خبر رسمی بازیهای استارفیلد، Hi-Fi Rush و Sea of Thieves برای PLAYSTATION 5 عرضه خواهند شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حالا گذشته از تمام این اتفاقات خداییش حیف شد قبلا به واسطه این کل کلها فروم یه رونقی داشت 4 تا مقایسه میشد حال و هوای دیگه داشت
یه بنده خدایی بود مقایسه از فریم و رزولوشن میذاشت و هرکی حرف مخالفی میزد میرفت اسکرین از نسل ۶ و ۷ فروم میاورد.
فک کنم لابلای همون صفحات تو ماتریکس گم شد وگرنه انتظار میرفت بیاد مقایسه کیفیت با فایو پرو بذاره ببینم بازم جرات میکرد چیزی بشماره یا نه :-j

یه بنده خدایی بود مقایسه از فریم و رزولوشن میذاشت و هرکی حرف مخالفی میزد میرفت اسکرین از نسل ۶ و ۷ فروم میاورد.
فک کنم لابلای همون صفحات تو ماتریکس گم شد وگرنه انتظار میرفت بیاد مقایسه کیفیت با فایو پرو بذاره ببینم بازم جرات میکرد چیزی بشماره یا نه :-j
نگران نباش چند وقت دیگه که یخچال و تی وی های جدید برسن مقایسه اجرا رو یخچال و میزارن🤣🤣🤣

انقدر خوشحالم که اندازه نداره:Crying1:
اول نسل سری اس خریدم و هورایزن ۵ رو بازی کردم و بی نهایت لذت بردم. بعدش سری اس رو فروختم و فایو گرفتم.

باورم نمیشه حالا دوباره می تونم این شاهکار رو تجربه کنم، اونم با دوال سنس و قدرت پلی ۵8->

برای Switch 2 هم منتشر میشه. cross play داره ولی cross progression خیر:

Screenshot 2025-01-31 at 12.13.12 AM.png

پ.ن: وقتی برای اولین بار پورت PS5 رو لیک کرد، چقدر به این بنده خدا هیت دادن و حمله کردن که هیچی حالیش نیست و اینسایدر فیکه و هدفش تخریب برنده و... ;))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or