Multi Platform Assassin's Creed Shadows

Screenshot 2025-03-15 233529.png
عنوان جدیدی از سری Assassin's Creed در شوکیس این عنوان معرفی شد. این بازی بخشی از پروژه Assassin's Creed Infinity است که در همین شوکیس معرفی شد.
تاپیک جامع اینفینتی: Assassin's Creed Infinity
--------------------------------------------
سازنده: Ubisoft Quebec
ناشر: Ubisoft
تاریخ عرضه: 18 مارس 2025 (30 اسفند 1403)
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • در این نسخه سری به ژاپن فئودال سفر خواهد کرد.
  • بازی 2 شخصیت اصلی به نامهای Yasuke و Naoe خواهد داشت که به دلخواه خود میتوانید بین آنها سوئیچ کنید.
  • با پیشرفت در داستان بازی شاهد تغییر فصل خواهیم بود و بازی هر چهار فصل وجود دارد.
  • نائویی دارای یک قلاب است که می‌تواند آن را به لبه سقف‌های خانه‌های بازی و همچنین نقاط مختلف دیگر پرتاب کند و از آن برای بالا رفتن از اجسام استفاده کند.
  • تقریبا تمام آیتم های درون بازی می‌توانند به صورت پویا توسط سلاح های شما آسیب ببینند. به عنوان مثال کاتانا ها می‌توانند بوته ها و سبد ها را برش بزنند و علائم دقیق تیغه خود را بر جای بگذارند.
  • سیستم مبارزه سلاح های متنوعی از جمله کاتانا و Kanabo و نیزه Yari و Kunai و Kusarigama را در اختیار شما می‌گذارد.
  • دو شخصیت بازی دارای درخت های مهارت کاملا جدا از یک دیگر هستند ولی میتوانید از XP و منابع و سلاح های جمع آوری شده برای هر دو آنها استفاده کنید.
  • سیستم فصول همچنین بر روی رفتار NPCهای بازی تأثیر می‌گذارند. در تابستان سامورایی‌ها به جستجوی بازیکن بوته‌ها را از بین می‌برند، در زمستان آن‌ها به دور آتش و مکان‌های گرم تجمع می‌کنند و مسیر‌های جدید و سردتری رویت می‌شود.
  • اندازه نقشه بازی شبیه به نقشه‌ AC Origins خواهد بود و منطقه مرکزی ژاپن را به تصویر خواهد کشید.
  • بازی بخشی از پروژه اینفینیتی میباشد.
  • این نسخه توسط تیم و کارگردان پروژه‌های AC Odyssey و Immortals Fenix Rising ساخته میشود.
  • سبک بازی همچون نسخه‌های اریجینز، ادیسی و والهالا RPG خواهد بود.
تریلرها
-------------

تصاویر
-------------

آخرین ویرایش:
برای دوستانی که پیش خرید کردن بگم که خیالشون راحت باشه با یکی از بهترین نسخه های اساسین در حد سه گانه اتزیو طرف هستین
من بازی رو کدش رو داشتم و به اتمام رسوندم
پیشبینی میکنم متا بالای ۸۷ بشه
تبریک به یوبیسافت و طرفداران این فرانچایز محبوب

برای دوستانی که پیش خرید کردن بگم که خیالشون راحت باشه با یکی از بهترین نسخه های اساسین در حد سه گانه اتزیو طرف هستین
چند تا اسکرین شات گرفتی نشونمون بدی

🔴 جایگاه Shadows در خط زمانی مجموعه‌ی Assassin’s Creed:

• Assassin’s Creed Odyssey – ۴۳۱-۴۲۲ BC (دوره‌ی زمانی قبل از میلاد مسیح)
  • Assassin’s Creed Origins – ۴۹-۳۸ BC (دوره‌ی زمانی قبل از میلاد مسیح)
  • Assassin’s Creed Mirage – ۸۶۱
  • Assassin’s Creed Valhalla – ۸۷۲-۸۷۸
  • Assassin’s Creed – ۱۱۹۱
  • Assassin’s Creed II – ۱۴۷۶-۱۴۹۹
  • Assassin’s Creed (Movie) – ۱۴۹۲
  • Assassin’s Creed Brotherhood – ۱۴۹۹-۱۵۰۷
  • Assassin’s Creed Revelations – ۱۵۱۱-۱۵۱۲
  • Assassin’s Creed Chronicles: China – ۱۵۲۶
  • Assassin’s Creed Shadows – ۱۵۷۹
  • Assassin’s Creed IV: Black Flag – ۱۷۱۵-۱۷۲۲
  • Assassin’s Creed Rogue – ۱۷۵۲-۱۷۷۶
  • Assassin’s Creed III – ۱۷۵۴-۱۷۸۳
  • Assassin’s Creed Unity – ۱۷۸۹-۱۷۹۴
  • Assassin’s Creed Chronicles: India – ۱۸۴۱
  • Assassin’s Creed Syndicate – ۱۸۶۸
  • Assassin’s Creed Chronicles: Russia – ۱۹۱۸
—————————————

