Last edited by a moderator:
واقعا زیاده
واقعا بدون برنامه داره بودجه ها تو سونی افزایش پیدا می کنه و این بسیار خطرناکه...
من به این نتیجه نرسیدماز کجا به این نتیجه رسیدی؟![]()
من به این نتیجه نرسیدم
جمع به این نتیجه رسیده
غیر astrobot... بارها به این وضعیت افزایش بودجه ها تو سونی اشاره شده...
بودجه Horizon:ZD، زیر 50میلیون بود... تو فوربیدن وست 5تا6 برابر شد
بودجه رگناروک...نسبت به 2018 همچین افزایشی رو داشت
وقتی مدیران بودجه رو چند برابر می کنن... انتظار دارن درامد اون محصولم به همون نسبت چند برابر بشه... درحالیکه نمیشه...(می دونم بچه ها خسته شدن... ولی لطفا حرفای مدیر moon studios رو بخوننعمده پول این افزایش های جدید هزینه چیزای مهم یک بازی مثل ارت و داستان و گیمپلی و... اصلا نمیشه)
و یکی از مشکلات سونی هم همین بود... هزینه هاش داشت می رفت بالا... ولی درامد اون محصولات به اون نسبت سود نداشتن
حالا این قضیه افزایش پله پله رو با افزایش منطقی بودجه های راک استار مقایسه کنید
اگه بودجه افزایش پیدا کرده واقعا این بودجه بیشتر رو پلیر حس می کرده و خوب مجموعه بزرگ تر شده...
ولی فان فکت... بودجه jak های ps2 از بودجه راکستار برا GTA هاش تو نسل 6 بیشتر بوده
تهش چیزی به من که قرار نیست برسهولی خودت صاحب تیم هستی، رفتار ناشرهارو خیلی خیلی بهتر از من می دونی و اینکه گاها چجوری خون اعضای تیم رو تو شیشه می کنن...
وقتی می بینن تو چین یا شرق اروپا با بودجه های زیر 50میلیون چه درامدی کسب می کنن... و بازیشون با چند برابر بودجه، فروشش چند برابر نشده ممکنه تصمیمات عجیبی بگیرن... ما کم مورد نداشتیم ناشرین استدیو هارو مجبور به یک کار غیر منطقی کردن... تهش که شکست خوردن... فراموش کردن خودشون بودن که این ایده رو مطرح کردن... و همه چیزو سر استدیو خالی می کنن!
همه افزایش بودجه رو تجربه می کنن ولی چقدر؟!منظورم افزایش بودجه نیست، اینکه بدیهیه و همه استدیوهای بازیسازی دارن تجربه میکنن. اینکه بدون برنامه داره افزایش میکنه رو میگم. این بدون برنامه بودنش رو چطوری متوجه شدی؟![]()
کاری نداره قراداد 6 ماه میبندند از این به بعدگروهی از کارکنان صنعت گیم، اولین اتحادیه بزرگ با امکان عضویت مستقیم را در آمریکای شمالی اعلام کرده اند. نام این اتحادیه United Videogame Workers میباشد که در هماهنگی با Communications Workers of America است.(UVW-CWA)
هر کسی که به عنوان هنرمند، نویسنده، طراح، برنامه نویس و ...در صنعت گیم در آمریکا یا کانادا مشغول به کار است، میتواند عضو این اتحادیه شود. چه آن هایی که شغل تمام وقت دارند و چه افرادی که به صورت پاره وقت کار میکنند. فارغ از اینکه دیگر همکارانشان در آن شرکت، عضو شده یاشند یا نه.
اولین مسئله ای که این گروه بر روی آن تمرکز خواهد کرد، تعدیل نیروها و اخراج های گسترده اخیر است و قصد دارند داد خواستی را تهیه و در Game Developers Conference (GDC) به امضا برسانند تا به این موضوع پرداخته شود.
View attachment 371620
United Videogame Workers Union Launches in Partnership With Communication Workers of America