شایعه تام هندرسون: کریتوس جوان به یونان بازمی‌گردد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000006579.jpg

شایعه: تام هندرسون شنیده که کریتوس جوان به یونان بازمی‌گردد + جزئیاتی از State of Play

تام هندرسون در یک پادکست اشاره کرد که طبق شنیده‌هایش، کریتوس جوان به یونان بازمی‌گردد، اما نتوانسته صحت این اطلاعات را تأیید کند. او نمی‌داند که این پروژه یک ریمستر، پیش‌درآمد یا بازسازی کامل است.

همچنین، یکی از اعضای پادکست به نام گرنت گفت که یک استودیو و پروژه‌ای که تاکنون نامی از آن‌ها برده نشده، قرار است بازی خود را در State of Play معرفی کند. او بعد از دیدن ویدئویی از این بازی، بسیار هیجان‌زده شده است. این استودیو سال گذشته در Gamescom حضور داشته است. شنیده‌ها حاکی از آن است که رویداد State of Play احتمالاً اواسط هفته آینده، احتمالاً پنجشنبه به وقت منطقه آن‌ها برگزار خواهد
شد.

شاید میخوان اتفاقات قبل از اینکه چطور کریتوس بنده اریس شد رو به تصویر بکشن:-s.ایده خیلی جذابیه...
گویا داستان بازی رابطه کریتوس جوان با پدرش، زئوس هست.

چرا از بازی کوری بارلاگ خبری نمیشه؟
بعیده این پروژه ای باشه که داره روش کار می‌کنه شایعه شده بود ژانر فضا داره میسازه
با این وضع حال حاضر مدیریتی سونی و عدم برخورداری از شعور کافیشون بعید نیست پروژه اونم کنسل شده باشه و اورده باشنش برای گاد جدید

• Like
Reactions: Farh@d
با این وضع حال حاضر مدیریتی سونی و عدم برخورداری از شعور کافیشون بعید نیست پروژه اونم کنسل شده باشه و اورده باشنش برای گاد جدید
بارلوگ بیاد پایه گذاری شاهکار کنه بعد بیان ببخشید گاو بکنند توش.
جا بارلوگ بودم افسردگی میگرفتم

• Like
Reactions: Farh@d
فکر کنم با اون گندی که سر رگناروک زدن دیگه بودجه ای مونده باشه برای سانتا
احتمالا همین ماه خبر تخته شدن درش بیاد;))
حالا سلیقه پلیر و مردم رو کاری نداریم ولی برای یه کمپانی، معیار ملموس تری برای گند زدن باید وجود داشته باشه. متای 94 و سریع ترین فروش تاریخ فرست پارتی های سونی نه تنها برای سونی مصداق گند زدن سانتا مونیکا نبوده بلکه به قدری ارزش آی پی رو براشون بالا برده که وقتی تمام استدیو هاشونو بستن به لایو سرویس ساختن چراغ سبز چندین پروژه مرتبط به GOW رو دادن به سانتامونیکا.گرن توریسمو و اسپایدر من و در راس همشون GOW باارزش ترین آی پی های پلی استیشن هستن.

حالا سلیقه پلیر و مردم رو کاری نداریم ولی برای یه کمپانی، معیار ملموس تری برای گند زدن باید وجود داشته باشه. متای 94 و سریع ترین فروش تاریخ فرست پارتی های سونی نه تنها برای سونی مصداق گند زدن سانتا مونیکا نبوده بلکه به قدری ارزش آی پی رو براشون بالا برده که وقتی تمام استدیو هاشونو بستن به لایو سرویس ساختن چراغ سبز چندین پروژه مرتبط به GOW رو دادن به سانتامونیکا.گرن توریسمو و اسپایدر من و در راس همشون GOW باارزش ترین آی پی های پلی استیشن هستن.
من هیچ وقت نفهمیدم مشکل یه عده با رگناروک چیه.
بازی تو بالاترین سطح ممکن بود. برای من از نسخه ۲۰۱۸ هم بهتر بود. حالا یه مراحلیش یه کمی حوصله سر بر بود که تو همه بازیها از این مدل مراحل هست. بقول شما متای ۹۴ و کلی جوایز و فروش ۱۵ میلیون نسخه ای هم که داشته ‌. مهم این بود که تو این سبک هیچ بازی حتی توانایی نزدیک شدن بهش رو هم نداره. دیگه یه بازی باید چیکار میکرده که نشون بده موفق بوده‌.

