پس من دارم قانون رو جا به جا میکنم
چون پینگ من همینه
من با v2ray دارم پینگ ۷۰ میگیرم رو سرور های اروپا بتلفیلد
نه فقط بتلفیلد تمام بازی ها میتونم بگم پینگ ۶۰ تا ۷۰ دارم
سرور خاورمیانه و اینا که ۲۰ تا ۲۵ عه
Crc هم میدونم چیه که من ندارم
خب بفرمایید که دارین به کمک سرور مجازی مسیر رو کوتاه تر میکنین. مگرنه همچنان عرض میکنم رو سرویس ADSL پینگ زیر 70 غیر ممکنه.
دلیلش هم بخاطره تعداد روتر و سوییچ های زیادی که تا داده برسه به مقصد هستش.
در واقع هر 1000 کیلومتر فیبرنوری بین 10تا15 ms مینداره فاصله ایران تا سرور فرانکفورت حدودا 5 هزار کیلومتره درست؟ پینگ داخلی هم حدودا 15-20 خب با یه حساب ساده پینگ اروپا زیر 70-80 غیر ممکنه لااقل رو بستر ADSL
حالا این قضیه crc اررور چیه ؟ بعد اعمال پنل گیمینگ / اگه snr خط شما با مقدر پهناه باند استیبل باشه پینگ اروپا شما تو بهترین حالت میاد رو 80 ولی اگه به هر دلیلی مشکلی از سمت شما یا isp باشه پکت لاست میشه و crc اررور ثبت میشه.
که در واقع تو اون لحظه شما اصلا متوجه پینگ بالا به هر دلیلی نمیشی این میشه پینگ فیک. من isp سراغ دارم جوری سرویس اراعه میده که پینگ شما بشه 50 ولی مجدد عرض میکنم این پینگ کاملا فیکه !
همون سرویس V2ray حکم پنل گیمینگ رو داره. و اتفاقا خیلی استیبل تر از اون ! سرویس های کاهش پینگ هم همینه.
ولی پنل گیمینگ خوده isp ها اینطور نمیشه. دلیلش کنترل دیتا که همین مجدد باعث افزایش پینگ و پکت لاس هستش و ثمره اش رو میشه CRC اررور دید تمام.
نکته : نوع ساختار سرویس دهی مرکز مخابرات رو بستر فیبر و مس تاثیر به شدت بالایی داره !
مثلا اگه تهجیزات مرکز مخابرات کاملا فیبر نوری باشه و خط شما از مخابرات تا درب منزل مس. پینگ شما در طول شبانه روز فوق العاده استیبل هستش و شاید در حد 2-3 میلی ثانیه فرق کنه
ولی بازم crc اررور داشته باشی که اونم بخاطره توضیحات بالا هستش پس این crc اررور فقط نویز خط نیس !
شما همین و یه vps رو سرور فرانکفورت بزن پینگش میشه در حد فیبرنوری !
------------------------------------------------------------------------------------------
کاری که دقیقا خودتون کردین ^^
راستی شما AnneX M رو بدون شک رو مودم فعال کردین درسته ؟
مال مالک که فیبر نوری هست میزنه average که باز بهتره
نمیدونم چرا مال من اینقدر بده

سیم کشی رو هم مستقیم کردم و الان 3 هفته هست هیچ قطعی ندارم.فقط سرویس گیمینگم دیگه آپلودش 2 مگ نمیشه و نمیدونم چرا.فکر کنم از قبل خود شاتل بسته برام....فردا یه زنگ بزنم ببینم میشه 2 مگ آپلود رو برگردوند یا نه
درود
یه اسکرین شات از وضعیت خط واسم بزارین.
طبق چهارچوب برای اعمال پینل گیمینگ خط شما باید کشش حداقل 8 مگ دانلود و 2 مگ آپلود بدون نوسان snr داشته باشه.
اینکه میفرمایید آپلود 2 مگ نمیشه دلیلش بخاطره AnneX M هستش که بصورت پیش فرض خودش فعال نیس
شما باید خودت بصورت دستی فعالش کنی که البته خط شدیدا فشار میاد بهش و باید حتما" حتما" تو شاع زیر 1 کیلومتر مخابرات باشی تا بتونی این پهنای باند و بگیری و snr ثابت بمونه !