مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنون. تو این بازه قیمتی آیا لپتاب مناسب اینکار هم پیدا میشه؟
جسارتا چون شغلم اینه فقط میخوام توصیه کنم برای رندر اصلا و ابدا سراغ لپ تاپ نرو.فرضا 100 میلیون بودجه داشته باشی اگه دسکتاپی با قدرت 10 بخری با همون پول لپ تاپی با قدرت 6 داری.اینم در نظر بگیر رندر چه فشار و گرمایی به لپ تاپ میاره که عمرش رو کم میکنه ولی دسکتاپ رو 1 روز بذار کامل رندر بگیره بازم چیزیش نمیشه.

حتی اگه زیاد جا به جا میشی هم باز کیس ببند و بزن زیر بغل و ببرش بیرون ولی لپ تاپ برای رندر نگیر که پشیمون میشی.

جسارتا چون شغلم اینه فقط میخوام توصیه کنم برای رندر اصلا و ابدا سراغ لپ تاپ نرو.فرضا 100 میلیون بودجه داشته باشی اگه دسکتاپی با قدرت 10 بخری با همون پول لپ تاپی با قدرت 6 داری.اینم در نظر بگیر رندر چه فشار و گرمایی به لپ تاپ میاره که عمرش رو کم میکنه ولی دسکتاپ رو 1 روز بذار کامل رندر بگیره بازم چیزیش نمیشه.

حتی اگه زیاد جا به جا میشی هم باز کیس ببند و بزن زیر بغل و ببرش بیرون ولی لپ تاپ برای رندر نگیر که پشیمون میشی.

ممنون. شما از چه نرم افزاری استفاده می کنید. من اینو برای یه نفر می‌خوام. سیستم پیشنهادی آقا فرشید سی پی یو محوره برای نرم افزار Revit خوبه. برای نرم افزار لومیون که جی پی یو محوره گویا باید جی پی یو قوی هم ببندیم. چون از جفتش استفاده داره.

الان به این نتیجه رسیدیم این سیستم پیشنهادی آقا فرشید رو با یه گرافیک 4070 بگیریم. از بودجه میژنه بالا ولی گویا مجبوره

ممنون. شما از چه نرم افزاری استفاده می کنید. من اینو برای یه نفر می‌خوام. سیستم پیشنهادی آقا فرشید سی پی یو محوره برای نرم افزار Revit خوبه. برای نرم افزار لومیون که جی پی یو محوره گویا باید جی پی یو قوی هم ببندیم. چون از جفتش استفاده داره.

الان به این نتیجه رسیدیم این سیستم پیشنهادی آقا فرشید رو با یه گرافیک 4070 بگیریم. از بودجه میژنه بالا ولی گویا مجبوره
من اشتراک ردشیفت دارم که کاملا با جی پی یو هست...کلا دیگه رندر با سی پی یو منسوخ داره میشه.حتی تو نرم افزاری مثل c4d اکثر محاسبات مثل شبیه سازها هم با جی پی یو هست.

برای رندر هم اصلا و ابدا سراغ گرافیک amd نرو چون تقریبا رو اکثر موتورهای رندر ساپورت خوبی ندارن.زیر 12 گیگ وی رم هم نگیر

ممنون. تو این بازه قیمتی آیا لپتاب مناسب اینکار هم پیدا میشه؟

همونطور که بالاتر دوستمون گفت لپ تاپ ماهیتا برای رندر مناسب نیست و فقط برای دمو دادن و انتقال پروژه کاربری قابل قبول داره.
از نظر راندمان هم لپ تاپ در بازه قیمتی مشابه فقط در حد 50 تا 70 درصد از توان سیستم دسکتاپی رو در بهترین حالت فرآهم میکنه.

برای اپلیکیشن های گرافیک محور هم کارت گرافیک RTX 4060 Ti 16GB یا 4070 توصیه میشه. اما نمیشد پردازنده رو پایینتر از این در نظر گرفت، وگرنه گلوگاه میشد.

من یه کیبورد میخوام که شبیه ماشین تایپ های قدیم باشه و همون صدا رو بده. ممنون میشم با قیمت معقول اگه چیزی هست معرفی کنید.
https://www.digikala.com/product/dkp-16689685/کیبورد-بلوتوثی-اکتو-مدل-b309/
این هست ولی سوئیچش زده قهوه ای که خیلی کلیکی نیست.برای اون صدا به نظرم باید سوئیچ آبی باشه

• Like
Reactions: emaad.mir
جهت اطلاع دوستان و برخی کاربرانی که در پیام خصوصی مکرر پرسیدند:
1738671351567.png

1- خرید کارت گرافیک RTX 5080 از هر برند و مدلی که باشه با قیمتهای فعلی در بازار ایران تحت هیچ شرایطی توصیه نمیشه. قیمتها بعضا دو تا سه برابر قیمت دلاری هست و لزوما به خاطر تعداد پایین و کمبود شدید به این قیمت عرضه میشه.
بجاش خرید RTX 4080/Super توصیه میشه که راندمانش کمابیش تفاوت آنچنانی در مجموع نداره.
2-کارت RTX 5080 به هیچ عنوان جایگزین کارت قدرتمند RTX 4090 نیست! علاوه بر این که حافظه کمتری داره، راندمانش هم به طرز محسوسی پایینتر هست و به همین جهت بر خلاف RTX 5090، نسخه RTX 5080D نداره!

جهت اطلاع دوستان و برخی کاربرانی که در پیام خصوصی مکرر پرسیدند:
View attachment 366274

1- خرید کارت گرافیک RTX 5080 از هر برند و مدلی که باشه با قیمتهای فعلی در بازار ایران تحت هیچ شرایطی توصیه نمیشه. قیمتها بعضا دو تا سه برابر قیمت دلاری هست و لزوما به خاطر تعداد پایین و کمبود شدید به این قیمت عرضه میشه.
بجاش خرید RTX 4080/Super توصیه میشه که راندمانش کمابیش تفاوت آنچنانی در مجموع نداره.
2-کارت RTX 5080 به هیچ عنوان جایگزین کارت قدرتمند RTX 4090 نیست! علاوه بر این که حافظه کمتری داره، راندمانش هم به طرز محسوسی پایینتر هست و به همین جهت بر خلاف RTX 5090، نسخه RTX 5080D نداره!
پیرو حرفت حتی 4080 هم از قیمت دلاریش دور شد و به نظرم 4070 تی ای سوپر به قیمت ترینه که اختلافشم با 4080 فقط 15 درصده همون 16 گیگ وی رم هم داره برای 15 درصد 30 میلیون نمی ارزه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or