اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
این برای 5080 هم صادقه؟شامل 5070ti هم میشه
بیانیه NVIDIA:
ما مشکل نادری را شناسایی کردهایم که کمتر از 0.5٪ (نیم درصد) از پردازندههای گرافیکی RTX 5090 / 5090D و 5070Ti را تحت تأثیر قرار میدهد که دارای یک ROP کمتر از میزان مشخص شده هستند. میانگین تأثیر عملکرد گرافیکی 4٪ است، بدون تأثیر بر AI و بارهای کاری محاسبه. مصرف کنندگان آسیب دیده می توانند برای تعویض با سازنده برد تماس بگیرند. ناهنجاری تولید اصلاح شده است.
اولین 5070ti با تعداد rop کمتر هم پیدا شد
View attachment 368359
https://videocardz.com/newz/first-g...vered-with-reduced-rop-count-88-instead-of-96
مشکلات سری جدید:
حتی یک عدد ایسوس استرال دچار انفجار و سوختگی خازن شده
- Melting 12-pin connector
- Black Screen
- Missing ROPs
- Burning Capacitor
- Poor availability (this one is serious)
بعد از عمری میخواستم کارتم عوض کنم ، سری 50 که اینطور شداز روزهای آیا MultiFrameGeneration ارزششو داره یا نه، رسیدیم به آیا از نظر جانی و مالی، خرید سری 5000 میاَرزَد یا خیر!
بعد از عمری میخواستم کارتم عوض کنم ، سری 50 که اینطور شد
قیمت سری 40 هم که تو فضا سیر میکنه
مثل اینکه چیپ navi48 که سری 9070 ازش بهره میبره از gb203 استفاده شده در 5080 و 5070ti تعداد ترانزیستور بیشتری داره
View attachment 368366
https://videocardz.com/pixel/amd-na...-9-billion-transistors-more-than-nvidia-gb203
من اینطور میفهمم که سهمیش رو اکثرا در اختیار کارتهای مختص به ai قرارداده .خود انویدیا داره غیرمستقیم به ای ام دی میگه بیا بازار کارت گرافیک رو دست بگیر من برم به Aiم برسم!
در مورد قیمت و کمبود موجودی یه بحثی تو رددیت بود میگفتن انویدیا منتظره ای ام دی کارتاشو با توجه به قیمت بالای 5070ti عرضه کنه و بعد اون به صورت انبوه خرده فروشی ها رو با قیمت msrp پر کنه! حالا تا چه حد میشه در مورد واقعی بودن این سناریو حساب باز کرد مشخص نیست.
زلزله تاینان باعث شده که موجودیشون دچار مشکل بشه و برا همین 4060 رو هم معرفی نکردنمن اینطور میفهمم که سهمیش رو اکثرا در اختیار کارتهای مختص به ai قرارداده .
ولی چند روز پیش یه شایعه اومده بود که احتمالا تا چند هفته آینده مشکل کمیود رفع میشه
همین الان خبرش رو خوندم! اومدم منم اینجا قرار بدم که دیدم شما زحمتش رو کشیدی.ظاهرا این قضیه ROP برای 5080 هم هست
View attachment 368423