🟡 مقایسه بازه زمانی Shadows با دیگر عناوین:

• Ghost of Tsushima – ۱۲۷۴
  • Shogun: Total War – ۱۴۶۷
  • Total War: Shogun 2 – ۱۵۴۵
  • Nioh 2 – ۱۵۵۵
  • Sekiro: Shadows Die Twice – ۱۵۷۰
  • Assassin’s Creed Shadows – ۱۵۷۹
  • Shogun – ۱۶۰۰
  • Nioh – ۱۶۰۰
  • Onimusha: Way of the Sword – (۱۶۰۰-۱۸۶۸) (دوره ادو)
  • Ghost of Yotei – ۱۶۰۳
  • Like a Dragon: Ishin! – 1860s
  • Rise of the Ronin – ۱۸۶۳
  • A Total War Saga: Fall of the Samurai – ۱۸۶۴

--------------------------

IMG_5792.jpeg

آخرین ویرایش:
نمیخواستم زیاد تریلر گیم پلی ببینم ٬ کلن خیلی کم میبینم ٬ ولی این آخریه که طولانی بود و گیم پلی ترکیبی هردو شخصیت هارو نشون میداد و دیدم و واقعن لذت بردم ٬ نمیشه بازی رو با ساخته های Suckerpunch قیاس کرد به نظرم هرکدوم به جاش ٬ ولی AC shadows خیلی لذت بخش به نظر میرسه امیدوارم بترکونه چون در نهایتش حالش برای ماس

• Like
Reactions: ashe and ps34
اینجا از مشکل هایی که بازی داره از نظر دقتی که تو بازسازسی فرهنگ ژاپنی کم صحبت نشده.
این ویدیو هم از سمت یک آقای که به نظر خودشون هم ژاپنی هستن در انتقاد به یک سری مسائل داخل بازی هست که به نظرشون بیشتر چینی می‌خوره تا ژاپنی.
حالا Asmongold هم اومده روی ریکشن این آقا برای خودش ریکشن اضافه کرده و یک جورایی کاسه داغ تر از آش شده، ولی حرفش باز ارزشی زیادی نداره و به نظر بهتر خود کلیپ اصلی رو نگاه کنید که به هر شکل جالبه. حالا من خیلی سطحی نگاه کردم به نظر اتفاقا در ابتدا طرحی های ژاپنی از طراحی های چینی الهام برداری شده بوده و بعد با گذشت زمان با تکاملی که پیدا کرد هویت خودش رو پیدا کرده، ولی مشخصا یک فردی با اون ملیت خیلی خیلی بهتر تشخیص میده این رو.

درباره صحبت های مربوط به پیشخرید هم تاپیک هست برای تبادل نظر، حالا یکی حال میکنه نظر بده کلا استودیو بسته بشه، یکی خوشحال پیشخرید میکنه (من خودم هم پیشخرید کردم) دیگه به نظرم لزومی نداره خیلی صفت های بعضا شدید و تحقیر آمیز استفاده بشه (حالا شاید نه به صورت مستقیم هم حتی) وقتی دیدگاه های مختلف هستن و خیلی دوستانه صحبت کنید بهتره. (البته همین هم به نظر داستانش دیگه تموم شد و دو سه صفحه قبل اوجش بوده)

