Multi Platform Kingdom Come: Deliverance II

kingdom-come-deliverance-2-9su3z.jpg

سازنده: Warhorse Studios
ناشر: Deep Silver
تاریخ انتشار: 11th February 2025
پلتفرم ها: PC, Xbox Series XS, PS5

توضیحات: Kingdom Come: Deliverance II یک بازی اکشن نقش افرینی است که در قرن 15 میلادی میان هرج و مرج جنگ های داخلی در منطقه Bohemia قرار میگیرد
شما در نقش هنری(Henry) اهل Skalitz قرار میگیرید و اروپای قرون وسطی را از چشمان او تجربه خواهید کرد

• KCD2 همانند نسخه قبلی جهان باز خواهد بود. شهر ها، جنگل ها و مناطق تاریخی قابل اکتشاف هستند​
  • فعالیت های شما در محیط بازی تاثیر میگذارند و هر انتخاب شما در نقش هنری شامل عواقب خواهد بود​
  • بازی شامل 5 ساعت کات سین سینمایی میباشد. این احتمالا شامل دیالوگ ها و ارتباط با NPC نمیشه​
  • سلاح هایی جدیدی مانند توپ و کمان زنبورکی(Crossbow) به بازی اضافه شده​
اسکرین شات ها:

تاپیک امتیازات بازی:
امتیازات Kingdom Come: Deliverance II

صفحه استیم:
Kingdom Come: Deliverance II

آخرین ویرایش:
متوجه ی فیزیکی نشدم ولی خب قبول دارم حرفت رو. فارق از همه چی، تمام حرفم اینه که مبارزات توی این نسخه خیلی خیلی بهتر شده، مخصوصا در برابر چند نفر همزمان، شاید مثل این کلیپ اینقدر شانس نیاری ولی خب مطمعن اونقدری که فکر میکنید افتضاح نیست. اصلا توی ذوقتون نمیزنه که بخواین تجربه یه گیم به این زیبایی رو از خودتون محروم کنید.

امیدوارم بیشتر بچه ها این بازی رو پلی بدن و بدونن چه جواهریه. مخصوصا از نظر اتمسفر و دنیای بازی. اینقفدر خوبه که استریمش هم میکنم. :)
خودش بالاتر گفته بود که بخش فیزیک مبارزات برام مهمه :D
=============

این مبارزه ها که فیزیکی نیست اصلا :))
زحمت نکش پوریا ، دوستمون الان میاد میگه منظورم از فیزیک مبارزات این بود که اگه شبیه به الدن رینگ و دارک سولز نباشه قابل قبول نیست:D

واقعا چه بازیهایی رو که به خاطر این ایرادهای عجیب و غریب یکسری از پلیرها دست دادن.
البته این بیماری صنعت گیمه که بخش زیادی از پلیرها بهش دچار شدن ، خودمون هم احتمالا تو بخشی از عمر گیمریمون بهش دچار بودیم .
اینکه یه شکل بازی با گیم پلی safe و آشنا رو میپسندیم و یک متر این سمت یا اون سمت از اون رو نادیده میگیریم و خودمون رو از تجربه های جدید محروم میکنیم.

از طرفی نمیدونم یکی که اینطور به بازیها نگاه میکنه چطور تونسته با سولز بورنها ارتباط بگیره؟
@Verkha
خیلی زود به نزدیکترین امامزاده رجعت کرده و خودت آب توبه بریز سرت:D

آره خب واقعا تو بازی حوصله تجربه جدید و حالا هرچقدر شاهکار ندارم یه چیز آشنا و خیلی باب سلیقه شکل گرفته خودمو فقط حوصله شو دارم اون انرژی همسو شدن با تجربه جدیدو برای گیم ندارم
نمیگم چیز خوبیه ولی الان فقط همینقدر گیم برام کارکرد داره

هرکس تو یه فیلدی حساسیت و ماجراجویی داره من پلی لیست موزیکم ممکنه پاپترین و دم دستی ترین آهنگهای جهان باشه ولی واچ لیست فیلمم مثلا فقط فیلمای صامت اروپای شرقی باشه

من درک میکنم حرف شمارو و اینکه کسی اینقدر سطحی به گیم نگا کنه رو اعصابتون میره امیدوارم شمام وضعیت ذهنی الان من در مورد بازی کردن رو درک کنید

