mohsen_mzh
کاربر سایت
تو گزینه ها بود ولی این هم خیلی سنگینه واسه دست بچهمتاسفانه صفحه نمایش tft هست و خیلی مزخرف هست.
بنظرم ردمی پد se گزینه بهتری هست.
رم ۴،۶،۸ هم داره بسته به نیاز و بودجه حق انتخاب دارید.
تو گزینه ها بود ولی این هم خیلی سنگینه واسه دست بچهمتاسفانه صفحه نمایش tft هست و خیلی مزخرف هست.
بنظرم ردمی پد se گزینه بهتری هست.
رم ۴،۶،۸ هم داره بسته به نیاز و بودجه حق انتخاب دارید.
گفتم بیام اینجا بنویسم درموردش بحث کنیم، قیمت رو که دیدم گفتم با این دلار فعلی زیر هفتاد هشتاد در نمیادpixel 9a هم معرفی شد با قیمت عالی ۴۹۹ دلار.
واقعا ارزشمنده و یه انتخاب عالی تو این رنج قیمتی هست.
ارزشش از a56 سامسونگ هم بیشتره ولی متاسفانه با قیمت درستی اینجا وارد نمیشه.
به نسبت قیمت بهترین انتخاب ممکنه و واقعا یه پکیج خوب و کامل از همه موارد هست.یه ۳ هفته ایی میشه s24fe گرفتم
بشدت راضی هستم
الان نگاه کردم کلا دیجیکالا قحطی s24fe اومده بود
برای تست امولاتور دلفین رو نصب کردم و بازی رزیدنت اویل ۱ ریمیک و متال گیر ۱ ریمیک برای گیم کیوب رو باهاش ران کردم و نتیجه برام قابل باور نبود
بدون حرارت و با کم کردن شارژ خیلی کم با فریم کامل و بدون باگ یا گلیچ داره اجرا میکنه
یادمه با سیستم خودم یه زمانی سی پی یو اینتل i7 4790 داشتم نصف اینم فریم نمیداد
و
عجب GPU قدرتمندیه Xclipes 940
هر چی بازی هست رو با تنظیمات آخر پودر میکنه قدرتش دسته کمی از adreno 750 نداره و از adreno 740 قویتره.
خدا امین رو خیر بده. بهم گفت اینو بگیرم. خیلی راضیم.یه ۳ هفته ایی میشه s24fe گرفتم
بشدت راضی هستم
برای تست امولاتور دلفین رو نصب کردم و بازی رزیدنت اویل ۱ ریمیک و متال گیر ۱ ریمیک برای گیم کیوب رو باهاش ران کردم و نتیجه برام قابل باور نبود
بدون حرارت و با کم کردن شارژ خیلی کم با فریم کامل و بدون باگ یا گلیچ داره اجرا میکنه
و
هر چی بازی هست رو با تنظیمات آخر پودر میکنه قدرتش دسته کمی از adreno 750 نداره و از adreno 740 قویتره.
بازیهاش که کاری ندارهخدا امین رو خیر بده. بهم گفت اینو بگیرم. خیلی راضیم.
---
آقا الان من این شبیه ساز رو نصب کردم چطور بازیاش رو بگیرم؟
یک چندتا پیشنهاد بدید باهاش انجام بدم. تنها کاری که انجام دادم Balatro بوده![]()
خدا امین رو خیر بده. بهم گفت اینو بگیرم. خیلی راضیم.
---
آقا الان من این شبیه ساز رو نصب کردم چطور بازیاش رو بگیرم؟
یک چندتا پیشنهاد بدید باهاش انجام بدم. تنها کاری که انجام دادم Balatro بوده![]()
قحطی نیمده، فروش هاشون رو بستن!یه ۳ هفته ایی میشه s24fe گرفتم
بشدت راضی هستم
و
قطعاً با قیمت نجومی میاداین 9a خیلی خوب میزنه.
الان دیگه پشیمون نیستم چرا چندماه قبل نخریدم
اندازه اش خوبه و پشتش که صاف شده هم خیلی خوبه!
امیدوارم با یه قیمت نجومی نیاد ...
قطعاً با قیمت نجومی میاد
چون وارد کننده این برند ها خیلی کمتر از سامسونگ و شیائومیه
میشه امیدوار بود بعد مدتی قیمتش افت کنه