اینجا از مشکل هایی که بازی داره از نظر دقتی که تو بازسازسی فرهنگ ژاپنی کم صحبت نشده.
این ویدیو هم از سمت یک آقای که به نظر خودشون هم ژاپنی هستن در انتقاد به یک سری مسائل داخل بازی هست که به نظرشون بیشتر چینی می‌خوره تا ژاپنی.
حالا Asmongold هم اومده روی ریکشن این آقا برای خودش ریکشن اضافه کرده و یک جورایی کاسه داغ تر از آش شده، ولی حرفش باز ارزشی زیادی نداره و به نظر بهتر خود کلیپ اصلی رو نگاه کنید که به هر شکل جالبه. حالا من خیلی سطحی نگاه کردم به نظر اتفاقا در ابتدا طرحی های ژاپنی از طراحی های چینی الهام برداری شده بوده و بعد با گذشت زمان با تکاملی که پیدا کرد هویت خودش رو پیدا کرده، ولی مشخصا یک فردی با اون ملیت خیلی خیلی بهتر تشخیص میده این رو.
Asmon کلا ویدئوهاش رو نبین.
هیچی بارش نیست.
نه تخصصی میتونه گیم پلی رو نقد کنه و نه اصلا ایده ای داره.
مغزش برای همون WOW فقط کار میکنه که هیچ مکانیک پیچیده ای نداره.

واقعا تعطیله.
========
البته منظورم در مورد Shadows نیست.
اینجا که خود ژاپنیها سر تریلرهای اول هم بخشی از اعتراضهاشون به همین موارد تو بازی بود.
فقط به اینکه یاسوکه رو شخصیت اصلی کردن اعتراض نداشتن.

با تمام مشکلات، با این حال امیدوارم از این آپدیت موزه استایل برای Shadows هم بدن...

از (معدود) نکات مثبت بازی های اخیرشونه این :p

Asmon کلا ویدئوهاش رو نبین.
هیچی بارش نیست.
نه تخصصی میتونه گیم پلی رو نقد کنه و نه اصلا ایده ای داره.
مغزش برای همون WOW فقط کار میکنه که هیچ مکانیک پیچیده ای نداره.

واقعا تعطیله.
========
البته منظورم در مورد Shadows نیست.
اینجا که خود ژاپنیها سر تریلرهای اول هم بخشی از اعتراضهاشون به همین موارد تو بازی بود.
فقط به اینکه یاسوکه رو شخصیت اصلی کردن اعتراض نداشتن.
ازمن هیچوقت ادعا نمیکنه چیزی بارش هست یا نیست فقط میاد نظر خودشو میگه درباره فلان چیز. همه مردم میتونن نظر بدن و بقیه هم مبتونن قبول کنن با نه

ازمن هیچوقت ادعا نمیکنه چیزی بارش هست یا نیست فقط میاد نظر خودشو میگه درباره فلان چیز. همه مردم میتونن نظر بدن و بقیه هم مبتونن قبول کنن با نه
من خودم دنبال کنندش بودم تا تقریبا یکی دو سال پیش.

من نگفتم نمیتونه نظر بده.
میگم هیچی بارش نیست و بهتره همونطور که عارف هم گفت نظر و ویدئوهاش رو مرجع قرار ندیم چون واقعا این کاره نیست و از خودش چیزی نداره.

این رو گفتم چون خیلی جاها میبینم بهش ارجاع میشه.

🟡 با وجود تمام انتقاد های گسترده در ژاپن به دلیل وجود یاسوکه ، تحریف تاریخ و تهدید به نخریدن بازی و ضرر به سهام یوبیسافت ، هم اینک shadows در رتبه دومین بازی پرفروش در آمازون کشور ژاپن قرار دارد و دوش به دوش نسخه جدید مانستر هانتر که موفقیت بسیار چشم گیری در این کشور داشته رقابت میکند

IMG_5796.png

آخرین ویرایش:
من همیشه دیسک میخرم بازی ها رو اما اینقدر این بازی به بخاطر تعطیلات نوروزی و بسته بودن مغازه ها و پیک ها و راه های ارتباطی بد موقع میاد که دیگه چاره ای جز دیجیتالی گرفتن نبود و خوابوندم توی گوشش.میخوام تعطیلات عید خودمو خفه کنم پاش :D

1742225317656.jpeg

من همیشه دیسک میخرم بازی ها رو اما اینقدر این بازی به بخاطر تعطیلات نوروزی و بسته بودن مغازه ها و پیک ها و راه های ارتباطی بد موقع میاد که دیگه چاره ای جز دیجیتالی گرفتن نبود و خوابوندم توی گوشش.میخوام تعطیلات عید خودمو خفه کنم پاش :D

View attachment 371401
منم همینطور راه داشته باشه دیسک میگیرم به صرفه تره ولی اینو دیجیتال گرفتم اما مثل اینکه دیسک بازی ۴ شنبه شب تهران پخش میشه میدونستم زودتر میاد صبر میکردم دیسکشو میگرفتم از ۱۰۰ گیگ دانلودم راحت میشدم

• Like
Reactions: ps34

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or