سرخط خبرها

View attachment 366184
خانم پاملا پیسیتلو، مدیر بازاریابی و عملیات Firewalk Studios و بازی Concord، رسماً به Halo Studios پیوسته و به عنوان مدیر ارشد بازاریابی محصول مشغول به کار شده است.

«پیسیتلو ماه گذشته در لینکدین نوشت:
«خوشحالم که اعلام کنم به‌عنوان مدیر ارشد بازاریابی محصول برای Halo در Xbox مشغول به کار شده‌ام. اولین دستور کار… کلاه‌های بیشتر برای گربه‌ها!»
Former 'Concord' Director Of Marketing And Operations Joins Halo Studios As Senior Product Marketing Manager
نمیخام ماس مالی کنم ولی خب این مدیر بازاریابیه
حالا مارکتینگ هیلو چه گوهی بود که الان بخاد با اومدن این بدتر بشه.
تاثیری تو کیفیت بازی نداره. هرچند که نفس کار درست نیست.
استخدام کسی که در بزرگترین شکست تاریخ صنعت نقش ایفا کرده، هیچ توجیهی نداره.

ویرایش: همین‌ الان یادم افتاد مدیر های بازار یابی به طور مستقیم میتونن در محتوای بازی تاثیر گذار باشن.
حرفم رو پس میگیرم. میتونه روی کیفیت بازی هم تاثیر داشته باشه. متاسفانه

خانم پاملا پیسیتلو، مدیر بازاریابی و عملیات Firewalk Studios و بازی Concord، رسماً به Halo Studios پیوسته و به عنوان مدیر ارشد بازاریابی محصول مشغول به کار شده است.

«پیسیتلو ماه گذشته در لینکدین نوشت:
«خوشحالم که اعلام کنم به‌عنوان مدیر ارشد بازاریابی محصول برای Halo در Xbox مشغول به کار شده‌ام. اولین دستور کار… کلاه‌های بیشتر برای گربه‌ها!»
Former 'Concord' Director Of Marketing And Operations Joins Halo Studios As Senior Product Marketing Manager
آلبرت انیشتن: دو چيز انتها ندارد. حماقت انسانها و پهنه‌‌ ی کهکشانها

این‌ طرف مدیر بازاریابی کونکورد بوده. نه کارگردان، نه کارگردان روایی و نه تهیه‌کننده. کارش هم مشخصه.
آخه حتی در بازاریابیش هم ریده بودن:دی کلا پوزیشنی در کنکورد نبوده که تر نزده باشن، از این نظر رکورد دار بودن:دی

جالبه Halo خودش از حماقت تیم مارکتینگ کلی ضربه خورده، بعد اومدن به جای اینکه ابرو رو درست کنن، چشمش رو کور کردن 😅 مدیر مارکتینگ Concord آخه؟ 😅 جالبه طرف ۵ سال هم توی اون استودیو بوده و نتیجه کارش هم خب مشخصه :دی

این‌ طرف مدیر بازاریابی کونکورد بوده. نه کارگردان، نه کارگردان روایی و نه تهیه‌کننده. کارش هم مشخصه.

خوب بازاریابی کانکورد هم به اندازه باقی بخش هاش فاجعه بود دیگه! قطعا ایشون رو نباید مقصر ساخت این زباله دونست و گنداصلی رو کارگردان بازی و هرمن هالستی که 6 سال روش سرمایه گزاری کرده زدن، ولی خوب کلا کمپین مارکتینگ درخشانی هم نداشت و از این نظر یه فاجعه مطلق بود و نمیدونم چی تو این بابا دیدن که استخدامش کردن!

من نمیدونم چرا تعجب میکنید
جواب خیلی ساده هست. بیشتر این استخدام ها بر اساس سفارش و پارتی بازی و DEI عه. چیزی شبیه مثل ادارات مثلا دولتی تو ایران.
مهم نیست رزومه طرف چیه. مهم اینه افکارشون با اون چیزی که مدیران استودیوها میخوان بخوره و تابع باشن. اینها هرگز بیکار نمیشن. از یه پروژه شکست خورده راحت میرن روی یه پروژه مهمتر. مثل همین مورد نویسنده های ویلگارد. رییس منابع انسانی استودیو هیلو هم که از وجناتش مشخصه که کیه. پس دیگه واقعا جای تعجب نداره هرکی شبیه خودشه رو بیاره

