سوالات و مشکلات برنامه PSX Download Helper

• Thread starter Thread starter i-safe
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان عضر می خوام
ببخشید لطفا می گید این اروری input string was not in correct format رو چطور حل کنم؟
فایروال و آنتی ویروس هم خاموشه
شیر هم کردم
دیگه موندم چه کنم 😅😢
این خطای برنامه نویسی هست و هیچ کاری با انتقال فایل نداره.

سلام دوستان. من تازه کارم تو این بخش. میخاستم بدونم وقتی من یه بازی ظرفیت دوم دارم با برنامه psx میتونم دیتا رو انتقال بدم به ps5 یا مثلا فقط برای بازی های هکی و ظرفیت یک اینجوریه. ممنون

سلام دوستان. من تازه کارم تو این بخش. میخاستم بدونم وقتی من یه بازی ظرفیت دوم دارم با برنامه psx میتونم دیتا رو انتقال بدم به ps5 یا مثلا فقط برای بازی های هکی و ظرفیت یک اینجوریه. ممنون
اکانت یا بازی های هکی هم ظرفیت دارن البته. بیشترشون ظرفیت یک هستن منتها
برای همه نوع بازی ها چه ظرفیتی چه قانونی می تونی استفاده کنی

نه.
چون برنامه شامل صد ها فایل هست که هرکدومشون صدها خط هستن پس پیدا کردن خطی که منجر به این ارور میشه سخته
ای بابا
با دوستم می خواستیم it takes two بازی کنیم و گفتیم فایل رو یبار دانلود کنیم برای هر دو کنسولمون 😅
هم مال اون اینجوری شد هم مال من 😢

سلام. من psx رو روی لپتاپ ران میکنم. کنسولو روشن میکنم و پروکسی و پورت psx رو تو کنسول میزنم و از طریق psx وصل میشم و بازیارو انتقال میدم، ولی تازگیا انگار تو این حالت هم به ‌psn وصل میشه و آنلاین نشونم میده. چرا اینجوریه؟ قبلا نمیشد.

سلام. من psx رو روی لپتاپ ران میکنم. کنسولو روشن میکنم و پروکسی و پورت psx رو تو کنسول میزنم و از طریق psx وصل میشم و بازیارو انتقال میدم، ولی تازگیا انگار تو این حالت هم به ‌psn وصل میشه و آنلاین نشونم میده. چرا اینجوریه؟ قبلا نمیشد.
سلام
همونجایی که پروکسی وارد میکنی بالاتر یا پایینترش تنظیمات DNS هست آدرس زیر رو بزن
108.61.128.158

این باعث میشه به PSN لاگین نشی

• Like
Reactions: bob_omniscient
سلام
همونجایی که پروکسی وارد میکنی بالاتر یا پایینترش تنظیمات DNS هست آدرس زیر رو بزن
108.61.128.158

این باعث میشه به PSN لاگین نشی
دی ان اس اصلی و فرعی همینو وارد کنم؟
اوکی، الان دیدم که سکندری باید خالی باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or