Movie Center

خود امریکایی و انگلیسیش هم وقتی جایزه اسکار میبره شوکه میشه. شما جاشون بودی یادت نمیرفت؟ :D جایزه اسکاره ها!
بندگان خدا اصلا فرصت سرخاروندن هم نداشتن چون ویزاشون ثانیه آخر صادر شده. انتظاراتی دارید ها؟ تیم های دیگه راحت توی LA نشسته بودند، در حالی که این عزیزان بعد رد کارپت رسیدند.

باز که اینجا دنبال آدرس سایت می‌گردین؟! ینی به خودتون زحمت نمی‌دین که به صفحات قبلی همین تاپیک مراجعه کنید تا چیزی دستگیرتون بشه؟! 🦢 ^#(^
شما که به خودت زحمت نمیدی یک پست رو کامل بخونی چطور انتظار داری ما صفحه های قبل رو بگردیم و بخونیم ؟ :D (بر وزن فیلمو ندیدمو نقد کردم فراستنی :D)
ترافیک نیم‌بها ندارن

شما که به خودت زحمت نمیدی یک پست رو کامل بخونی چطور انتظار داری ما صفحه های قبل رو بگردیم و بخونیم ؟ :D (بر وزن فیلمو ندیدمو نقد کردم فراستنی :D)
ترافیک نیم‌بها ندارن

N تا سایت؛ بات تلگرام و انواع‌واقسام روش‌های دانلود رو کاربران (از جمله خودم) اینجا گذاشتیم و اینکه جنابعالی به خودت زحمت نمی‌دی یه سر به صفحات قبلی بزنی، این‌دیگه مربوط به همون *** می‌شه. (همین چند صفحه قبلی هست؛ زیاد به عقب برنگرد که احتمالاً خسته می‌شی) 🦢 هرچی که مثال زدیم بدون سانسور و اون خزعبل ترافیک نیم‌بها بودن یا نبودن رو داشتند.

پ.ن: ناطم انجمن یه لطف کنند در همین صفحه اول تاپیک، تمامی سایت‌ها و بات‌های دانلود فیلم و سریال رو فهرست کردند که باز با پیام‌های تکراری روبه‌رو نشیم (هرچند همین اطلاع‌رسانی گسترده باعث از کار افتادن این منابع می‌شه!)🦢:D

N تا سایت؛ بات تلگرام و انواع‌واقسام روش‌های دانلود رو کاربران (از جمله خودم) اینجا گذاشتیم و اینکه جنابعالی به خودت زحمت نمی‌دی یه سر به صفحات قبلی بزنی، این‌دیگه مربوط به همون *** می‌شه. (همین چند صفحه قبلی هست؛ زیاد به عقب برنگرد که احتمالاً خسته می‌شی) 🦢 هرچی که مثال زدیم بدون سانسور و اون خزعبل ترافیک نیم‌بها بودن یا نبودن رو داشتند.

پ.ن: ناطم انجمن یه لطف کنند در همین صفحه اول تاپیک، تمامی سایت‌ها و بات‌های دانلود فیلم و سریال رو فهرست کردند که باز با پیام‌های تکراری روبه‌رو نشیم (هرچند همین اطلاع‌رسانی گسترده باعث از کار افتادن این منابع می‌شه!)🦢:D
قربونت همشونو دارم ترافیکشون نیم‌بها نیست نمیدونم چرا اینقد یهو فشاری شدی شل کل داداش برا همه جا هست

قربونت همشونو دارم ترافیکشون نیم‌بها نیست نمیدونم چرا اینقد یهو فشاری شدی شل کل داداش برا همه جا هست

ینی بازم تکون نمی‌خوری یه چند صفحه برگردی عقب؟! 🦢 :D

پ.ن: حداقل امیدوارم کن که از موتور جستجوگر انجمن استفاده می‌کنی!

View attachment ejuvf2P4S16sXu0F.mp4

ینی بازم تکون نمی‌خوری یه چند صفحه برگردی عقب؟! 🦢 :D

پ.ن: حداقل امیدوارم کن که از موتور جستجوگر انجمن استفاده می‌کنی!

View attachment 369550
شما که نمیخای ادرس بدی به خودت فشار نیار هستن اینجا کسایی که بجای اسپم جواب بدن 🐏

ویرایش: ربات SW نوشته نیم‌بها اما کامل کنتر میندازه
خاستم بگم این رباتی که فراستی میگه نیم‌بها نیست :D

Last edited by a moderator:
@Sepi_60
درود
شیرین سوهانی و حسین ملایمی برمیگردن ؟ ( با توجه به شرایط فاجعه بار اینجا طبیعیه که علاقه ای به بازگشت نداشته باشن )
والا تا قبل رفتن میدونستم که برمیگردن، ولی الان رو دیگه نمیدونم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or