این بنده خدارو ولش کنین وسط کلاس زبانش میاد میگه با توقع GTA در قرون وسطی به بازی enter کردم ولی difficulty و دیالوگهای overwhelming نمیذاره با sword از killing مردم عادی و له کردنشون زیر سمهای horse نهایت لذت رو ببره پس بازی trash هست و ارزش نداره. anyway که من خاصم و استادم اومده سرکلاس پس leave me alone!
-----
وقت شد چند ساعت ابتدایی بازی رو انجام بدم و عجب شروع باحال، خفن و در عین حال دارکی داشت که قشنگ فضای بی رحم و بی قانونی قرون وسطی رو نشون میده. شخصیت هنری چقدر دوست داشتنیه و علی رغم اینکه حالا برا خودش کسی شده ولی همچنان خاطرات تلخ گذشته ازارش میده. یه نقش آفرینی پر و پیمون کلاسیک سخت و زمانبر که قشنگ میشه تو دنیاش غرق شد. سیستم مبارزات هم خیلی بهتر از قبل شده و نکته خوشحال کنندش اینه نیومدن آسونش کنن و همچنان باید حواست جمع باشه و فکر شده مبارزه کنی. دمشون گرم با این شاهکاری که ساختن

بازی یه ایستر اگ خفن داره که ادای احترامی کرده به یه گولاخ دیگه :D
یجا هست میتونید برید اسکلت Let me solo her از الدن رینگ رو ببینید که با شمشیراش افتاده و مرده. جالبه که خود طرف هم واکنش نشون داده!

IMG_20250207_120208_422.jpg
IMG_20250207_120212_642.jpg IMG_20250207_120203_071.jpg IMG_20250207_120206_790.jpg
من فکر نمیکردم یه روز یه بازی بیاد بتونه گرافیکه ردد ۲ رو ارائه بده چه برسه ارتقاشم بده یه سری دوستان میگفتن بهترین چیزی که تا حالا دیدن رو pc من باور نمیکردم تا اینکه خودم با چشای خودم دیدم :D لعنتیا این چیه درست کردین واقعا فقط مبهوته گرافیک و فضای بازی ام فعلا باقی موارد بماند .من رو اولترا گزاشتم البته یه درجه ام بالاتر از اولترا داره :D که فقط تکسچرارو از اولترا بالاتر گزاشتم .

آخرین ویرایش:
View attachment 366657
View attachment 366650View attachment 366651View attachment 366652
من فکر نمیکردم یه روز یه بازی بیاد بتونه گرافیکه ردد ۲ رو ارائه بده چه برسه ارتقاشم بده یه سری دوستان میگفتن بهترین چیزی که تا حالا دیدن رو pc من باور نمیکردم تا اینکه خودم با چشای خودم دیدم :D لعنتیا این چیه درست کردین واقعا فقط مبهوته گرافیک و فضای بازی ام فعلا باقی موارد بماند .من رو اولترا گزاشتم البته یه درجه ام بالاتر از اولترا داره :D که فقط تکسچرارو از اولترا بالاتر گزاشتم .
جالبیش اینه که کل بودجه بازی 40 میلیون دلار بوده
و تو روز اول همه ی هزینه ساخت جبران شده

View attachment 366657
داداش جان من بنظرت منم تنظیماتو ultra بزارم فقط گزینه تکسچرو اخرین گزینه بزارم که فک کنم اسمش اکسپریمنتاله ؟ بعد چون کارتم amdهست فسار کوالیتی بزنم

• Like
Reactions: Nike-90
داداش جان من بنظرت منم تنظیماتو ultra بزارم فقط گزینه تکسچرو اخرین گزینه بزارم که فک کنم اسمش اکسپریمنتاله ؟ بعد چون کارتم amdهست فسار کوالیتی بزنم
اره چرا که نه موتور بازی بینهایت بهینه و خوبه با توجه به تنظیمات کارتت همه رو تست کن تا به بهترین نتیجه برسی

• Like
Reactions: AmirPh78 and Destro
View attachment 366657
واقعا دمشون گرم با cryengine چه کردن. به قولی یکی کار کردن با موتورش سخته و شاید سازنده‌ها اولش سختی بکشن ولی محصول نهایی یه چیز شسته رفته می‌شه و بهینه‌سازی بعدش هم راحت‌تره.
در عوض آنریل انجین اولش راحته که فقط یک چیزی سر هم کنی و بعد بهینه‌سازیش دیگه کلی کار داره.
البته من خودم اطلاعاتی در این زمینه ندارم و دقیق نمی‌دونم، توی ردیت و توییتر می‌خوندم. هرچند خود کارگردان بازی هم به آنریل انجین ۵ توپیده بود. دستش درد نکنه واقعا، مزخرف‌تر از این انجین نیست.

• Like
Reactions: Nike-90

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or