اینترنت فیبر نوری (تانوما)

این شکایت رو توی 195.cra.ir ثبت کردید ؟!
فوق العاده سامانه بدرد نخوریه، توی iranfttx اومدن منطقه مارو زدن اسیاتک فیبر بده ، زنگ زدم آسیاتک میگن خبری نیست، شکایتم میکنم میگن اونجا یه چی زدیم منطقه شما تو طرح توسعه ست :| ، درصورتی که خیابون پایین ما 3 4 ساله هم از مخابرات فیبر داره و هم از آسیاتک !
من چند باری قبلا به 195 شکایت کرده بودم و متوجه شدم بد جوری ازش حساب میبرن.یه بار ثبت شکایت کرده بودم و کارمند مخابرات هم بنده خدا همش پیگیر رفع ایراد بودش و 195 هم مدام تماس میگرفت که چی شد درست شد؟ آخرش چون دیدم کارمنده همش داره پیگیری میکنه به 195 گفتم آره مشکل حل شد دیگه زنگ نزن در صورتی که حل نشده بود :)

من چند باری قبلا به 195 شکایت کرده بودم و متوجه شدم بد جوری ازش حساب میبرن.یه بار ثبت شکایت کرده بودم و کارمند مخابرات هم بنده خدا همش پیگیر رفع ایراد بودش و 195 هم مدام تماس میگرفت که چی شد درست شد؟ آخرش چون دیدم کارمنده همش داره پیگیری میکنه به 195 گفتم آره مشکل حل شد دیگه زنگ نزن در صورتی که حل نشده بود :)
شاید شانس شما بوده، پیگیری کردن، از بابت انحصار مخابرات تو ADSL شکایت کردم گفتن همینی که هست. وسط تهران مخابرات نمیذاره از هیچ شرکتی اینترنت بگیرم انگار منطقه ما سیاه چاله ست ، TD-LTE هم که سرعتش زیر خط فقره و گرون ، واسه P2P هم 2 تا شرکت اومدن میگن 70 میلیون بده واست دکل و رادیو ببندیم........

• Like
Reactions: malek911
dns های 8.8.8.8 و 8.8.4.4 و 4.2.2.4 میدونم از داخل ایران دارن reply میدن خیلی ملاک خوبی نیستن ولی بقیه رو نمیدونم ....

طول ادب بله درسته اعلب این dns ها پیمگ دستوری میدن.

خوب adsl شاتل با سرویس گیم خیلی از اینم پینگ پایین تری میده ثابت ثابت هم هست
8.8.8.8 روی 20 هست
4.2.2.4 هم روی 50 تا 60

طول ادب شاتل داشتم پینگ گیمینگش فیکه عزیز - کسی که عینه من دوتا باز باشه به راحتی متوحه اش میشه فارغ از اون از CRC اررور های که مودم در طول روز ثبت میکنه هم میشه فهمید ^^

به نظرم این پینگ خالی گرفتن اونم با 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 فایده نداره مخصوصا برای بازی.بهتره با Internet Speed Test - Measure Network Performance | Cloudflare یه تست کامل بگیرید اونم با یه جا مثل آلمان نه سرور داخلی.الان مثلا برای من با آلمان پینگ رو میزنه 104 میلی ثانیه ولی تو جزئیاتش میزنه پینگ آپلود 1 ثانیه شده که فاجعه هست.یا مفدار jitter هم علاوه بر پینگ مهمه و نتیجه برای من میزنه تو گیم bad هست در صورتی که با 8.8.8.8 منم پینگ 38 ثابت دارم بدون هیچ پکت لاس ولی تو بازی واقعا اون دیلی و سنگینی رو حس میکنم

طول ادب بله کاملا حق باشماست. اعلب سرور های گیم بر پایه CloudFlare هستش اگه پینگ شما تا این سرور بدون هیچ مشکلی باشه بدون شک داخل گیم هم همینطوره.

