نمایشگاه/رویداد Nintendo Direct | دایرکت نینتندو سوییچ 2 | 13 فروردین | 16:30

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
139379

Nintendo Direct Center | نینتندو دایرکت سنتر
تاپیک خبری پیرامون پوشش اخبار و معرّفی های برنامه نینتندو دایرکت

نینتندو دایرکت برنامه های ضبط شده نینتندو برای ارائه اطّلاعات پیرامون برنامه های شرکت در ماه های آتی و معرّفی و تبلیغ بازی های آینده دستگاه های این کمپانی است که در تاریخ های مشخّصی در شبکه های آنلاین استریم و پخش می شوند
این مجموعه برنامه از اکتبر سال 2011 میلادی به دست ساتورو ایواتا، مدیر کل وقت نینتندو در آن زمان، کلید خورد و تا به اکنون ادامه دارد.
برنامه های دایرکت نینتندو به 4 دسته تقسیم می شوند:
  • دایرکت های عادی: از 25 تا 50 دقیقه طول می کشند و عموماً تمرکز بر بازی ها، نرم افزار و سخت افزار و برنامه های آتی کمپانی نینتندو و شرکای ترد پارتی دارد. به طور طبیعی نینتندو هر ربع سال یک دایرکت عادی برگزار می کند
  • مینی دایرکت: از لحاظ محتوا، مشابه دایرکت های معمولی است، با این تفاوت که طول مدت آن به شدّت کوتاه تر است و از 5 تا 15 دقیقه متغیّر است.
  • دایرکت های مخصوص: این مدل دایرکت ها عموماً مختص به تنها یک بازی می شود و اطّلاعات جزئی و کلّی این بازی را به اشتراک قرار می دهد. Fire Emblem, Super Smash Bros, Pokemon از نمونه بازی هایی هستند که طی این سال ها، دایرکت مختص به خود را دریافت کرده اند.
  • نیندی دایرکت: دایرکت های مختص به عناوین مستقل که اسامی شان با توجه به سه ریجن پخش آن کمی متفاوت است. هدف این دایرکت ها، پوشش عناوین مستقل در انتظاری هستند که برای سیستم های نینتندو منتشر می شوند و در میان دایرکت های معمولی نمی توان قرارشان داد. طول این دایرکت ها عموماً 20 دقیقه است.
این تاپیک به قصد پوشش خبری موارد معرّفی شده در دایرکت ها، اعلام زمان پخش هر کدام، پوشش شایعات و بحث و صحبت پیرامون اخبار آن ایجاد شده.

Direct Template 02.jpg

قسمت جدید برای چهارشنبه 13 فروردین، ساعت 16:30 عصر تایید شده

برای مشاهده دایرکت های نینتندو در زمان پخش از لینک های زیر می توانید استفاده کنید

Twitch | YouTube

آخرین ویرایش:
اونموقع که داشتی در دنیاهای موازی چرخ می زدی! من گیم کیوب داشتم :D من پیرمرد بیشتر از اونکه برخی سنتون یاری کنه و فکرشو کنید با نینتندو خاطره دارم و همیشه تاکید کردم و می کنم تجربه کنسول رو با شبیه ساز هیچوقت عوض نمی کنم

میتونم این تریویا رو
واسه همین میگم
البته منم یه زمانی گیم بوی داشتم
ولی قضیه مال زمان خیلی قدیمه و خب بیشتر از این که خریده باشم اش شانسی بهم رسیده بود و باد آورده را نهایت باد برد
بعدها واقعا رفتم تو گیر و داد نینتندو :دی

حالا اساتید نینتندو من تصحیح کنن ولی با توجه به گیم هایی که دیدم به نظرم نینتندو داره به سمت بازی های کو آپ و چند نفره حرکت میکنه. این چه تو ساخت کنسول و فیچر های جدید چه تو بازی های فرست پارتیش(حتی ترد پارتی) کاملا مشخص بود.

حالا اساتید نینتندو من تصحیح کنن ولی با توجه به گیم هایی که دیدم به نظرم نینتندو داره به سمت بازی های کو آپ و چند نفره حرکت میکنه. این چه تو ساخت کنسول و فیچر های جدید چه تو بازی های فرست پارتیش(حتی ترد پارتی) کاملا مشخص بود.

