اخبار و شایعات Half Life 3

تاپیک اخبار هاف لایف 3
سازنده: والو
ناشر:والو
تاریخ معرفی: TBA (بزودی)
تاریخ ریلیز: TBA (بزودی)
پلتفرم ها: TBA (همه پلتفرمها)

2021-11-27_21-18-25.jpg

آخرین ویرایش:
اگر کسی تا الان هیچ تجربه ای از این بازی نداشته باشه، میتونه هنوز از این بازی ( شماره اول و دوم) لذت ببره؟ یعنی به جز گرافیک که طبیعی هست ضعیف باشه، بقیه موارد ارزش بازی کردن داره؟
بهترین روش برای شروع نسخه های قدیمی استفاده از کدوم نسخه هست؟ ps2 , ps3 یا pc.
نمیدونم چرا هیچ وقت این بازی رو تست نکردم ...

اگر کسی تا الان هیچ تجربه ای از این بازی نداشته باشه، میتونه هنوز از این بازی ( شماره اول و دوم) لذت ببره؟ یعنی به جز گرافیک که طبیعی هست ضعیف باشه، بقیه موارد ارزش بازی کردن داره؟
برای نسخه اول ریمیک اون رو بازی کن:
Black Mesa

نسخه دوم هم به راحتی قابل بازیه ولی براش ماد هست که به روزترش کنه ، مثل MMod و...
همینطور امسال RTX mod هم براش منتشر شد که البته سیستم به روزی میخواد چون خیلی بهینه نیست:

بازیها کاملا قابل بازی هستن ،برای بهترین نسخه ها باید بری سمت PC.
اصلا بلک مسا نسخه کنسولی نداره.

من طی این دو سال ، نسخه اول و دوم رو تجربه کردم و میتونم بگم هنوز هم عالی هستند. بزرگ ترین نقطه قوت سری طراحی مرحله هاش هست که هیچ وقت قدیمی نمیشن. نسخه دوم هم که همین عید بازی کردم از نظر گرافیکی برای من قدیمی به نظر نمیومد و از نظر صداگذاری ، فیزیک ، طراحی مرحله ، موزیک ، داستان و.. با یک اثر بیادموندنی طرف هستید. نیازی به هیچ ریمستر و ریمیکی نیست ، بازی رو تجربه و لذت ببرید.

اگه گرافیکیش برات مهم نیست (که منطقیه) حتما برو سراغش که جزو بهترین شوتر اول شخص هاست

• Like
Reactions: mostafaamiri
برای نسخه اول ریمیک اون رو بازی کن:
Black Mesa

نسخه دوم هم به راحتی قابل بازیه ولی براش ماد هست که به روزترش کنه ، مثل MMod و...
همینطور امسال RTX mod هم براش منتشر شد که البته سیستم به روزی میخواد چون خیلی بهینه نیست:

بازیها کاملا قابل بازی هستن ،برای بهترین نسخه ها باید بری سمت PC.
اصلا بلک مسا نسخه کنسولی نداره.
این rtx رو دیدم، خیلی عالیه، اما مثل اینکه فقط دو مرحله با این قابلیت قابل بازی هستن.

حقیقت فیزیکی که این بازی داره نصفش بازی ها امروزی ندارن
اون مد ریتریسینگ هم خیلی گرافیکش بهتر کرده اما نمی دونم نسخه کاملش چی شده اصلا فقط یک دمو دادن دیگه هیچی ازش نگفتن یعنی مشخص نیست کلش همین 2 مرحله بوده یا قراره کلش بازسازی کنن چون توی استیم رلیز خورده من که با خیلی های دیگه نفهمیدیم چی شد

• Like
Reactions: mostafaamiri
شماره 2 گرافیکش هنوزم قابل بازیه. فیزیک و بقیه پارامتراشم از بازیای امروز سرتر.
شماره 1 ولی دیگه خیلی قدیمی شده - اگه صرفا میخوای بخاطر داستان بازی (چون بشدت 1 و 2 به هم مرتبطن) شماره 1 رو بازی کنی باید گرافیک قدیمیشو تحمل کنی، وگرنه داستان شماره 1 رو بخوونی کافیه.

.

آخرین ویرایش:
من همین چند روز پیش نسخه دوم رو تموم کردم فقط میتونم بگم بازی مثل شراب خالص عمر کرده . عملا هیچ چیزش Outdated نیست (خیلی با اغراق :D) گرافیک فیزیک ست پیس های فوق خفنش به هیچ وجه تو چش نمیزنه . Episode 1 و Episode 2 شاهکار لول دیزاینن و رسما کلاس درس محسوب میشن .

ولی هنوز رسمی نشده :-?
بزن تاپیک منتظران half life 3
علیرضا، کارای مهندسو تکرار نکن، با طرفدارای گوردون از در دوستی وارد شو. :D
نمیدونم ولی انتظار دارم یدفعه تو یه ایونتی تو ژوئن یدفعه بگن خوب برای انتهای مراسم یه سورپرایز داریم و یدفعه گیب میاد بالا و بعدم یدفعه یه تریلر پخش میشه و ...
بهم ایمان بیار.

• Like
Reactions: dark souls
ظاهرا روایت بازی قراره تفاوت های بنیادین با نسخه های کلاسیک داشته باشه. متاسفانه من روایت alyx هم دوست نداشتم. چون احساس میکنم اون بعد علمی و منطبق بر واقعیت های منطقی (در یک دنیای علمی تخیلی البته) رو از بین برده بود.
ولی مهم نیست. فعلا فقط تاییدش کنید بریم یه چند وقتی دلمون رو خوش کنیم که به یکی از دست نیافتنی ترین آرزوهامون رسیدیم. ولی راستی راستی بازی رو دارن میسازن بالاخره، هنوزم باورش برام سخته، مثل یه رویاس.

GabeFollower یه یوتیوبر و لیکرِ که معمولاً اخبار و شایعات مربوط به بازی‌های Valve مثل Half-Life و Counter-Strike رو پوشش می‌ده. زیاد دیتا ماین می‌کنه و ادعا می‌کنه داخل خود Valve سورس داره!

تو این مورد، گفته که Half-Life 3 (یا HLX) احتمالاً در حال ساخته یا خیلی به مراحل پایانی رسیده. طبق اطلاعاتش، بازی قراره داستان گوردون فریمن رو به‌صورت قطعی تموم کنه، بدون هیچ پایان بازی یا کلیف‌هنگری. البته هشدار داده که ممکنه بعضی‌ها از این پایان خوششون نیاد، چون با چیزی که سال‌ها تو ذهنشون ساختن فرق داشته باشه.

حدس و گمان های زیادی زدن که این تغییرات در روایت چه چیزهایی میتونه باشه، ولی ظاهرا قطعی ترینش همین موضوع گوردن فریمن هست. ولی من شخصا منتظر دیدن اون هوش مصنوعی پیشرفته مورد ادعا و تخریب پذیریش هستم. داستان به هر حال نویسنده اصلیش رفته بنابراین چندان بهش دل خوش نمیکنم که اگر عالی دراومد قشنگ سورپرایزم کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or