طول ادب بله درسته اعلب این dns ها پیمگ دستوری میدن.

طول ادب شاتل داشتم پینگ گیمینگش فیکه عزیز - کسی که عینه من دوتا باز باشه به راحتی متوحه اش میشه فارغ از اون از CRC اررور های که مودم در طول روز ثبت میکنه هم میشه فهمید ^^

طول ادب بله کاملا حق باشماست. اعلب سرور های گیم بر پایه CloudFlare هستش اگه پینگ شما تا این سرور بدون هیچ مشکلی باشه بدون شک داخل گیم هم همینطوره.
چه ربطی داره عزیز من این چه حرفیه
پینگ فیک ؟ تو بتلفیلد سرور اروپا من پینگم ۶۰ عه فیک هم نیست اصلا نداریم چنین چیزی
Crc هم نویز شماست وگرنه تو یک ماه شاید ۱ عدد یا ۲ عدد crc بزنه تو مودم بنده
تجربه هر کسی متفاوته
دوست من با آسیاتک از من پینگ بهتری میگیره
اما من آسیاتک داشتم اصلا راضی نبودم

پینگ فیک ؟ تو بتلفیلد سرور اروپا من پینگم ۶۰ عه فیک هم نیست اصلا نداریم چنین چیزی
تجربه هر کسی متفاوته

عرض ادب

پینگ 60 رو ADSL ؟ یجورایی غیر ممکنه.
ولی رو اینترنت فیبرنوری بله.

CRC اررور همون پکت های هستش که به دلیل استیبل نبودن اینترنت داره Loss میشه.

* درکل همونطور که عرض کردم رو بستر ADSL گرفتن پینگ زیر 80 سرور اروپا غیر ممکنه !

اینو من نمیگم / دلیل علمی داره اگه لازمه توضیحات رو بدم.

عرض ادب

پینگ 60 رو ADSL ؟ یجورایی غیر ممکنه.
ولی رو اینترنت فیبرنوری بله.

CRC اررور همون پکت های هستش که به دلیل استیبل نبودن اینترنت داره Loss میشه.

* درکل همونطور که عرض کردم رو بستر ADSL گرفتن پینگ زیر 80 سرور اروپا غیر ممکنه !

اینو من نمیگم / دلیل علمی داره اگه لازمه توضیحات رو بدم.
پس من دارم قانون رو جا به جا میکنم
چون پینگ من همینه
من با v2ray دارم پینگ ۷۰ میگیرم رو سرور های اروپا بتلفیلد
نه فقط بتلفیلد تمام بازی ها میتونم بگم پینگ ۶۰ تا ۷۰ دارم
سرور خاورمیانه و اینا که ۲۰ تا ۲۵ عه

Crc هم می‌دونم چیه که من ندارم

• Poker Face
Reactions: GameMasterr
تجربه هر کسی متفاوته
من نمیدونم از نظر علمی درسته یا نه ولی منم به این نتیجه رسیدم که این پینگ فیکه یا حداقل یه مشکلی مرضی چیزی داره.نمیشه که لتنسی آپلودم 1.02 ثانیه(میلی ثانیه نه، ثانیه)باشه ولی پینگ 50 که تو بازی دارم با پینگ 50 اینترنت فیبر نوری یکی باشه

• Like
Reactions: GameMasterr
من نمیدونم از نظر علمی درسته یا نه ولی منم به این نتیجه رسیدم که این پینگ فیکه یا حداقل یه مشکلی مرضی چیزی داره.نمیشه که لتنسی آپلودم 1.02 ثانیه(میلی ثانیه نه، ثانیه)باشه ولی پینگ 50 که تو بازی دارم با پینگ 50 اینترنت فیبر نوری یکی باشه
ببین میفهمم چی میگی مخابرات داشتم با هزار بدبختی سرویس گیم هم روش فعال کردم ولی سنگینی بازی تو فیفا رو حس میکردم
ولی حالا چی بگم واقعا الان عالیه برای من
بدون سرویس گیم پینگم ۹۰ ایناس ولی با ۶۰ الانم واقعا فرق داره با اینکه بدون سرویس گیم سرعتم ۱۶ میشه
اما حاضرم سرعتم ۸ باشه ولی سرویس گیمه فعال باشه
اپلودمم که ۲ عه الان