یک چیز دیگه ای هم که من بهش رسیدم اینه که یه گشاد خونه ای راه افتاده اسمش رو گذاشتن استودیو بازی سازی . یعنی چطور میشه 4 سال برای یک زباله ای مثل کانکورد زمان گذاشت ؟ مثلا صبح 50 نفر آدم یا بیشتر میرفتن تا عصر چکار میکردن دقیقا که 4 سال طول کشیده تهش هم همچین چیزی تحویل دادن ؟ برای باقی استودیو ها هم همینه الان بچه ها گفتن 5-6 نفر یا 7 نفر نویسنده داشته Ghost of Tsushima ... چرا واقعا چرا 6 نفر آدم باید 4 سال برای نویسندگی اون بازی استخدام میبودن ؟ من عاشق Ghost هستم اشتباه نشه ولی مگه چقدر دیالوگ و کار نویسندگی داشته ؟ شما فکر کن صبح میرفتن تا بعد از ظهر دقیقا این 5 نفر چیکار میکردن ؟ مگه Baldurs Gate بوده که 1000 تا NPC بازی هر کدوم 100 خط دیالوگ داشته باشن ؟ یه داستانی داره 4 تا npc هم دیالوگ هایی در حد Hello ,Help me میگن دیگه . جدی ما که نویسنده نیستیم بهمون این کار رو بدن تو 3-4 ماه یک نفره تمومش میکنیم .
من فکر کنم تو بخش های دیگه هم همینه و صنعت هی میگن هزینه ها زیاد شده پروژه ها طولانی شده بیشتر از مفت خوری و گشادی اون طوری شده . همون کردیت بازی ها رو نگاه کنید نیم ساعت طول میکشه انقدر اسم و نون خور و مفت خور توش هست . قدیم با 20 نفر بازی میساختن پشم ریزون الان حتما باید 100 نفر 200 نفر نخاله جمع بشن آخرم آشغال تحویل بدن .

کنکورد مگه کلا بازاریابی داشته؟ اصلا مگه بازاری هم داشت که تو دو هفته جمعش کردن رفت؟ :D
میگن 5 سال تو اون خراب شده بوده... چیکار میکرده 5 سال دقیقا؟ :D

اینا ته مارکتینگشون این بوده که هرکی بازی رو پیش خرید کرده میتونه دوستاشم دعوت کنه برای بتای کنکورد...
خلاصه که این تیم کانلا باید از صنعت حذف بشن بابت فاجعه ی بشریی که رقم زدن :دی نه اینکه برن توی یک استودیو بزرگ و یک IP معروف‌‌‌...

• Like
Reactions: Destro
یک چیز دیگه ای هم که من بهش رسیدم اینه که یه گشاد خونه ای راه افتاده اسمش رو گذاشتن استودیو بازی سازی . یعنی چطور میشه 4 سال برای یک زباله ای مثل کانکورد زمان گذاشت ؟ مثلا صبح 50 نفر آدم یا بیشتر میرفتن تا عصر چکار میکردن دقیقا که 4 سال طول کشیده تهش هم همچین چیزی تحویل دادن ؟ برای باقی استودیو ها هم همینه الان بچه ها گفتن 5-6 نفر یا 7 نفر نویسنده داشته Ghost of Tsushima ... چرا واقعا چرا 6 نفر آدم باید 4 سال برای نویسندگی اون بازی استخدام میبودن ؟ من عاشق Ghost هستم اشتباه نشه ولی مگه چقدر دیالوگ و کار نویسندگی داشته ؟ شما فکر کن صبح میرفتن تا بعد از ظهر دقیقا این 5 نفر چیکار میکردن ؟ مگه Baldurs Gate بوده که 1000 تا NPC بازی هر کدوم 100 خط دیالوگ داشته باشن ؟ یه داستانی داره 4 تا npc هم دیالوگ هایی در حد Hello ,Help me میگن دیگه . جدی ما که نویسنده نیستیم بهمون این کار رو بدن تو 3-4 ماه یک نفره تمومش میکنیم .
من فکر کنم تو بخش های دیگه هم همینه و صنعت هی میگن هزینه ها زیاد شده پروژه ها طولانی شده بیشتر از مفت خوری و گشادی اون طوری شده . همون کردیت بازی ها رو نگاه کنید نیم ساعت طول میکشه انقدر اسم و نون خور و مفت خور توش هست . قدیم با 20 نفر بازی میساختن پشم ریزون الان حتما باید 100 نفر 200 نفر نخاله جمع بشن آخرم آشغال تحویل بدن .
نه خب، بازیسازی یه کار پروژه ایه و تو کار پروژه ای بعضی بخش ها از اول تا اخر پروژه هستن ولی برخی بخش ها تو یه مقطعی به بازی اضافه میشن و بعد از تموم شدن کارشون از پروژه جدا میشن.
مثلا تیم نویسندگی از اول تا اخر پروژه که حضور ندارن. اوج کارشون اون اوایله و بعدش دیگه شاید یا از تیم جدا بشن یا صرفا در حد مشاوره به کمک تیم سازنده بیان یا فقط یکی دو نفرشون تا اخر با بقیه بخشا بمونه. بعضی بخشای دیگه هم همینطوره.(مثه تیم فاینال تست که اواخر توسعه از بیرون استخدام میشن و چندین بار بازی نهایی رو انجام میدن برای باگ گیری و .....)
.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Mick and Scαrface
1000006062.png

