جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

بابا این همه رو این قضیه مانور دادن من هر لینکی ، کلیپی چیزی باز میکردم نشان میداد خریدارن 4090 به خاک سیاه نشستن :D
اونایی که به خاک سیاه نشستن کسایی بودن که ۴۰۹۰شونو فروختن

1000037351.jpg
Bolt Graphics پردازنده گرافیکی (gpu) جدید Zeus را معرفی کرده است که ادعا می‌شود 10 برابر سریع‌تر از کارت گرافیک پیشرفته NVIDIA GeForce RTX 5090 است. Zeus برای کارهای با کارایی بالا مانند بازی‌های کامپیوتری، رندرینگ، هوش مصنوعی و شبیه‌سازی‌های ابررایانه‌ها طراحی شده است. این کارت امکان افزایش حافظه تا 2.25 ترابایت برای هر سرور را فراهم می‌کند و از رابط‌های اترنت با سرعت بالا پشتیبانی می‌کند. Zeus همچنین بازی 4K با 120 فریم بر ثانیه و طراحی معماری بدون استفاده از تکنیک‌های افزایش وضوح یا تولید فریم را ممکن می‌سازد.

View attachment 370350
Bolt Graphics پردازنده گرافیکی (gpu) جدید Zeus را معرفی کرده است که ادعا می‌شود 10 برابر سریع‌تر از کارت گرافیک پیشرفته NVIDIA GeForce RTX 5090 است. Zeus برای کارهای با کارایی بالا مانند بازی‌های کامپیوتری، رندرینگ، هوش مصنوعی و شبیه‌سازی‌های ابررایانه‌ها طراحی شده است. این کارت امکان افزایش حافظه تا 2.25 ترابایت برای هر سرور را فراهم می‌کند و از رابط‌های اترنت با سرعت بالا پشتیبانی می‌کند. Zeus همچنین بازی 4K با 120 فریم بر ثانیه و طراحی معماری بدون استفاده از تکنیک‌های افزایش وضوح یا تولید فریم را ممکن می‌سازد.
البته به درد بازی کردن نمی‌خوره. مهم‌ترین بخشش برای ما همینه.

1741706974544.png

یک جاهایی زیر 7800X3D رفته یک جاهایی بالاتره ازش اما در کل توی گیم در حد 7800 فریم می ده(در کل میانگینش 2.5 درصد می شه) اما از 9800 مشابه نسل قبل نیمه محسوس ضعیف تره

در کل توی بازی های CPU محور که کش بالا لازم دارن از 7800X3D هم ضعیف تره مشابه این بازی:
1741707234030.png

• Like
Reactions: m.a.t and Simorq
آخرین ویرایش:

Nvidia engineer explains RTX 5000 series​

View attachment 370853
جالب تر اینکه این اشغال نسخه ی استرالش توی ایران اوردن گذاشتن 750 میلیون یعنی 8000 دلار اصلا قفله همچین قیمتی توی دنیا نهایت 5000 دلار گذاشتنش که اونم کسی نمی خره
حالا تازه بخری خازنش منفجر بشه کابلش ذوب بشه یا ROP کم داشته باشه با این گارانتی های ایران کی گردن می گیره

جالب تر اینکه این اشغال نسخه ی استرالش توی ایران اوردن گذاشتن 750 میلیون یعنی 8000 دلار اصلا قفله همچین قیمتی توی دنیا نهایت 5000 دلار گذاشتنش که اونم کسی نمی خره
حالا تازه بخری خازنش منفجر بشه کابلش ذوب بشه یا ROP کم داشته باشه با این گارانتی های ایران کی گردن می گیره
750 میلیون؟!!:|:|
---------

این حرکت امسال انویدیا واقعا زنگ خطر بود.
مطمئنا این اشکالات و... در ادامه فیکس میشه ولی باقی موارد اگه همچنان بی رقیب میموند به هیچ وجه ازشون بر نمیگشت.
مثل قیمت کارتها ، افزایش قدرت خام خیلی کم نسبت به نسل قبل و...

و خب از شانس خوب ما همین امسال amd نشون داد که تو مسیر درستیه که برام بهترین خبر ممکن بود.

این AMD که من میبینم خیلی زودتر از چیزی که فکرش رو میکردم داره فاصلش رو با انویدیا کم میکنه.
مطمئنا خیلی زود نمیتونه بهش برسه ولی همین نزدیک تر شدن اپسیلونی (بقول دوستان) که امسال داشته حتما خواب رو از جنسن و باقی مدیرهای انویدیا گرفته که خب اگه همچین چیزی باشه واقعا بهترین خبر ممکنه.

تاثیرش رو تو رفتار انویدیا طی چندسال آینده حتما میبینیم.
میخوام بگم این دقیقا نتیجه رقابته که میگیم همیشه باید وجود داشته باشه.

این حرکت امسال انویدیا واقعا زنگ خطر بود.
مطمئنا این اشکالات و... در ادامه فیکس میشه ولی باقی موارد اگه همچنان بی رقیب میموند به هیچ وجه ازشون بر نمیگشت.
مثل قیمت کارتها ، افزایش قدرت خام خیلی کم نسبت به نسل قبل و...

و خب از شانس خوب ما همین امسال amd نشون داد که تو مسیر درستیه که برام بهترین خبر ممکن بود.

این AMD که من میبینم خیلی زودتر از چیزی که فکرش رو میکردم داره فاصلش رو با انویدیا کم میکنه.
مطمئنا خیلی زود نمیتونه بهش برسه ولی همین نزدیک تر شدن اپسیلونی (بقول دوستان) که امسال داشته حتما خواب رو از جنسن و باقی مدیرهای انویدیا گرفته که خب اگه همچین چیزی باشه واقعا بهترین خبر ممکنه.

تاثیرش رو تو رفتار انویدیا طی چندسال آینده حتما میبینیم.
میخوام بگم این دقیقا نتیجه رقابته که میگیم همیشه باید وجود داشته باشه.
دقیقا AMD گند زد انویدیا هم نامردی نکرد
من قبل از اینکه این کابل اشغال بیاد گفتم مشکل ساز می شه حتی بعد تغییر سوکتش هم گفتم قطعا مشکل به طور کل حل نمی شه که خوب نشده
در کل در ادامه شاهد ذوب شدن 5080 هم خواهیم بود اما چون مصرفش خیلی کمتره اتصال 2 تا پین هم برقرار نشه ظاهرا مشکلی پیش نمیاد حداقل در حد ذوب برای همین در تعداد کمتر اما قطعا پیش میاد

Half-Life 2 RTX Demo Announced for March 18 as RTX Remix Is Officially Released with DLSS 4 Multi Frame Generation​

Half-Life-2-RTX-Demo-1456x819.jpg

انویدیا همچنین قول داده در هفته های پیش رو موجودی کارت ها رو افزایش بده و قیمت ها به ثبات می رسه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: {ehsan} and m.a.t

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or