آخرین ویرایش:
ولی هنوز رسمی نشدهبچه ها خواهان واژه شایعات نیستن.
میگن رسمیش کن

برای نسخه اول ریمیک اون رو بازی کن:اگر کسی تا الان هیچ تجربه ای از این بازی نداشته باشه، میتونه هنوز از این بازی ( شماره اول و دوم) لذت ببره؟ یعنی به جز گرافیک که طبیعی هست ضعیف باشه، بقیه موارد ارزش بازی کردن داره؟
بهترین روش برای شروع نسخه های قدیمی استفاده از کدوم نسخه هست؟ ps2 , ps3 یا pc.
نمیدونم چرا هیچ وقت این بازی رو تست نکردم ...
من طی این دو سال ، نسخه اول و دوم رو تجربه کردم و میتونم بگم هنوز هم عالی هستند. بزرگ ترین نقطه قوت سری طراحی مرحله هاش هست که هیچ وقت قدیمی نمیشن. نسخه دوم هم که همین عید بازی کردم از نظر گرافیکی برای من قدیمی به نظر نمیومد و از نظر صداگذاری ، فیزیک ، طراحی مرحله ، موزیک ، داستان و.. با یک اثر بیادموندنی طرف هستید. نیازی به هیچ ریمستر و ریمیکی نیست ، بازی رو تجربه و لذت ببرید.اگر کسی تا الان هیچ تجربه ای از این بازی نداشته باشه، میتونه هنوز از این بازی ( شماره اول و دوم) لذت ببره؟ یعنی به جز گرافیک که طبیعی هست ضعیف باشه، بقیه موارد ارزش بازی کردن داره؟
اگه گرافیکیش برات مهم نیست (که منطقیه) حتما برو سراغش که جزو بهترین شوتر اول شخص هاستاگر کسی تا الان هیچ تجربه ای از این بازی نداشته باشه، میتونه هنوز از این بازی ( شماره اول و دوم) لذت ببره؟ یعنی به جز گرافیک که طبیعی هست ضعیف باشه، بقیه موارد ارزش بازی کردن داره؟
این rtx رو دیدم، خیلی عالیه، اما مثل اینکه فقط دو مرحله با این قابلیت قابل بازی هستن.برای نسخه اول ریمیک اون رو بازی کن:
Black Mesa
نسخه دوم هم به راحتی قابل بازیه ولی براش ماد هست که به روزترش کنه ، مثل MMod و...
همینطور امسال RTX mod هم براش منتشر شد که البته سیستم به روزی میخواد چون خیلی بهینه نیست:
بازیها کاملا قابل بازی هستن ،برای بهترین نسخه ها باید بری سمت PC.
اصلا بلک مسا نسخه کنسولی نداره.
خب پس بیخالش شو ، احتمالا هنوز کامل نشده.این rtx رو دیدم، خیلی عالیه، اما مثل اینکه فقط دو مرحله با این قابلیت قابل بازی هستن.
حقیقت فیزیکی که این بازی داره نصفش بازی ها امروزی ندارناگر کسی تا الان هیچ تجربه ای از این بازی نداشته باشه، میتونه هنوز از این بازی ( شماره اول و دوم) لذت ببره؟ یعنی به جز گرافیک که طبیعی هست ضعیف باشه، بقیه موارد ارزش بازی کردن داره؟
شماره 2 گرافیکش هنوزم قابل بازیه. فیزیک و بقیه پارامتراشم از بازیای امروز سرتر.اگر کسی تا الان هیچ تجربه ای از این بازی نداشته باشه، میتونه هنوز از این بازی ( شماره اول و دوم) لذت ببره؟ یعنی به جز گرافیک که طبیعی هست ضعیف باشه، بقیه موارد ارزش بازی کردن داره؟
بزن تاپیک منتظران half life 3ولی هنوز رسمی نشده![]()
ظاهرا روایت بازی قراره تفاوت های بنیادین با نسخه های کلاسیک داشته باشه. متاسفانه من روایت alyx هم دوست نداشتم. چون احساس میکنم اون بعد علمی و منطبق بر واقعیت های منطقی (در یک دنیای علمی تخیلی البته) رو از بین برده بود.