یه سوال حمید جان کجا رو میگی دقیق که ۱ ثانیه میزنه ؟

• Like
Reactions: hamid_barca
یه سوال حمید جان کجا رو میگی دقیق که ۱ ثانیه میزنه ؟
تو قسمت لتنسی برای من میزنه 104 میلی ثانیه ولی زیرش که دانلود و آپلود رو جدا کرده و کوچیک زده، مال آپلود رو میزنه 1 ثانیه.حالا نمیدونم دقیقا چیه ولی هر چی هست یک ثانیه خیلیه :D

الان تو با CloudFlare تست میگیری آخرش برای بازی میزنه چی؟
من با شاتل میزنه Bad

تو قسمت لتنسی برای من میزنه 104 میلی ثانیه ولی زیرش که دانلود و آپلود رو جدا کرده و کوچیک زده، مال آپلود رو میزنه 1 ثانیه.حالا نمیدونم دقیقا چیه ولی هر چی هست یک ثانیه خیلیه :D

الان تو با CloudFlare تست میگیری آخرش برای بازی میزنه چی؟
من با شاتل میزنه Bad
قطعا میزنه bad چون اپلود ما فاجعس کلا
ولی عجیب میزنه ۱ ثانیه برای تو
برای من اون کوچیکه دانلودش ۱۰۲ Ms عه اپلودش 130 ms

قطعا میزنه bad چون اپلود ما فاجعس کلا
ولی عجیب میزنه ۱ ثانیه برای تو
برای من اون کوچیکه دانلودش ۱۰۲ Ms عه اپلودش 130 ms
مال مالک که فیبر نوری هست میزنه average که باز بهتره

نمیدونم چرا مال من اینقدر بده :-?
سیم کشی رو هم مستقیم کردم و الان 3 هفته هست هیچ قطعی ندارم.فقط سرویس گیمینگم دیگه آپلودش 2 مگ نمیشه و نمیدونم چرا.فکر کنم از قبل خود شاتل بسته برام....فردا یه زنگ بزنم ببینم میشه 2 مگ آپلود رو برگردوند یا نه

سیم کشی رو هم مستقیم کردم و الان 3 هفته هست هیچ قطعی ندارم.فقط سرویس گیمینگم دیگه آپلودش 2 مگ نمیشه و نمیدونم چرا.فکر کنم از قبل خود شاتل بسته برام....فردا یه زنگ بزنم ببینم میشه 2 مگ آپلود رو برگردوند یا نه
دیگه فیبره هم سرعت دانلود بهتری داره هم اپلود
ولی برای تو هم یکم عجیبه
احتمالا اپلودت رو خود شاتل بسته

• Like
پس من دارم قانون رو جا به جا میکنم
چون پینگ من همینه
من با v2ray دارم پینگ ۷۰ میگیرم رو سرور های اروپا بتلفیلد
نه فقط بتلفیلد تمام بازی ها میتونم بگم پینگ ۶۰ تا ۷۰ دارم
سرور خاورمیانه و اینا که ۲۰ تا ۲۵ عه

Crc هم می‌دونم چیه که من ندارم

خب بفرمایید که دارین به کمک سرور مجازی مسیر رو کوتاه تر میکنین. مگرنه همچنان عرض میکنم رو سرویس ADSL پینگ زیر 70 غیر ممکنه.

دلیلش هم بخاطره تعداد روتر و سوییچ های زیادی که تا داده برسه به مقصد هستش.

