Silent Hill f

سازنده
NeoBards Entertainment Limited
تاریخ انتشار
نامعلوم
ناشر
konami

Silent-Hill-f.jpg

تاپیک به ز.دی آپدیت میشه

تریلر 1
تریلر 2
ویدئو 40 دقیقه معرفی بازی در silent hill transmission 2025 : لینک
بازی رو از امروز در ps و xbox و steam و epic به whishlist خودتون اضافه کنید

1ble7k629joe1.jpeg

آخرین ویرایش:
از تریلر سینماتیک این یکی خوشم اومد تا ببینیم چی درمیاد
پس فیلم after life رو هم مد نظر قرار بده

images

photo_2025-03-14_02-25-05.jpg

photo_2025-03-14_02-23-41.jpg photo_2025-03-14_02-24-39.jpg photo_2025-03-14_02-24-34.jpg
- داستان در سال ۱۹۶۰ جریان دارد دربارهٔ دختر جوانی به نام شیمیزو هیناکو است، یک نوجوان که زندگی اش زمانی دگرگون میشود که مه مرموز ناگهان به شهر می‌رسد. این مه دنیای او را به یک کابوس و بیداری تبدیل می‌کند و او مجبور می‌شود برای بقا بجنگد.گیمپلی بازی ترکیبی از مبارزه و حل معما خواهد بود.
- بازی از هارور های کلاسیک ژاپنی الهام گرفته.
- آهنگ ساز افسانه ای Akira Yamaoka وظیفه ساخت موسیقی بازی رو بر عهده دارد.

آخرین ویرایش:
کلا ژاپن و افسانه هاش همیشه پتانسیل بالایی توی ژانر ترسناک داشتن. حالا اینکه یکی از محبوب ترین فرنچایزهای ترسناک رو بردن به سمت دنیای ژاپن ایده ی خیلی جذابیه. بماند که حالا خود سازنده هم همیشه ژاپنی بوده ولی هیچوقت سمت ژاپن نرفتن!
من تریلر بازی رو دوست داشتم و بخوام مقایسه ای با سری های قبل داشته باشم کمی یادوار نسخه ی سوم بود. از طرفی امیدوار هم هستم شبیه نسخه ی سوم درش بیارن! یعنی به مراتب با یک فضاسازی دیوانه وار و جنون امیزی طرف باشیم و ازونجایی که بازی تم ژاپنی داره بنظرم انتظار بی جایی هم نباشه :D

تریلر خیلی خوبی بود. از همین تریلر هم میشه فهمید بازی چه اتمسفر خوفناکی داره. فقط ای کاش یه ذره گیم پلی نشون میدادند.

فکر کنم سال هاست یه بازی جدید با تم و داستان الهام گرفته شده از J-horror مثل fatal frame یا siren تو این مقیاس از یه ناشر بزرگ نداشتیم. هر چند این سبک خیلی محبوب نیست اما امیدوارم موفقیت این بازی باعث بشه اون فرانچایز ها هم‌ برگردند.

با کارهای Ryukishi07 زیاد آشنایی ندارم چون اهل بازی های visual novel نیستم اما با این وجود تعریفشون قبلا شنیده بودم. از همین توضیح سایت رسمی در مورد محتوای بازی میشه فهمید چه ایده هایی برای بازی داشته و چه چیزهای ترسناکی قراره ببینیم :دی

20250314_031412.jpg

سبک بازی چیه ادونچر که نیست انشالله؟
اون f تو پسوند نام بازی چه معنی ای داره؟ اون چیزی که فکر میکنم حتما نیست 😂
من کلا با هررهایی که توش سلاح گرم نباشه خیلی نتونستم ارتباط برقرار کنم، بدم نمیاد سلاح گرم با یه سیستم شوتینگ درست حسابی داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or