور مطالب مرتبط با اموزش رو ب هر نحوی سعی میکنم اگر بتونمو بازم بعد از این باشم همینجا قرار میدم چون تمامی مطالب اونور قسمت اخرین اخبار هک PS5 ویرایش و اینور ظاهرا منتقل میشه و ب نظرم اصلا بهم میریزه هم اون تاپیک اخرین اخبارو هم این بخش اموزشی رو لذا کارو برا کسانیکه اینجا بصورت ب اصطلاح ناظمم هستن سخت نکنه و نشه
Jailbreak the PS5 with Y2JB 1.2! (Early Setup Guide)
توضیحات MODDED WARFARE همراه اموزش در خصوص اتفاقات جدید
اموزش راه اندازی اولیه و هنوز نیاز ب مقداری زمان داره برای تکمیل شدن همه مواردش:
نکات مهم برای هک y2jb از فریمور 4 تا 9.60 (این نکته رو در نظر بگیرید دوستانیکه از فریمورای 4 تا 7.61 قبلا کنسول خودشون رو هک کردن و راضی هستن لزومی برای اجرای y2jb نیس جز کنجکاوی بنابراین راجب این فریمورا توضیح اضافه میشه مگر کسی درخواست کنه تا بصورت جدا بلکه دوستان دیگر بتونن اون اموزشم قرار بدن!)
اما کنسولای بالاتر از فریمور 7.61
-درایو USB exFat برای بکاپ از کنسول(با توجه ب اطلاعات کنسول هر مقدار ظرفیت این usb رو میتونید در نظر بگیرید اگرم کنسول خالیه این ظرفیت نهایتا 32 یا 64 گیگ برای بکاپ از کنسول کافیه)احیانا برای بکاپ و نگه داشتنش اگر سیو و یا چیز مهمی از قبل تو کنسول دارین اگرم مهم نیس براتون ب نظرم این مرحله رو نادیده بگیرین
و اما قسمت مهم
- دانلوده بکاپ هک ytjb ورژن 1.2 از این لینک
Release Y2JB 1.2 · Gezine/Y2JB
, انزیپ فایل , انتقال محتویاتش ب usb داخل فولدر PS5 و اتصالش ب کنسول سپس ریستور ک گفتیم همه چیز رو پاک خواهد کرد بنابراین اگر کنسول از قبل خام بوده و اطلاعات مهمی نداشتین اصلا مهم نیس چون هدف شما بازنشانی و داشتن اپ y2jb عه.
- باید از dns 127.0.0.2 استفاده کنید
- ارسال lapse js توسط برنامه های sender از قبیل NetCat با پورت 9021
- etaHEN هم توسط برنامه NetCat با پورت 9021 ارسال شود ب کنسول
- بالاتر از فریمور 8.60 باید از etaHEN v2.4b استفاده کنید(فعلا اپدیت نشده ولی بزودی اپدیت خواهد شد)
- شما باید از fake activated psn استفاده کنید، نه قانونی (بهتر است از نسخه پشتیبان استفاده کنید)
- در اخر حتما کنسولتون رو آفلاین و استفاده کنید.
مابقی مراحل هک با رعایت نکات اموزش و برداشتن تیکای اپدیت کنسول از طریق dns 127.0.0.2 با شیرینگ , مچ شدن کنسول و PC از طریق ای پی ادرس نت انجام میشه
بنابراین استفاده از برنامه loader مستر یا برنامه NetCat GUI در PC برای فرستادن انواع پیلود و js از جمله ایتاهن فعلا لازمه درست مثل زمان PS4 ک انواع پیلودو تو اوایل باس از طریق همین برنامه ها از قبیل NetCat ب کنسول تزریق (اینجکت) برای اعمال گلدهن یا اساسا پیلودای لازمه دیگر باید بصورت انلاین انجام میدادیم تا بعد این پیلودارو در هاستای با کش افلاین اعمال میکردن برای سهولت کار و بدون نیاز ب برنامه و PC,همین صبری ک هی تکرار میشه ب خاطر راهکاری برای اینطور موارد تو این هک میشه بلکه بعدش نیازی ب اینام نباشه ولی در عین حال اگر کسی با زمان PS4 و هک در اوایلش اشنا باشه با این قبیل اموزشها هم میتونه براحتی کنسول خودشو هک کنه.
لینک های غیرمستقیم ابزار مربوطه و لازمه:
ایتاهن 2.3b:
Releases · etaHEN/etaHEN
نرم افزار NetCat برای PC در خصوص فرستادن انواع پیلود و js
https://www.sendspace.com/file/v765gd
لینک مستقیم فایلها بصورت یکجا:
PS5-Y2JB.zip - یو آپلود
pass:
Alireza1362
بهتره بجای کلمه هک از جیل برک استفاده کنیمتوضیحات MODDED WARFARE همراه اموزش در خصوص Y2JB Autoloader, برای ارسال پیلودها بصورت خودکار بدون نیاز ب نتورک و شبکه و ارسال پیلود با PC یا هر چیز اضافه دیگری
+ استفاده برای زمانیکه افلاین هستین,کافیه اپ یوتیوب رو اجرا خودش همه پیلودای لازمه رو بدون نیاز ب حرکت اضافه ای براتون ارسال میکنه از جمله ایتاهن ...
GitHub - itsPLK/ps5_y2jb_autoloader: An automated payload loader for exploited PS5 consoles
YouTube Jailbreak Autoloader Released!