در واقع هر 1000 کیلومتر فیبرنوری بین 10تا15 ms مینداره فاصله ایران تا سرور فرانکفورت حدودا 5 هزار کیلومتره درست؟ پینگ داخلی هم حدودا 15-20 خب با یه حساب ساده پینگ اروپا زیر 70-80 غیر ممکنه لااقل رو بستر ADSL

حالا این قضیه crc اررور چیه ؟ بعد اعمال پنل گیمینگ / اگه snr خط شما با مقدر پهناه باند استیبل باشه پینگ اروپا شما تو بهترین حالت میاد رو 80 ولی اگه به هر دلیلی مشکلی از سمت شما یا isp باشه پکت لاست میشه و crc اررور ثبت میشه.

که در واقع تو اون لحظه شما اصلا متوجه پینگ بالا به هر دلیلی نمیشی این میشه پینگ فیک. من isp سراغ دارم جوری سرویس اراعه میده که پینگ شما بشه 50 ولی مجدد عرض میکنم این پینگ کاملا فیکه !

همون سرویس V2ray حکم پنل گیمینگ رو داره. و اتفاقا خیلی استیبل تر از اون ! سرویس های کاهش پینگ هم همینه.

ولی پنل گیمینگ خوده isp ها اینطور نمیشه. دلیلش کنترل دیتا که همین مجدد باعث افزایش پینگ و پکت لاس هستش و ثمره اش رو میشه CRC اررور دید تمام.

نکته : نوع ساختار سرویس دهی مرکز مخابرات رو بستر فیبر و مس تاثیر به شدت بالایی داره !

مثلا اگه تهجیزات مرکز مخابرات کاملا فیبر نوری باشه و خط شما از مخابرات تا درب منزل مس. پینگ شما در طول شبانه روز فوق العاده استیبل هستش و شاید در حد 2-3 میلی ثانیه فرق کنه

ولی بازم crc اررور داشته باشی که اونم بخاطره توضیحات بالا هستش پس این crc اررور فقط نویز خط نیس !

شما همین و یه vps رو سرور فرانکفورت بزن پینگش میشه در حد فیبرنوری !
------------------------------------------------------------------------------------------
کاری که دقیقا خودتون کردین ^^

راستی شما AnneX M رو بدون شک رو مودم فعال کردین درسته ؟

درود

یه اسکرین شات از وضعیت خط واسم بزارین.

طبق چهارچوب برای اعمال پینل گیمینگ خط شما باید کشش حداقل 8 مگ دانلود و 2 مگ آپلود بدون نوسان snr داشته باشه.

اینکه میفرمایید آپلود 2 مگ نمیشه دلیلش بخاطره AnneX M هستش که بصورت پیش فرض خودش فعال نیس

شما باید خودت بصورت دستی فعالش کنی که البته خط شدیدا فشار میاد بهش و باید حتما" حتما" تو شاع زیر 1 کیلومتر مخابرات باشی تا بتونی این پهنای باند و بگیری و snr ثابت بمونه !

آخرین ویرایش:
  • Like
درود

یه اسکرین شات از وضعیت خط واسم بزارین.

طبق چهارچوب برای اعمال پینل گیمینگ خط شما باید کشش حداقل 8 مگ دانلود و 2 مگ آپلود بدون نوسان snr داشته باشه.

اینکه میفرمایید آپلود 2 مگ نمیشه دلیلش بخاطره AnneX M هستش که بصورت پیش فرض خودش فعال نیس

شما باید خودت بصورت دستی فعالش کن
ی که البته خط شدیدا فشار میاد بهش و باید حتما" حتما" تو شاع زیر 1 کیلومتر مخابرات باشی تا بتونی این پهنای باند و بگیری و snr ثابت بمونه !
قطر ادب :D
نه اینا رو بلدم ولی قبلا سیم مستقیم نکشیده بودم و رو آپلودم نویز بود دیگه شاتل محدودش کرد و باید درخواست بدم دوباره بازش کنن وگرنه الان رو annex m گذاشتم

• Like
Reactions: invoker_Y

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or