سلام بله متاسفانه، پیشرفت فقط مال اون اکانت بود. و جای دیگه استفاده نمیشهمتاسفانه بازی رو از یک شاپ مثلا معتبر خریدم ولی از دیشب بی جهت ادمینش پیام داده و با ذکر دلایل دروغ بازی رو انگار پس گرفته البته تا دو هفته دیگه به کنسول دسترسی ندارم فقط سوالم اینه بازی ظرفیت سوم بود و هرچی پیشرفت کردم با حذف اون اکانت دیگه همه چی حذف میشه و با خرید یه ظرفیت سوم دیگه باید از اول شروع کنم ؟
آره متأسفانه همه چیز میپره چون واسه اکانت هست پیشرفت هاش.متاسفانه بازی رو از یک شاپ مثلا معتبر خریدم ولی از دیشب بی جهت ادمینش پیام داده و با ذکر دلایل دروغ بازی رو انگار پس گرفته البته تا دو هفته دیگه به کنسول دسترسی ندارم فقط سوالم اینه بازی ظرفیت سوم بود و هرچی پیشرفت کردم با حذف اون اکانت دیگه همه چی حذف میشه و با خرید یه ظرفیت سوم دیگه باید از اول شروع کنم ؟
بهترین راه واسه پارت جمع کردن اینه که بازی کنی. پولتو اینجا حروم نکن. میتونی مسابقهای مثل Kiss Me Kombi که کوتاهه رو فارم کنی. ۲ ۳تا دیگم هستن البته. یه ویدئو میذارم اون قشنگ توضیح میده.آقا نحوه استفاده از این بخش به چه صورت هست؟من هر هفته برای شرکت در چلنج ها لول ماشینام پایینه هیچی ندارن
View attachment 372761
ممنانمبهترین راه واسه پارت جمع کردن اینه که بازی کنی. پولتو اینجا حروم نکن. میتونی مسابقهای مثل Kiss Me Kombi که کوتاهه رو فارم کنی. ۲ ۳تا دیگم هستن البته. یه ویدئو میذارم اون قشنگ توضیح میده.
ممنانم
ماشاالله رکورد های شما یجوریه آدم نزدیکشم نمیتونه بشه![]()
چشمنه بابا اینطوریام نیست
حالا باز سوالی داشتی یا همینجا بگو یا تو PSN پارتی دعوت کن![]()
یک اکتیویتی جداستپلیس توی فری روم با آپدیت های اخیر اضافه شده یا فقط ایونت های مخصوص دارن؟. بعد تو نسخه استاندارد هم پلیس ها هستن یا dlc جدا داره؟
چشم
این مسابقه رو از کجا پیدا بکنم؟ Kiss Me Kombi
پلیس توی فری روم با آپدیت های اخیر اضافه شده یا فقط ایونت های مخصوص دارن؟. بعد تو نسخه استاندارد هم پلیس ها هستن یا dlc جدا داره؟
یه آپدیت داد وصل نمیشه دیگه!
فیبر ایرانسل دارم ، با همراه اول هم که قبلا میآورد با اونم نمیاره!