ظاهرا دلیل اجرا نشدن بازی رو حافظه داخلی هایپروایزر سونی نبوده و مربوط به پرمیشن پوشه ها میشده!
احتمالا بزودی مشکلش رو حل میکنن و بازیا از رو حافظه داخلی هم اجرا میشن
احتمالا بزودی مشکلش رو حل میکنن و بازیا از رو حافظه داخلی هم اجرا میشن
......
اقای عزیز دوست من
هیچ ک نیس پس اینهمه یعنی بیخودی منتظرن و خدایی نکرده سرکارن!!!
نه اینطور نیس چون بعدش مهمه
این فعلا اینجارو رد کنه.. همین الانشم خیلی خیلی نزدیکه و اگر این وسط اتفاق غافلگیرانه دیگری رقم نخوره چون ب نظر اینا دارن رو اپ Netflix هم انگار یکجورایی کار میکنن و اینکه عملکردش بهتر از این یا شبیه باشه رو بزودی متوجه خواهیم شد حتی روش bd-jb هم میشه انتظارو ازش داشت..!
اما در حال حاضر و با تمرکز بر ytjb اگر بخوایم جلو بریم اینطور پیشبینی و اصلا طبق گفته خود اینا و اشخاصی مانند اکو رو دارم نقل و قول میکنم ک طبیعتا میانو کارو تا حدی تکمیل میکنن kstuff رو بعدش مطمعننا ایتاهن اپدیت خواهد شد , ببین من اینو چن بار تو پستا توضیحشو عرض کردم ک با همه این تفاسیر و ب نظر بعدش همه اونچه رو ک قبلا تا فریمورای 7.61 بودو میتونید رو فریمورای بالاتر فعلا داشته باشین یعنی همون اجرای fpkg بازیای PS4 و بقیه ماجراشو...
حال اینکه fpkg در خصوص خود بازیای PS5 بخواد اجرایی بشه رو فعلا هیچکسی نمیتونه پیش بینی کنه ک ایا با اومدن هن و گلدهن این اتفاق میوفته یا اینک از طریق دیگه ....
آقا رضا یعنی پروسه هک تکمیل شد ؟اتفاق غافلگیرانه!!!
سقوط بمب kexploit از هکر فلو
تا PS4 13.00 و PS5 12.00 کار می کند. پچ شده بر روی PS4 13.02 و PS5 12.02.
لینک مربوطه:
gist.github.com/TheOfficialFloW/7174351201b5260d7780780f4059bebf
View attachment 398823
این یعنی راه هک تا فریمور 12 برای PS5 همینطور در خصوص PS4 تا فریمورای 13 هموارهیعنی
آقا رضا یعنی پروسه هک تکمیل شد ؟
همونطور ک تو پست قبل بهش اشاره داشتم
همونطور ک تو پست قبل بهش اشاره داشتم
و مثل اینکه فعلا هم ب اینصورته ک متاسفانه
kexploit جدید theflow با Y2JB یا Lua کار نمی کنه و برای اجرا به یک برنامه (مانند BD-J) نیاز دارد(دوستانی ک کنسولای فت استاندارد دارن باد بدجوری ب سمت پرچمشونه و فعلا شانسشون گفته)
تا PS4 13.00 و PS5 12.00
به روز رسانی نکنید. منتظر bdjb کامل باشید
View attachment 398836
LUA - CAN'T (libkernel)
Y2JB - CAN'T (libkernel)
NETFLIX N HACK - CAN'T (libkernel)
MAST1CORE - CAN (libkernel_sys)
...............................................................
البته اینم اضافه کنم بازم هنوز چیزی تموم نشده و شاید اتفاقات دیگری هم در راه باشه
View attachment 398827
یوزرلن y2jb با کرنل فلو سازگاری نداره و یوزرلن درست حسابی برای کرنل فلو فعلا نیستدفلو کرنل اکسپلویت 13 پلی 4 و 12 پلی 5 رو منتشر کرد فقط باید منتظر یوزر لن اکسپلویت براش باشید که y2jb و می وان کور و وب کیت هست که گزین هم رفته روش داره کار میکنه بزودی تمام اسلیم ها پرو و فن ها کپی خور خواهند شد به هیچ عنوان فعلا آپدیت نکنید منتظر خبر های خوب باشید
کی استاف فعلا تا ورژن ۱۰.۰۱ داریم و فعلا قراره تا این ورژن هک بیادیوزرلن y2jb با کرنل فلو سازگاری نداره و یوزرلن درست حسابی برای کرنل فلو فعلا نیست
فعلا تنها چیزی که باید امیدوار باشیم GEZIN داره سعی میکنه کرنلی برای روش یوتیوب راه بندازه که میشه همان هک 7.61 بدون دیسک تا 12.5
کنسولای دیجیتال و کنسولای اسلیم بهمراه فتای استاندارد ک ب هر نحوی اگر اپدیت شدن.. حالا نوبت شماس..تموم شد