لیکر eXtas1s در پادکست جدید خود، مدعی شد Valve در حال ساخت کنسولی برای رقابت با PS5 و XBOX است.​

کنسول جدید استیم؟

«والو حسابی داغ کرده! به نظر می‌رسد که یک کنسول جدید از استیم در راه است که در آینده با PS5 و Xbox رقابت خواهد کرد.
با تشکر از @HandleDeck، متوجه شدیم که والو به‌طور نزدیک با AMD و فناوری‌های RDNA 4 همکاری می‌کند.»

جالبه Halo خودش از حماقت تیم مارکتینگ کلی ضربه خورده، بعد اومدن به جای اینکه ابرو رو درست کنن، چشمش رو کور کردن 😅 مدیر مارکتینگ Concord آخه؟ 😅 جالبه طرف ۵ سال هم توی اون استودیو بوده و نتیجه کارش هم خب مشخصه :دی
داشتم به همین فکر میکردم
هیلو ۵ با تمام ایراداتش از نظر تجاری عجیب غریب موفق بود توی یه هفته ۵۰۰ فریکین میلیون دلار درامد داشت
توی اینفینیت اینقدر بد بودن که اصلا درحد فرانچایزی به این عظمت موفق نشد.
کلا مارکتینگ مایکروسافت افتضاحه و اکس باکس ته تاریکی قضیه س همین کمپین this is an Xbox یکی از ناکارامد تزین و بدترین کمپین های تبلیغاتی هست که دیدم

View attachment 366219

لیکر eXtas1s در پادکست جدید خود، مدعی شد Valve در حال ساخت کنسولی برای رقابت با PS5 و XBOX است.​

کنسول جدید استیم؟

«والو حسابی داغ کرده! به نظر می‌رسد که یک کنسول جدید از استیم در راه است که در آینده با PS5 و Xbox رقابت خواهد کرد.
با تشکر از @HandleDeck، متوجه شدیم که والو به‌طور نزدیک با AMD و فناوری‌های RDNA 4 همکاری می‌کند.»

استیم باکس اینقدر درموردش حرف زدن که اومدنش قطعیه قطعا هم ساختار بیشتر شبیه استیم دک و بر اساس بازیای پیسی و لایبرری استیم خواهد بود
الان بزرگترین تهدید برای بازار پلی استیشن هم همینا هستن
وقتی اینا رو با سویچ مقابسه میکنی از نظر بازی انحصاری (اگه امولاتور رو حساب نکنیم) ، سایز کنسول و فرم فکتور و باطری و کنترلر و البته سابقه طولانی نینتندو توی استفاده از Arm و البته قیمت یه برتری فاحش داره و میتونه بازارشو راحت تر حفظ کنه ولی توی بازار خونگی سونی مطلقا همچین برتری هایی نداره

آخرین ویرایش:
واقعا مایکروسافت دیوانه است.
بهترین مدیران بازاریابی تو کل دنیا تو اون زیرمجموعه‌‌ی زهرماری لامصبت تو اکتیویژن دارن کار میکنند. دیگه خودتون دیدید سطح بازاریابی و تبلیغات بلک اپس ۶ چقدر متفاوت بود و کلا همیشه CoD بازاریابی درجه یکی همیشه داشته.

اگه استودیویی قرار هست هیلو رو تغییر بده همین استودیوهای CoD هستند. پارسال قرار بوده SHG از مپ‌های هیلو برای مدرن وارفر ۳ استفاده کنه ولی خب مایکرو اجازه نداده. بهترین سازنده‌های شوتر دنیا زیرمجموعه شرکتت هستند که میشه از تجربه‌های هرکودومشون برای ساخت هیلو استفاده کرد ولی هیچی به هیچی.

DEI عزیزم...میگه مثلا زن های تیم بازی سازی پریود شدن؟ یک هفته مرخصی برید حال کنید. شما وظیفه ندارید در طی این مدت با این دل درد پاشید بیاید سر کار... اینجوریه که کارا میخوابه :D

View attachment 366219

کنسول جدید استیم؟

این خوبه که یه رقیب درست و حسابی پیدا شه . انحصاریش هم احتمالا half life 3 هست :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or