خبر رسمی بازیهای استارفیلد، Hi-Fi Rush و Sea of Thieves برای PLAYSTATION 5 عرضه خواهند شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
والا اکس باکس مارو که هنوزم کسی نخریده، تازه قیمتشم واقعا زیر بازار گذاشتم (29 تومن) میخوام بفروشمش باهاش برای 5 بازی بخرم...

----------

پست اول تاپیک واقعا نمیخواد اپدیت شه؟ با توجه به روحیه و طرفداری ادام عزیز، به نظرم بهتره به یک پلی استیشن فن داده بشه که با اشتیاق (:دی) کار اپدیت همیشگیش انجام بشه... مثل تاپیک اومدن بازی های پلی استیشن رو پی سی که به اون ور داده شد...

هیچ بایدی وجود نداره ولی سرویس game pass همچنان می‌تونه دلیلی باشه که کسی که میخواد کنسول بخره ، سراغ ایکس باکس هم بره.همه مثل ما نیستن در ایران که اکانت اشتراکی و احیانا هکی بخرن و کسی که بخواد بازی‌های استودیوهای مایکروسافت رو بازی کنه(روی کنسول) یا میتونه از استور پلی‌استیشن بازی رو با قیمت ۷۰ دلار (یا با قیمت کمتر در تخفیف‌ها و سال ‌های بعدش با کاهش قیمت) بخره یا اگه ایکس باکس داره از اشتراک game pass استفاده کنه یا حتی استفاده هم نکنه و رو ایکس‌باکس هم فول پرایس یا بعدا با قیمت کمتر بخره.
کلا هیچ اجباری برای خرید هیچ کنسولی وجود نداره و افراد به جیب خودشون نگاه میکنن.من یه لیستی تو گوشیم برای خودم از پروژه‌های ایکس باکس گذاشتم که اتفاقا میخوام در تاپیک خود ایکس باکس هم از بچه‌ها بپرسم که چیزی رو جا انداختم یا نه ولی برای این که بحث روشن تر بشه اونو اینجا هم میذارم:
"فقط گیم پس" نمیتونه امار فروش معقولی برای توجیه تولید سخت افزار خانگیه xb ایجاد کنه چون گیم پس یه پارامتر مثبت جانبی در کنار سایر دلایل برای خریده کنسوله.
علت کاهش سال به سال فروش سخت افزار xb هم همینه.

تو اینده مایکرو یا باید بره سمت تولید کنسول دستی یا امیدوار باشه زیر ساختای کلاود در خیلی از کشورا به رشد معقول برسه، وگرنه دیگه با "فقط گیم پس" کنسول خانگی نسل بعدیشون فروش چندانی نخواهد داشت(شاید از فروش این نسلشون هم 30...40 درصد کمتر بشه فروش کنسولشون)

.

آخرین ویرایش:
"فقط گیم پس" نمیتونه امار فروش معقولی برای توجیه تولید سخت افزار خانگیه xb ایجاد کنه چون گیم پس یه پارامتر مثبت جانبی در کنار سایر دلایل برای خریده کنسوله.
علت کاهش سال به سال فروش سخت افزار xb هم همینه.

تو اینده مایکرو یا باید بره سمت تولید کنسول دستی یا امیدوار باشه زیر ساختای کلاود در خیلی از کشورا به رشد معقول برسه، وگرنه دیگه با "فقط گیم پس" کنسول خانگی نسل بعدیشون فروش چندانی نخواهد داشت(شاید از فروش این نسلشون هم 30...40 درصد کمتر بشه فروش کنسولشون)

.
کنسول بعدی رو خود مایکروسافت تولید نخواهد کرد. صرفه اقتصادی و دلیلی هم نداره سخت افزار اکس باکس تولید بشه.

به جاش یه روکش رو ویندوز میکشن با رابط کاربری اکس باکس و عرضه میشه تا دیگران سخت افزار بسازندد.

کنسول استیم هم که هست. اینا برای رقابت با سونی نیست، بلکه بازار اشباع میشه. اینطور چیزی به اسم نسل ها وجود نخواهد داشت و هر سال سخت افزار جدید عرضه می‌کنند.

می‌مونه سونی که چطور با این وسوسه کنار بیاد.

یه سوال
با این وضعیت چرا کسی باید ایکس باکس بخره؟ :D

ایکس باکس از نسل one واقعا کنسول های خوش ساختی رو بیرون داده به نسبت قیمت
گیم پس هم وقتی در دسترس باشه و خروجی خوبی رو بده من قطعا نسل بعد بازم همین خرید دو کنسول رو ادامه میدم

اگه زمانی گیم پسی در کار نباشه اون زمان دیگه دلیلی برای خرید ندارم.

آخرین ویرایش:
ایکس باکس این روزا شده مثل ماشین های چینی...کسایی که ندارن بیشتر شاکی و ناراضی ان :D

من از اول نسل هم سری ایکس داشتم هم ps5
اوایل چند سالی گیم پس روش بود الانم فعلا ترجیح دادم آفلاینش کنم و با مفت تومن بازی آفلاین بریزم روش
انصافا چند برابر ps5 باهاش بازی کردم و به هیچ عنوان ازش ناراضی نیستم

برای جیب گیمر ایرانی به شدت اقتصادی تره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or