Marvel Universe

تریلرش با اینکه به نظرم فوق‌العاده نبود، ولی خوب بود و خوشم اومد. :دی آهنگش هم محشره!
کلاً حس خوبی نسبت به این فیلم دارم و هم اتمسفرش جالبه و هم انتخاب بازیگرها عالیه. امیدوارم مثل بعضی دیگه از فیلم‌های MCU توی این سال‌ها نباشه که کلی امید داشتیم و منهدم شدن.
این وسط پوستر فیلم خیلی سر و صدا کرده و واقعاً خاک بر سر مارول! :دی این همه بودجه صرف می‌شه، ولی برای پوستر رفتن سراغ هوش مصنوعی و اون هم از نوع گندیده و داغون! از دستی که چهار تا انگشت داره، تا دو نفر که تصویرشون دو بار با فاصله کم تکرار شده! :دی
حالا با هوش مصنوعی درست می‌کنین به درک، ولی کسی توی اون خراب‌شده نیست که حداقل چند ثانیه با دقت به پوستر نگاه کنه و ایراداتش رو برطرف کنه؟! :|

385004_25sadxcxzc.jpg

آخرین ویرایش:
این پیرمرده که تو تریلر F4 یه لحظه نشونش داد رد گوسته؟ اگه اونه که خیلی دوست دارم تو MCU ارتش میمون ها رو ببینم
و اینکه بلاخره جهان خوار اعظم که منتظرش بودم از راه رسید \m/

• Like
Reactions: iisar
بعد اون همه تو بوق و کرنا کردن و nبار ریشوت و آوردن رد هالک و استفاده از جو سیاسی وینتر سولجر و مصاحبه های شخمی بازیگر نقش اصلی، نمرات Captain America: Brave New World دیدنی شده! رسما تر زدن و یه فیلم سطحی انگار تحویل دادن! خیلیه بعد ۳گانه استیو راجرز بیای اینجوری گند بزنی!
دنیای سینمایی مارول از شروع فاز چهارم یه فیلم آبرومند نداشته! امثال فیلمای خوبشم (ددپول و مرد عنکبوتی آخری) صرفا فقط و فقط با تکیه به نوستالژی یه چیز سرگرم کننده شده بودن وگرنه همونام پر از عیب و ایرادن! بماند فاز پنجمم تا اینجا هیچ جمع بندی و مسیر درستی طی نکرده و شلم شوربا فقط رفتن جلو با این بهانه که جهان های موازی داریم!
خدا بخیر کنه سریال دردویل و فیلمای بعدی اونجرز که چه ترمالی دیزنی و مارول قراره تحویل بدن! امیدوارم جیمز گان با DCU یه تکونی بده این ژانرو شاید اینام به خودشون بیان و هر اشغالی رو نسازن!

بعد اون همه تو بوق و کرنا کردن و nبار ریشوت و آوردن رد هالک و استفاده از جو سیاسی وینتر سولجر و مصاحبه های شخمی بازیگر نقش اصلی، نمرات Captain America: Brave New World دیدنی شده! رسما تر زدن و یه فیلم سطحی انگار تحویل دادن! خیلیه بعد ۳گانه استیو راجرز بیای اینجوری گند بزنی!
دنیای سینمایی مارول از شروع فاز چهارم یه فیلم آبرومند نداشته! امثال فیلمای خوبشم (ددپول و مرد عنکبوتی آخری) صرفا فقط و فقط با تکیه به نوستالژی یه چیز سرگرم کننده شده بودن وگرنه همونام پر از عیب و ایرادن! بماند فاز پنجمم تا اینجا هیچ جمع بندی و مسیر درستی طی نکرده و شلم شوربا فقط رفتن جلو با این بهانه که جهان های موازی داریم!
خدا بخیر کنه سریال دردویل و فیلمای بعدی اونجرز که چه ترمالی دیزنی و مارول قراره تحویل بدن! امیدوارم جیمز گان با DCU یه تکونی بده این ژانرو شاید اینام به خودشون بیان و هر اشغالی رو نسازن!
واقعاً این افت کیفیت MCU جزو بزرگ‌ترین سقوط‌های تاریخ سرگرمیه! یه زمانی حتی فیلم‌های بی نام و نشان MCU هم جذابیت‌های خاص خودشون رو داشتن و مثلاً Ant-Man که در مقایسه با آثار عظیم در سطح پایین‌تری بود هم چیز بدی نبود. یا همون Thor: The Dark World که ازش سوژه می‌ساختن و تبدیل به میم شد، شرف داشت به ۹۰٪‌ از آثار اخیر.
مشکلات MCU یکی و دو تا نیست و از یه طرف بعد از خداحافظی یه سری از کاراکترهای محبوب، جایگزین‌ها اصلاً نتونستن در اون حد ظاهر بشن و مثلاً این سم ویلسون کجا و استیو راجرز کجا. با اینکه خودم از آنتونی مکی خوشم میاد، ولی واقعاً این کاراکتر جلوی اون کاپیتان آمریکای اصلی جوک محسوب می‌شه! :دی
از طرف دیگه یه دفعه اومدن کلی کاراکتر ریز و درشت ریختن وسط و انواع و اقسام فیلم‌ها و سریال‌ها رو ساختن و این قضیه باعث شد تعداد کارهای درپیت هم بیشتر بشه و میانگین کیفیت پایین بیاد.
این بحث دنیاها هم با اینکه اوایلش جذاب بود، ولی بعد از یه مدت تبدیل به یه چیز مسخره‌ای شد و هر جا سوژه کم میارن، دست می‌کنن توی این دنیاها و یه چیزی می‌کشن بیرون.
یکی از افتضاحات اخیر هم فصل سوم ?What If هست که تازه دیروز به زور تمومش کردم! یعنی حتی She-Hulk با اون میزان چرندیاتش برام جالب‌تر بود و حداقل از شدت بد بودن باعث سرگرمی می‌شد، ولی این فصل سوم ?What If از اون مدل بدهای خسته‌کننده بود و به جز ۲،۳ قسمت متوسط، اکثر قسمت‌ها اصلاً کشش نداشتن و دوست داشتم زودتر تموم بشن و خلاص. در حالی که همچین مجموعه‌ای پتانسیل بینهایتی برای روایت داستان‌های جالب داره، ولی حتی توی همین هم گیر کردن.
دیگه آخرین امیدها برای رسیدن به دوران اوج MCU به فیلم Fantastic Four برمی‌گرده و X-Men، در کنارفیلم‌های Avengers و کاراکترهایی مثل Doctor Doom. که البته من از انتخاب رابرت داونی جونیور برای این نقش هم خوشم نیومد و با اینکه می‌شه باز به کمک همون دنیاهای فلان و چنان توجیهش کرد، ولی مشخصه که علت اصلی این بوده که از محبوبیت این بنده خدا در نقش تونی استارک استفاده کنن و یه سوژه‌ای داشته باشن که ملت یاد خاطرات خوش فازهای اول بیفتن.

Screenshot_20250209-180934_Opera.jpg

بلاخره بعد از کلی مشقت تونستم تیشرت مورد علاقم رو بخرم و امروز رسید دستم
الان نمیدونم خوشحال باشم از اینکه بلاخره خریدمش ، یا ناراحت باشم از اینکه به دست آوردن یه تیشرت ساده اینقدر سخته اینجا

20250213_200844.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or