Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

18 جولای تو سینما های ژاپن :

View attachment 369136

سه سال دیگه اخرین فیلم اکران میشه تا میاد برسه به دست ما میشه چهار سال انصافا ظلم ـه
خداروشکر من همون فصل دوم به بعد مانگا خوندم تمومش کردم رفت دیگه نمیکشیدم یه انیمه دیگه مثل ری زیرو بمونیم تو کف😂 اونم اگر مانگا بود ناول نبود میخوندمش باز این خوبه ارک اخره اونور ری زیرو هنوز اواسط داستانم نرسیده بعد تقریبا هشت سال خدا میدونه کی تمومش میکنن بصورت انیمه!

18 جولای تو سینما های ژاپن :

View attachment 369136

سه سال دیگه اخرین فیلم اکران میشه تا میاد برسه به دست ما میشه چهار سال انصافا ظلم ـه
تایید شده؟ چون یک لیک بود میگفت دوسال یکبار. امیدوارم همین سالانه باشه.

تایید شده؟ چون یک لیک بود میگفت دوسال یکبار. امیدوارم همین سالانه باشه.
تاید که‌ نشده فقط گفتم اینم باید مثل Heaven's Feel باشه هرچند که اونم دو سال بین فيلم اول‌ و دوم فاصله‌ بود .

برای موضوع نظرسنجی به نظرم آخر هر فصل یه نظرسنجی بذاریم که بچه ها رای بدن خوبه. هم بهترین انیمه فصل مشخص میشه هم انتخاب برای کسایی که هفتگی دنبال نمیکنن راحت تر میشه
غیر از این باید راجب همون موضوع های تکراری همیشگی مثل بهترین کاراکتر، بهترین صداپیشه و این چیزا صحبت کنیم که بارها انجام شده.
----------

اول یکم راجب چپتر های قبل صحبت کنم و کمی تئوری های (بیخود) که جدیداً به ذهنم رسیده رو بدم ...

با تصویرهایی که روی دیوار کشیده شده بود. به نظرم یه سری نژاد پنهان داشته باشیم که تاحالا رونمایی نشده. مثلا imu یا 5 تا پیرمردا یا همین شوالیه ها جزو اونا باشن (با توجه به قدرت هایی که تاحالا استفاده کردن).
خیلی بعیده ولی چون وانپیس از شونن های قدیمی هست شاید مثل ناراتو ایده بیگانگان و این چیزا داشته باشه و حتی ببینیم یهو imu ادم خوبه بشه. :-?
one piece هم به نظرم میرسه که شاید یه چیزی تو مایه های برج بابل باشه. سرزمین یه تکه ای چیزی که از انسان ها تا فیشمن و آدم گنده ها و .. همه برابرن.
یه چیزی راجب پودینگ به ذهنم رسیده بود که یادم رفته :دی

و اما دو چپتر آخر.
چپتر 1140 سریع هیجان زده شدم که به به دست راست لوفی vs دست چپ راجر. قشنگ مطمئن بودم که اینجا زورو خودش رو ثابت میکنه. اما اودا، اودا بازی در آورد کار رو بست.
چپتر 1141 اول اینکه ف** لوکی چقدر گندست !! خیلی گندست خیلی. (اگر چپترهای بعد نرف نشه). دوم چقدر این دونفر کله خراب هستن :))و برای اولین بار زورو عاقلانه رفتار کرد و باهم بحث منطقی و جدی کردن. سوم چطوری به این سرعت آزادش کردن ؟ :دی چهارم همونطور که از اول گفتم و دوست داشتم به نظر میاد لوکی به کلاه حصیری ها بپیونده (یعنی امیدوارم :-" ) ولی احتمالا آخرش اینجوری میشه که به راه راست برمیگرده و رئیس elbaf میشه و یکی از متحدین کلاه حصیری ها. و در آخر خیلی دوست دارم ببینم نقشه اش الان چیه ؟ از قیافه اش شیطنت و حقه بازی میریزه.
احساس میکنم به اون جمله " دشمن این درخت آتش و صاعقه هست" باید یه لوفی هم اضافه بشه :دی

پنل بندی و کوروگرافی این چپتر کاگوراباچی رسما Cinema بود.
قشنگ هرکس داره روی دیمون اسلیر کار میکنه باید بیارن، وگرنه اصلا نمیتونه حق مطلب رو ادا کنه.
خیلی شبیه فیلم سینمایی بود لعنتی!:|

پنل بندی و کوروگرافی این چپتر کاگوراباچی رسما Cinema بود.
قشنگ هرکس داره روی دیمون اسلیر کار میکنه باید بیارن، وگرنه اصلا نمیتونه حق مطلب رو ادا کنه.
خیلی شبیه فیلم سینمایی بود لعنتی!:|
نقطه قوت کاگوراباچی اینکه نقطه قوتش اصلا حتی خود مبارزه نیست، محیط مبارزه است.

حتی تکنیک هایی هم که در موردشون صحبت میشه، رنگ میبازند از بس محیط به مبارزه پرستیژ میده.

قشنگ ترکیبی از جان ویک و فیلم های تارانتینو هست.

آخرین ویرایش:
اوتازون رو هم زدن ترکوندن دوباره ؟

ازونجایی که خیلی خطرناک بود برای امنیت جانی و مالیمون دیگه زحمت کشیدن سریع بستنش. الان شما با خیالت راحت میتونی از زندگی قشنگت لذت ببری در این کشور :D

ازونجایی که خیلی خطرناک بود برای امنیت جانی و مالیمون دیگه زحمت کشیدن سریع بستنش. الان شما با خیالت راحت میتونی از زندگی قشنگت لذت ببری در این کشور :D
آره خدا رو شکر سریع مشکلات حل میشن
بچه ها کانال تلگرامی هست که انیمه های فصلی رو سافت ساب بذاره ؟

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or