تو خود فیچرهای کنسول مشخصه که نینتندو قصد داره خیلی آنلاین تر باشه تا سوییچ ۱
ولی فرست پارتی ها نه چندان
یعنی این رویکرد بازی های چند نفره ای که میگی همیشه تو نینتندو بوده
الان فقط دارن تو ابعاد جدیدتر و بهتر پیاده اش می کنند

وگرنه همون قدر که یه بازی چند نفره مهم مثل ماریو کارت داشتیم یه کار تماما سینگل پلیر مثل دانکی کونگ هم داشتیم

میتونم این تریویا رو
واسه همین میگم
البته منم یه زمانی گیم بوی داشتم
ولی قضیه مال زمان خیلی قدیمه و خب بیشتر از این که خریده باشم اش شانسی بهم رسیده بود و باد آورده را نهایت باد برد
بعدها واقعا رفتم تو گیر و داد نینتندو :دی
Wii هم یکی از بهترین تجربه های زمان خودش بود که باعث شد سونی هم بره سراغ موو، یک سری اطلاعات جالب بهت بدم فکر نمی کنم جای دیگه ای گفته شده باشه، من هم نسخه سفید زمان لانچ اروپا (آلمان) رو دارم (اونموقع بخاطر زبان پول اضافه نمی گرفتن!) هم USA که تفاوت های جدی دارن، نسخه اروپا درایوش قابلیت خوندن دیسک های رایتی رو داره که کمتر Wiiی در حال حاضر باقی مونده که درایوش هم رده (عتیقه) ایشون باشه و بدون کپی خور سخت افزاری dvdهای رایتی رو به راحتی از طریق لانچر اجرا کنه، همچنین نسخه اروپا کیفیت تصویر بهتری روی tvهای امروزی از طریق تنظیمات نسبت به USA با کابل 3فیش خودش اعمال می کنه. من تنها مشکلی که با این کنسول داشتم این بود که نمی شد مثل کنسول های نسل هفتمی هدست بیسیم بهش وصل کرد با اینکه فول پورتم هست

Wii هم یکی از بهترین تجربه های زمان خودش بود که باعث شد سونی هم بره سراغ موو، یک سری اطلاعات جالب بهت بدم فکر نمی کنم جای دیگه ای گفته شده باشه، من هم نسخه سفید زمان لانچ اروپا (آلمان) رو دارم (اونموقع بخاطر زبان پول اضافه نمی گرفتن!) هم USA که تفاوت های جدی دارن، نسخه اروپا درایوش قابلیت خوندن دیسک های رایتی رو داره که کمتر Wiiی در حال حاضر باقی مونده که درایوش هم رده (عتیقه) ایشون باشه و بدون کپی خور سخت افزاری dvdهای رایتی رو به راحتی از طریق لانچر اجرا کنه، همچنین نسخه اروپا کیفیت تصویر بهتری روی tvهای امروزی از طریق تنظیمات نسبت به USA با کابل 3فیش خودش اعمال می کنه. من تنها مشکلی که با این کنسول داشتم این بود که نمی شد مثل کنسول های نسل هفتمی هدست بیسیم بهش وصل کرد با اینکه فول پورتم هست
آآخ
من خیلی دوست داشتم wii داشته باشم
ولی خب اون نسل همه تخم مرغ هام رو ریختم تو سبد مایکروسافت
یکی به خاطر GTA IV
یکی هم به خاطر این که کپی خور بود عین چی :))

دیگه نسل بعدش بود که جدی گفتم برم سراغ نینتندو

حوصله کنم باید رسماً عین یه FAQ یه سری سوءتفاهم رو در مورد کنسول رفع کنم

• Nintendo Switch 2 - $449.99
  • Nintendo Switch 2 + Mario Kart World Bundle - $499.99
  • Mario Kart World - $79.99
  • Donkey Kong Bananza - $69.99
  • Nintendo Switch 2 Pro Controller - $79.99
  • Joy-Con 2 Pair - $89.99
  • Joy-Con 2 Charging Grip - $34.99
  • Joy-Con 2 Strap - $12.99
  • Joy-Con 2 Wheel Set - $19.99
  • Nintendo Switch 2 Camera - $49.99
  • Nintendo Switch 2 Dock Set - $109.99
  • Nintendo Switch 2 Carrying Case & Screen Protector - $34.99
  • Nintendo Switch 2 All-In-One Carrying Case - $79.99
  • Nintendo Switch 2 AC Adapter - $29.99