ی مشکلی ک فعلا هست ک قراره با اپدیت y2jb بصورت کامل برطرف بشه و احتمالا بعدا لودر خودکارم بهش اضافه بشه , حتی با وجود استفاده از DNS
اپ یوتیوب برای اپدیت خودکار اقدام میکنه فعلا راهش اینه ک ببندین نت رو تا با اپدیت اپ مواجه نشین.در کل هر چی زمان ازش بگذره ک خیلی کوتاه هم هست کامل تر و ب ثبات میرسه ب نظرم اونوقت اگر اقدام کنید برای ریستور y2jb ک دیگه تا حدی راحت میشید از انجام مراحل اضافه!
خب توضیحات اموزش بهمراه موارد لازم تو پست قبل بصورت کامل گفته شد بهمراه ویدیو از MODDED WARFARE
این یکی اموزشم لینکشو قرار میدم و میتونید دنبال کنید ک هر دو یک نتیجه رو دارن
ب این نکته توجه کنید ک هیچ تفاوتی نداره مراحل هک فعلی y2jb فقط تنها نکته ش
برای فریمور 9.60 ایتاهن 2.4b میخواد اما قبل از فریمورای 8.60 ایتاهن 2.3b ظاهرا همچنان اوکیه پس نهایتا مقدار کمی صبر کنید تا نسخه رسمی ایتاهن قطعا منتشر میشه...ولی تو سطح نت میشه فعلا نسخه ای ک موجوده از 2.4 رو پیدا کرد ک ب اصطلاح نسخه دسترسی زود هنگامه...
رفیق عزیز عجله داریااا!بهتره بجای کلمه هک از جیل برک استفاده کنیم
معنی هک با جیل بریک کاملا متفاوته
شما هر جور دوست داری میتونی صداش کنی ولی من درستشو بهت گفتم پس عجله نکن...مثل قبل ک زود میای نتیجه گیری میکنی!عزیزم حتما نیاز نیس کامل دروازه کتسول باز بشه تا بگن جیل بریک بهش .
من دنبال این برنانه گشتم پیدا نکردم .اسم دقیقش رو میتونید بگیدبا گوشی هم میتونید انجام بدین
آپ آندروید هریس رو دانلود کنید
از طریق گوشی و کاملا آفلاین انجام دادم اگه دقت کنید خیلی آسونه چند روز آینده هم راههای بهتری براش میاد
اینایی که کنسول رو جیل برک میکنن اصلا هکر نیستنشما هر جور دوست داری میتونی صداش کنی ولی من درستشو بهت گفتم پس عجله نکن...مثل قبل ک زود میای نتیجه گیری میکنی!
⦁ چرا هنوز واژه جیلبریک گفتنش صحیح نیست؟
بر خلاف نسلای قبل
حالا PS4 رو مثال میزنم که jailbreak 5.05/9.00 کامل شد ، همونطور ک قبلا توضیحاتش رو تو پستای مختلف یاداوری شدو اطلاع دارین , PS5 kernelش پیچیدهتره و exploits محدود به userland (نه kernel کامل). با توجه ب اتفاقات اخیر: تو صحنه هک یا جیلبریک(موندم دیگه چی بگم از دست زمونه)، اما فقط برای homebrewها و فعلا تا همینجا منتهی میشه ب اجرای بازیای fpkg ps4 نه اجرای PS5 games. ک اگه هر زمانی کامل بشه (مثل چیپ DS tables)، اونوقت "جیلبریک" میگن.
چرا فعلاً "هک" بگی بهتره؟
⦁ جلوگیری از گیج شدن: مردم فکر میکنن jailbreak یعنی همهچی آزاد (مثل PS3)، اما هک PS5 فعلا فقط یکجورایی بازیای PS4 رو میچرخونه تا بعدش ببینیم چه اتفاقاتی میوفته – پس "هک محدود" و در اصل داره بعضی انتظارات فعلی رو مدیریت میکنه.(کلا همینم از هیچی بهتره!)
⦁ ریسک قانونی/سونی: سونی jailbreak رو بیشتر تعقیب میکنه، پس "هک" خنثیتره
برای منم هیچ فرقی نمیکنه چی صداش کنم یا دیگران چطوری میگن چون در هر صورت رو این موضوعات اصلا بهش فک نمیکنم ولی درستشو همون بود ک عرض کردم....!!
منم نگفتم چیز مهمیه"داداش عزیز ...رفیق
عرض کردم با همه این تفاسیر و موضوعاتی ک ردو بدل شد حداقل این فرق ها برای من اصلا مهم نیس نمیدونم چرا اومدی یهو سکه ت گیر کرده رو این موضوع ک اصلا در حال حاضر و با توجه ب شرایط فاقد ارزش و اهمیته...!!
، هک و jailbreak تو جامعه گیمینگ مترادفن چون راحتترن (اینجا ربطی ب مقایسه واژه پودر رخشویی و تایدم ندااره پس بی منطقو کوچه بازاریش نکن!!)، اما دقیقش اینه که اینا bug bounty hunters یا kernel exploit devs هستن – دنبال باگهای firmware میگردن تا دسترسی root بدن. بنابراین جیلبریک زمانی اسمش رسمی میشه ک با توجه ب بعدا همینطور توضیحات و اتفاقاتی ک عرض کردم .... دیگه بیشتر از اینم وارد نمیشم...