Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

Dandadan رو دیدم، چقدر سم بود!:دی مدت ها بود همچین انیمه چتی ندیده بودم! واقعا چسبید! دمشون گرم! برم سراغ ساکاماتو دیز:دی
منم چند وقت پیش دیدمش و خیلی ازش خوشم اومد. :دی یکی از دیوانه‌وارترین آثار دنیای سرگرمی بود که توی عمرم دیدم و فضای خل و چلی داشت که از همون تیتراژ اولش شروع می‌شد تا ماجراهای مختلف و شخصیت‌های مثبت و منفی و... بعد در عین حال که پُر از اتفاقات عجیب و خنده‌دار و مسخره (از نوع خوبش) بود، یه دفعه می‌زد توی فاز غم و غصه و کاری می‌کرد که اشک آدم درمی‌اومد. :(
امیدوارم در ادامه هم با همین انرژی پیش بره و مثل بعضی از انیمه‌ها نشه که یا به تدریج افت می‌کنن یا کلاً گم و گور می‌شن و چند قرن طول می‌کشه تا ادامه‌شون بیاد و آدم دیگه داستان رو یادش می‌ره.
جا داره از زیرنویس فارسی Dandadan هم یاد کنم که واقعاً درجه یک بود. من اهل زیرنویس فارسی نیستم و فقط انگلیسی می‌بینم و یه جورایی حواسم پرت می‌شه وقتی ترکیب فارسی رو با بقیه زبون‌ها می‌بینم. ولی این یکی رو از یه جایی دانلود کردم که زیرنویس فارسی بهش چسبیده بود و دیگه حسش نبود بگردم دنبال انگلیسی و نشستم همین‌طوری دیدم و فوق‌العاده کار کرده بودن! نمی‌دونم کی ترجمه کرده بوده، ولی خیلی اهل دل بود و در کنار رعایت مباحث نگارشی و املایی و...، فونت‌های قشنگی هم داشت با حالت‌های متنوع و بعضی جاها هم توضیحات خوبی داده بود یا مثلاً یه سری اسامی و اصطلاحات رو به شکل بامزه‌ای ترجمه کرده بود که خیلی به فضای انیمه می‌خورد. :دی

منم چند وقت پیش دیدمش و خیلی ازش خوشم اومد. :دی یکی از دیوانه‌وارترین آثار دنیای سرگرمی بود که توی عمرم دیدم و فضای خل و چلی داشت که از همون تیتراژ اولش شروع می‌شد تا ماجراهای مختلف و شخصیت‌های مثبت و منفی و... بعد در عین حال که پُر از اتفاقات عجیب و خنده‌دار و مسخره (از نوع خوبش) بود، یه دفعه می‌زد توی فاز غم و غصه و کاری می‌کرد که اشک آدم درمی‌اومد. :(
امیدوارم در ادامه هم با همین انرژی پیش بره و مثل بعضی از انیمه‌ها نشه که یا به تدریج افت می‌کنن یا کلاً گم و گور می‌شن و چند قرن طول می‌کشه تا ادامه‌شون بیاد و آدم دیگه داستان رو یادش می‌ره.
جا داره از زیرنویس فارسی Dandadan هم یاد کنم که واقعاً درجه یک بود. من اهل زیرنویس فارسی نیستم و فقط انگلیسی می‌بینم و یه جورایی حواسم پرت می‌شه وقتی ترکیب فارسی رو با بقیه زبون‌ها می‌بینم. ولی این یکی رو از یه جایی دانلود کردم که زیرنویس فارسی بهش چسبیده بود و دیگه حسش نبود بگردم دنبال انگلیسی و نشستم همین‌طوری دیدم و فوق‌العاده کار کرده بودن! نمی‌دونم کی ترجمه کرده بوده، ولی خیلی اهل دل بود و در کنار رعایت مباحث نگارشی و املایی و...، فونت‌های قشنگی هم داشت با حالت‌های متنوع و بعضی جاها هم توضیحات خوبی داده بود یا مثلاً یه سری اسامی و اصطلاحات رو به شکل بامزه‌ای ترجمه کرده بود که خیلی به فضای انیمه می‌خورد. :دی
اره انصافا زیرنویس فارسیش هم خیلی خوب بود مخصوصا اصطلاحاتی مثل ننه توربو :D
خلاصه که با انیمه اش خیلی حال کردم. راستی زمستون انیمه خوب نداشت؟ اگه فصلی ها رو دنبال کردید معرفی کنید

سطح فانتزی و چت بودن داندادان واقعا تو یه لول دیگه است:دی اصلا شروعش دیوانه واره، فضایی ها و اون روحه (ننه توربو:دی) و بعد کاری که میخوان با این دختر پسره بکنن و درواقع با پسره کردن:دی اونجاش که میفهمه در واقعی چه چیزی هنوز جا مونده و دست یاروعه واقعا داشتم از خنده مبل رو گاز میزدم:دی چی تو مغز اینا میگذره آخه که اینارو میسازن؟:دی

راستی زمستون انیمه خوب نداشت؟ اگه فصلی ها رو دنبال کردید معرفی کنید
Zenshu
Tasokare Hotel
Akuyaku Reijou Tensei Ojisan
NEET Kunoichi
_
فصل دو این انیمه داره پخش میشه، انیمه خیلی خوبیه. The 100 Girlfriends Who Really, Really, Really, Really, Really Love You

امیدوارم واقعا بعد مدت ها یک فصل درست حسابی بدن...تا فصل 4 دیجیمون خیلی خوب بود...حتی فصل 5 هم میشد تحمل کرد...ولی بعد آب رو قطع کردن‌‌...
View attachment 371629
1000001614.jpg
رنگ و طراحی میگه که زباله مثل فصل های اخیر هست...امیدوارم اشتباه کنم و واقعا یک فصل جدید خوبی باشه...

.
شیر دوشی از سری Adventure همچنان ادامه داره:دی

1000001617.jpg

آخرین ویرایش:
این قسمت سولو لولینگ واقعا کارو درآورد چقدر خوب ساخته بودن :D به طرز مرموزی هم چیزی که از این مبارزه از منهواش تو ذهنم ثبت شده بود یه چیز دیگه بود. واسه همین واقعا برام تازگی داشت چیزی که میدیدم :D

بچه ها واسه فصل بعد solo leveling تاریخی رو مشخص کردن؟؟؟
احتمالا با پخش قسمت بعدی یه خبری بیاد ازش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or