من هیچ وقت نفهمیدم مشکل یه عده با رگناروک چیه.
بازی تو بالاترین سطح ممکن بود. برای من از نسخه ۲۰۱۸ هم بهتر بود. حالا یه مراحلیش یه کمی حوصله سر بر بود که تو همه بازیها از این مدل مراحل هست. بقول شما متای ۹۴ و کلی جوایز و فروش ۱۵ میلیون نسخه ای هم که داشته ‌. مهم این بود که تو این سبک هیچ بازی حتی توانایی نزدیک شدن بهش رو هم نداره. دیگه یه بازی باید چیکار میکرده که نشون بده موفق بوده‌.
تو سخت گیرانه ترین حالت میشه گفت حجم تغییرات نسبت به نسخه 2018 کمتر از انتظار بوده. یعنی برای مثال اگه با دو نسخه ای که از زلدا واسه سوییچ اومد مقایسه کنیم، رگناروک سیکوئل محافظه کار تری بود.

ولی بازم هیچ جوره بازی بدی ازش نمیسازه این قضیه وقتی تو تک تک زمینه ها تو بالاترین سطح ممکن ساخته شده. در اصل دلیل حجم کم تغییرات به نظرم بیشتر سر این بوده که نسخه 2018 وحشتناک تو سطح بالایی بود کلا از این رو به اون رو شده بود. و تغییر دادن اون که موجب پیشرفت بخواد بشه اگه غیر ممکن نباشه به شدت سخت و ریسکیه. یه آی پی که داره همین الان هم درست میفروشه و میشه به مرور پیشرفت جزئی داد چرا ریسک خراب کردنشو به جون بخرن که دوباره تغییرش بدن. سر نسخه 2018 هم اگه تجربه اسنشن رو نداشتن مطمئن باش دست به ساختار داستان و گیم پلی بازی نمیزدن.

رگناروک توی گیم پلی بی نظیره
توی ویژوال و شخصیت پردازی کریتوس بی نظیره

اما توی چیزی که همیشه توش بهترین بوده توی رگناروک دیگه نیست !
باس فایت ! به تنهایی بالدر نسخه 2018 و پوسایدن نسخه سوم میرزه به تمام باس فایتهای رگناروک
حماسی بودن بازی خیلی خیلی کم شده بود

مراحل بسیار کسالت بار اتریوس که هیچ گیمیری توی دنیا وجود نداره که از گاد اف وار چیدن اناناس بخواد اونم 2 ساعت !
تغییر مود شخصیت های بازی در کسری از ثانیه !
مقدمات رگناروک : 18 ساعت
خود واقع رگناروک : نیم ساعت
پتانسیل از دست رفته شخصیت هایی که براشون کلی مقدمه چینی کردن : فنریر (مهمترین موجود توی رگناروک فنریر هست در واقع که قاتل اودینه)
20 مرحله یورمنگاندر براش زحمت کشیدیم اخرش هیچی !

اینا پتانسیل از دست رفته نورثه
شما اگه کتاب رگناروک رو نخوندی و نمیدونی رگناروک چهه غوغایی باید میشد و نشد تقصیر ما نیست

از رگناروک خوشت اومده نوش جونت بازی کن و حالت رو بکن
ما شما رو درک میکنیم، شما هم لطفا ما رو درک کن !

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain هم امتیاز 93 رو داره اما هیچ فنی از بازی نیست که بگه عجب نسخه ای بود !
و همه در کمال نا امیدی پایان بندی و داستان بازی براشون افتضاحه و به هیچ وجه با نسخه های قبل مقایسش نمیکنن

Last edited by a moderator:
حماسی بودن بازی خیلی خیلی کم شده بود
حالا کاری با باقی حرفا نداریم که یه بخشیش سلیقه ایه یه بخشیش قابل بحثه ولی اگر این دو نسخه کمتر حماسی بوده دلیلش اینه که میتولوژی نورس حماسی نیست. تو نمیتونی اساطیر یونان با اون عقبه تمدنی و باستانی رو با نورس بربر و بدوی مقایسه کنی.

من حتی یادمه یه سری با ظاهر تور هم مشکل داشتن که چرا این شکلیه شبیه کارتونه. قشنگ انتظار ملت یه چیزی مثل هرکول بود فکر کنم.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain هم امتیاز 93 رو داره اما هیچ فنی از بازی نیست که بگه عجب نسخه ای بود !
و همه در کمال نا امیدی پایان بندی و داستان بازی براشون افتضاحه و به هیچ وجه با نسخه های قبل مقایسش نمیکنن
والا بعضی پلیرا خودشونم نمیدونن که چی میخوان. سر MGS4 همه داشتن غر میزدن که چرا بازی این شکلیه مگه داریم فیلم میبینیم این که شد همش کات سین. سر همون کات سین اولش سال ها غر و ترول شنیدیم همه.
سر فانتوم پین میگفتن کو کات سین چرا همش باید نوار گوش بدیم و فلان. البته من خودمم MGS4 رو خیلی لذت بخش تر از فانتوم پین میدونم ولی باز اونم بازی بدی به هیچ وجه نبود. حداقل گیم پلی خیلی بهتری داشت.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or