اخبار و شایعات Half Life 3

تاپیک اخبار هاف لایف 3
سازنده: والو
ناشر:والو
تاریخ معرفی: TBA (بزودی)
تاریخ ریلیز: TBA (بزودی)
پلتفرم ها: TBA (همه پلتفرمها)

2021-11-27_21-18-25.jpg

آخرین ویرایش:
پیشنهاد میکنم یکی از دوستان تاپیک بازی رو بزنن، ساخت بازی قطعی شده و شایعات بسیار قوی ای میگن بازی قطعا تابستان معرفی میشه. یک منبع داخلی valve هم گفته بازی از ابتدا تا انتها قابل بازیه و احتمالا داره پولیش میشه الان. حتی ممکنه امسال منتشر بشه اصلا😍😍😍

پیشنهاد میکنم یکی از دوستان تاپیک بازی رو بزنن، ساخت بازی قطعی شده و شایعات بسیار قوی ای میگن بازی قطعا تابستان معرفی میشه. یک منبع داخلی valve هم گفته بازی از ابتدا تا انتها قابل بازیه و احتمالا داره پولیش میشه الان. حتی ممکنه امسال منتشر بشه اصلا😍😍😍
حالا الان یا وقتی رسمی شد همین تاپیک رو تغیر نام بدیم.
حیفه این تاپیک حذف بشه.

رسمی شده دیگه تقریبا ماکان😁. انتقالش بدن همین تاپیک رو، آخ که بزنه همین امسال بیاد😍
عمو گیب استاد ناامید کردن هوادارا تو همین لحظات خاصه :دی تا رسمی معرفی نکرده همه خویش تن داری کنید :دی

عمو گیب استاد ناامید کردن هوادارا تو همین لحظات خاصه :دی تا رسمی معرفی نکرده همه خویش تن داری کنید :دی
بازی که قطعا در دست ساخته، این مثل روز روشنه.
ولی به قول خودت اونقدری که اینها نسخه های مختلف هفلایف رو نیمه کاره و یا آماده انتشار رو کنسل کردن که واقعا سخته باورش که بالاخره داره اتفاق میفته.

یه خوبی که این وسط هست و میشه مطمئن بود به سرانجام داشتن این یکی اینه که دست تیم درست و حسابیه که با Alyx کیفیت کارشون رو نشون دادن.

تو ویدئوها و مصاحبه های بعد از انتشار الیکس هم کاملا مصمم بودنشون رو برای پروژه بعدی نشون دادن و حتی ریز اشاره هم کردن.

بازی که قطعا در دست ساخته، این مثل روز روشنه.
ولی به قول خودت اونقدری که اینها نسخه های مختلف هفلایف رو نیمه کاره و یا آماده انتشار رو کنسل کردن که واقعا سخته باورش که بالاخره داره اتفاق میفته.

یه خوبی که این وسط هست و میشه مطمئن بود به سرانجام داشتن این یکی اینه که دست تیم درست و حسابیه که با Alyx کیفیت کارشون رو نشون دادن.

تو ویدئوها و مصاحبه های بعد از انتشار الیکس هم کاملا مصمم بودنشون رو برای پروژه بعدی نشون دادن و حتی ریز اشاره هم کردن.
من خودم بعد از بازی کردن Alyx از شدت هایپ در حال انفجارم به روی خودم نمیارم فقط :دی

به @Natural Killer گفتم
گفت تا تایید رسمی نیاد من نمیکنم.
برو دعوا با علیرضا
آقا من که گفتم اسم تاپیک رو به اخبار و شایعات نسخه بعدی half-life تغییر بدم :-?

رسمی شد همین رو انتقال میدم به تالار بازیها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or