مثل اینکه پیش فروش تو استور بریتانیا
https://store.nintendo.co.uk/en/nintendo-switch-2
برای اینکه دست واسطه ها نیوفته، برای خریدش نیاز به دو سال اشتراک آنلاین و یه مدت مشخص پلی تایم دارید.
البته اولویت با ایناست

من نمیدونم چرا ولی احساس میکنم سنم که داره میره بالاتر بیشتر دارم به سمت نینتندو نزدیک و از سونی دور میشم :D این تریلر دانکی کانگ خیلی به نظرم خفن بود و عاشق ریتم گیم پلیش شدم😍 طوری که دارم حساب کتاب میکنم بتونم لانچ بگیرمش. حالا همین تریلرو پنج سال پیش نشونم میدادن میگفتم این چه آشغالیه:D

من الان این دایرکت رو دیدم، با چند ساعت تاخیر، همه چیز این دایرکت، یعنی از قیمت کنسول و قابلیت هاش و پولی بودن همه چیز بگیر تا بازی هاش و اون اسکی محض از استروبات و ... فاجعه مطلق نبود؟:دی
خود دایرکت و بازی ها خوب بود، بقیه چیزا فاجعه محض!:دی

خود دایرکت و بازی ها خوب بود، بقیه چیزا فاجعه محض!:دی

حالا اینجا زیاد گیر نمیدم، چون سلیقه مطرحه، ولی انصافا خبر اینکه یه بازی قدیمی بعد N سال قراره رو این کنسول بیاد چه لذتی داره؟:دی من حقیقتا از نمایش بازی ها هم خوشم نیومد. به کل فاقد اون جادوی نینتندو بود. یعنی نه بازی خاصی نشون داد، نه یه ایده جدیدی دیدیم، نه یه گیم پلی ناب، مثل اون حسی که معرفی بازی های Wii یا خود سوییچ اورجینال داشتن و آدم به وجد میومد، اونچه من دیدم یه سری بازی نینتندویی خفن مثل همیشه، خبر امدن نسخه سوییچ 2 یه سری بازی منسوخ + انواع و اقسام روش های جدید برای چاپیدن ملت بود

حالا اینجا زیاد گیر نمیدم، چون سلیقه مطرحه، ولی انصافا خبر اینکه یه بازی قدیمی بعد N سال قراره رو این کنسول بیاد چه لذتی داره؟:دی من حقیقتا از نمایش بازی ها هم خوشم نیومد. به کل فاقد اون جادوی نینتندو بود. یعنی نه بازی خاصی نشون داد، نه یه ایده جدیدی دیدیم، نه یه گیم پلی ناب، مثل اون حسی که معرفی بازی های Wii یا خود سوییچ اورجینال داشتن و آدم به وجد میومد، اونچه من دیدم یه سری بازی نینتندویی خفن مثل همیشه، خبر امدن نسخه سوییچ 2 یه سری بازی منسوخ + انواع و اقسام روش های جدید برای چاپیدن ملت بود
من اونجایی که ماریو پارتی نشون میداد و با موس داشت به یه سری جک جونور شلیک میکرد میخواستم زمین رو گاز بزنم:دی بازیهای خوب خود نینتندو همون ماریو کارت و دانکی کونگ بودن که واقعا در فرنچایزهای خودشون Next step محسوب میشدن. بقیه چندان چشمگیر نبودن بنظرم.
نمایش ثرد پارتی ها هم بیشتر نوید این بود که عناوین جدید بیشتری قرار براش بیان و مثل سوییچ کچل نمیمونه تو ثردپارتی:دی

ماکان
جدی
جدی به این کهنه سرباز نینتندو که ۱۰ ساله کارش زدن مخ بقیه واسه رو آوردن به نینتندوئه نگاه کن...;;)

اون تریلر دانکی کونگ جادویی نبود؟ :دی
البته که ماریو کارت هم عالی و جادویی بود. ولی خب من با اون بازی به خاطر ۸۰ دلار بودنش قهرم

