Multi Platform The Crew Motorfest

TCM_KA_lowRez.jpg

سازنده: Ubisoft Ivory Tover
ناشر: Ubisoft
سبک: Racing
پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows

از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا :D

متاسفانه بازی رو از یک شاپ مثلا معتبر خریدم ولی از دیشب بی جهت ادمینش پیام داده و با ذکر دلایل دروغ بازی رو انگار پس گرفته البته تا دو هفته دیگه به کنسول دسترسی ندارم فقط سوالم اینه بازی ظرفیت سوم بود و هرچی پیشرفت کردم با حذف اون اکانت دیگه همه چی حذف میشه و با خرید یه ظرفیت سوم دیگه باید از اول شروع کنم ؟

متاسفانه بازی رو از یک شاپ مثلا معتبر خریدم ولی از دیشب بی جهت ادمینش پیام داده و با ذکر دلایل دروغ بازی رو انگار پس گرفته البته تا دو هفته دیگه به کنسول دسترسی ندارم فقط سوالم اینه بازی ظرفیت سوم بود و هرچی پیشرفت کردم با حذف اون اکانت دیگه همه چی حذف میشه و با خرید یه ظرفیت سوم دیگه باید از اول شروع کنم ؟
سلام بله متاسفانه، پیشرفت فقط مال اون اکانت بود. و جای دیگه استفاده نمیشه

• Like
Reactions: yar_66
بازی اینقدر حس و حال هواش باحال شده و باهاش حال میکنم که صبر واسه Horizon رو راحتتر کرده برام :دی
آره متأسفانه همه چیز میپره چون واسه اکانت هست پیشرفت هاش.

• Like
Reactions: yar_66
آقا نحوه استفاده از این بخش به چه صورت هست؟ ☹️ من هر هفته برای شرکت در چلنج ها لول ماشینام پایینه هیچی ندارن 😭
View attachment 372761
بهترین راه واسه پارت جمع کردن اینه که بازی کنی. پولتو اینجا حروم نکن. میتونی مسابقه‌ای مثل Kiss Me Kombi که کوتاهه رو فارم کنی. ۲ ۳تا دیگم هستن البته. یه ویدئو میذارم اون قشنگ توضیح میده.

بهترین راه واسه پارت جمع کردن اینه که بازی کنی. پولتو اینجا حروم نکن. میتونی مسابقه‌ای مثل Kiss Me Kombi که کوتاهه رو فارم کنی. ۲ ۳تا دیگم هستن البته. یه ویدئو میذارم اون قشنگ توضیح میده.

ممنانم 🙏♥️
ماشاالله رکورد های شما یجوریه آدم نزدیکشم نمیتونه بشه 😅

پلیس توی فری روم با آپدیت های اخیر اضافه شده یا فقط ایونت های مخصوص دارن؟. بعد تو نسخه استاندارد هم پلیس ها هستن یا dlc جدا داره؟
یک اکتیویتی جداست
داخل فری رووم نیست کلا
باید جدا خریداری بشه

• Like
Reactions: Milad.Samavati
چشم
این مسابقه رو از کجا پیدا بکنم؟ Kiss Me Kombi

توی پلی‌لیست Vintage Garage اگه درست گفته باشم. مسابقه سوم.

پلیس توی فری روم با آپدیت های اخیر اضافه شده یا فقط ایونت های مخصوص دارن؟. بعد تو نسخه استاندارد هم پلیس ها هستن یا dlc جدا داره؟

Chase Squad داخل سیزن‌پس دوم هستش. تنها پلی‌لیست پولی بازی. فقط داخل همون پلی‌لیست میتونی در نقش پلیس بازی کنی و همینطور بخش Rival.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or