Mammadkherad
کاربر سایت
نه تموم شده.
تو چند چپتر ؟ 202 ؟نه تموم شده.
توی ۲۰۲ دو قسمت محشر به اتمام رسید. این که الکی کش نداد و ندوشید واقعا زیبا بود.تو چند چپتر ؟ 202 ؟
فکر کنم فقط فصل اول و یه چیزی که توش نهنگ بود (شاید فصل دوم بوده) رو دیدم و تقریبا هیچی ازش یادم نمیادمن هنوزم از بعد انیمیشن نمیتونم این قسمت Re:Zero رو حضم کنم.
خود فایتی که انیمیت کردن به کنار...
کارای خلاقانه ایی که Vincent Chansard با نورپردازی محیط انجام داد واقعا به عقل جن هم نمیرسید.
یعنی واقعا شانس آوردیم این وسطا نه جوجوتسو کایسنی چیزی بوده و نه قسمتی از وانپیس وگرنه فکر نکنم وقت این رو داشت که روی ریزیرو کار کنه.اون تیکه که کریستال های تونل که منبع نور پناهگاه هستند، بالای سر گارف مثل ستاره های میچرخند خیلی چیز خفنی بود.
امیدوارم برای این آرک یا آرک بعدی انیمه بازم کار کنه.
قسمت آخر اون رو قبل از اینکه حتی کتاب اون قسمت منتشر بشه ساختند. سورس متریال وب نوول داشتند اما لایت نوول نبود. برای همین باید تا مدتی بیخیال میشدند.توی ۲۰۲ دو قسمت محشر به اتمام رسید. این که الکی کش نداد و ندوشید واقعا زیبا بود.
فکر کنم فقط فصل اول و یه چیزی که توش نهنگ بود (شاید فصل دوم بوده) رو دیدم و تقریبا هیچی ازش یادم نمیاد
واقعا چرا انقدر فاصله انداختن؟
اینم اضافه کنم به حرف این دوستمون Anime only ها تا ده سال دیگه چه بسا بیشتر برای اندینگ باید صبر کنن با این وضعقسمت آخر اون رو قبل از اینکه حتی کتاب اون قسمت منتشر بشه ساختند. سورس متریال وب نوول داشتند اما لایت نوول نبود. برای همین باید تا مدتی بیخیال میشدند.
تا 2020 و کرونا گند به زمین و زمان زد. بعد از اون کارگردان انیمه از وایت فاکس رفت. باید کارگردان جدید میاوردند. از اونور مشخصا کادوکاوا هرچی پول داره داره میده تا سریع تر و با کیفیت به یک نقطه از داستان برسند. تازه به اون نقطه برسند نصفه داستان رمان میرسه. خود رمان برای 12 آرک برنامه ریزی شده و الان آرک 9 هست. حداقل سه یا چهار سال دیگه مونده تموم بشه.
از اونور 6 تا رمان اسپین افف و کلی خرت و پرت دیگه(تایم لاین موازی و چند ساید استوری) هم منتشر کرده که تا مدت ها متریال دارند.![]()
آره بابا وانپیسی داره میشه برای خودش.اینم اضافه کنم به حرف این دوستمون Anime only ها تا ده سال دیگه چه بسا بیشتر برای اندینگ باید صبر کنن با این وضع![]()
موافق نیستم، مبارزه آخر تو رمان بهتر بودنه تموم شده.
داستانش هم خوشبختانه کش نیومد و پایان رضایت بخشی داشت. پایانش رو نسبت به رمانش عوض کردن و به نظرم بهتر شده بود.
عدم موافقتت فاقد وجاحت ـه. اون چیزی که خودت از رمان اسپویل کردی چندان جالب نبودموافق نیستم، مبارزه آخر تو رمان بهتر بود