نینتندو کلا همیشه کمپانی بازیای چند نفره بود
توی ایران به چشم نمیاد ولی کلی بازی موفق این مدلی توی نسل قبل داشتن

• Like
Reactions: Holy Diver
ماکان
جدی
جدی به این کهنه سرباز نینتندو که ۱۰ ساله کارش زدن مخ بقیه واسه رو آوردن به نینتندوئه نگاه کن...;;)

اون تریلر دانکی کونگ جادویی نبود؟ :دی
البته که ماریو کارت هم عالی و جادویی بود. ولی خب من با اون بازی به خاطر ۸۰ دلار بودنش قهرم

گفتم، بحثی ندارم، سلیقه است، نمیخوامم با یه کهنه سرباز نینتندو کل کل کنم، برای این چیزا بیش از حد پیر و فرتوتم:دی خفن؟ آره! گفتم بازی های با کیفیتی که همیشه از نینتندو انتظارش میره... آره، خیلی خفن بود، اما جادوی نینتندو، نه! اصلا! منظورم از جادوی نینتندو چیه؟ مثلا اون ذوقی که سر معرفی Wii داشتم، موقع دیدن ربیدها، یا کلا انواع و اقسام کارهای خلاقانه و از شدت خفنیت احمقانه ای که باهاش میکردم، یا اون وجدی که موقع دیدن بازی های سوییچ داشتم، با خودم میگفتم WtF؟ کنسولی که خودش عین یه بازی میمونه، میشه جا به جا کرد، صفحه رو گذاشت رو میز و بعد هرکی یه جوی کان بگیره دستش پارتی گیم بزنه و ... من به این میگم جادوی نینتندو، شرکتی که از نظر من همیشه منشا خلاقیت بوده و سونی از رو دستش نگاه میکرد... اما الان بازی ساختن، اسکی محض درجه سه چهار از استروبات ها! نمیگم خوب نبود، نمیگم بامزه نبود، اما... بیخیال!

باقی بازی ها هم به قول سپهر شاید صرفا منباب این بود که بگن بازی های تردپارتی بیشتری میاد... اما واقعا باید بری بازی 4 5 سال پیشو بیاری رو کنسول جدیدت نشون بدی و انتظار داشته باشی من مخاطب ذوق کنم؟ اگه مثلا بازی های جدیدی که نیومدن رو نشون میداد باز یه چیزی اما اینا واقعا برای من یه نفر هیجانی نداشت. ضمن اینکه همه کنسول هاش بالاخره همیشه موقع معرفی بازی های نسل قبلی رو نشون دادن بگن اینا هم رو این کنسول میاد اما در نهایت سر اختلاف سخت افزار این قضیه چند وقت بعد فراموش میشه و کلا نینتندو میمونه و بازی های خاص خودش:دی

در خصوص قیمت و متعلقاتش هم که اصلا نظری بیشتر از اونه قبلا گفتم ندارم. در کل برام یه چیزی الان سواله، سوییچ 2 به نسبت سوییچ 1، چه ادد ولیویی داره و قراره جز یه سری آپگرید گرافیکی ساده و فیچرهایی مثل کمرا و .. که باز خوب همه میدونیم در عمل هیچ کس ازشون استفاده نمیکنه، چه تجربه تازه ای ارایه بده؟ این نمایش واقعا در حد نسخه پرو سوییچ بود، نه کنسول جدید! ارتقا گرافیکی هم مسلما منو ارضا نمیکنه، چون وقتی یه کنسول مبتنی بر سخت افزار نیست و به نوآوریش مینازه، اگه نتونه تو نوآری هم حرفی برای گفتن داشته باشه و ایده هاش ته بکشه، عملا دیگه چی براش میمونه؟

در کل این دایرکت برای من ناامید کننده بود. به عنوان یه فنی درجه دو، یعنی کسی که کنسول های نینتندو رو همیشه خریده و کنسول دومش بوده. خیلی تو ذهنم بود با دیدن دایرکت و دیدن بازی های احتمالی سریع کنسول رو بگیرم، اما الان میگم، نه، مرسی، فعلا نمیخوام. تا بازی های بدرد بخورش بیان و مجاب بشم به خرید.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or