noctis-sm3
کاربر سایت
داستان انیمه DMC قبل از DMC3 در جریان هست...
خداروشکر من همون فصل دوم به بعد مانگا خوندم تمومش کردم رفت دیگه نمیکشیدم یه انیمه دیگه مثل ری زیرو بمونیم تو کف18 جولای تو سینما های ژاپن :
View attachment 369136
سه سال دیگه اخرین فیلم اکران میشه تا میاد برسه به دست ما میشه چهار سال انصافا ظلم ـه
تایید شده؟ چون یک لیک بود میگفت دوسال یکبار. امیدوارم همین سالانه باشه.18 جولای تو سینما های ژاپن :
View attachment 369136
سه سال دیگه اخرین فیلم اکران میشه تا میاد برسه به دست ما میشه چهار سال انصافا ظلم ـه
تاید که نشده فقط گفتم اینم باید مثل Heaven's Feel باشه هرچند که اونم دو سال بین فيلم اول و دوم فاصله بود .تایید شده؟ چون یک لیک بود میگفت دوسال یکبار. امیدوارم همین سالانه باشه.
سلیقه ها نم کشیده .یعنی واقعا GTO یا همون Great Teacher Onizuka پیشنهاد نمیدید؟![]()
نقطه قوت کاگوراباچی اینکه نقطه قوتش اصلا حتی خود مبارزه نیست، محیط مبارزه است.پنل بندی و کوروگرافی این چپتر کاگوراباچی رسما Cinema بود.
قشنگ هرکس داره روی دیمون اسلیر کار میکنه باید بیارن، وگرنه اصلا نمیتونه حق مطلب رو ادا کنه.
خیلی شبیه فیلم سینمایی بود لعنتی!![]()
اوتازون رو هم زدن ترکوندن دوباره ؟
آره خدا رو شکر سریع مشکلات حل میشنازونجایی که خیلی خطرناک بود برای امنیت جانی و مالیمون دیگه زحمت کشیدن سریع بستنش. الان شما با خیالت راحت میتونی از زندگی قشنگت لذت ببری در این کشور![]()
آره خدا رو شکر سریع مشکلات حل میشن
بچه ها کانال تلگرامی هست که انیمه های فصلی رو سافت ساب بذاره ؟