Xbox Avowed

• Thread starter Thread starter Refill
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Obsidian
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Xbox
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
156502

Developer:Obsidian Entertainment
Genre:First-Person RPG
خالقین عناوینی همچون Fallout: New Vegas و The Outer Worlds بازی جدید خود را با نام Avowed معرفی کردند. به گفته سازندگان، این بازی نقش آفرینی فانتزی از پایه بر روی کنسول Xbox Series X توسعه می‌یابد. پس از The Outer Worlds و Grounded، این بازی سومین عناوین استودیو Obsidian به‌شمار می‌رود که پس از خریده شدن توسط مایکروسافت در حال ساخت است.

بازی در جهان فانتزی Eora جریان دارد، جهانی که ابتدا در سال 2015 و با یکی از آثار گذشته Obsidian یعنی بازی Pillars of Eternity به ما معرفی شده بود. البته بر خلاف Pillars of Eternity، بازی Avowed با زاویه دید اول شخص دنبال می‌شود و به‌نظر می‌رسد جادو و اسپل‌ها نیز نقش مهمی را در این عنوان ایفا می‌کنند. با اینکه تریلر منتشر شده جزئیات زیادی را از گیمپلی مشخص نمی‌کند، اما نمایش کوتاه بازی جلوه‌های بصری چشم‌نواز و اتمسفر حاکم بر بازی را به‌نمایش می‌گذارد.

متن خبر @
Cpt. price

عکس هایی از بازی :
RWoMExI.jpg FSOH0cF.jpg

تاپیک بازی به مرور بروز میشه .

شما هم فکر میکنین سوم شخصش بهتره تا اول شخص؟

View attachment New Avowed Gameplay ! - R-Xbox.mp4

نظر خودم اینه که حتما ایمرسیوتر نیست که تو این سبک تعیین کنندست.
ولی واقعا سوم شخصش خیلی خوبه ، فکرش رو نمیکردم.

View attachment 365395

سوم شخصش سر اون افکت آتیش شمشیرش قشنگ به نظر میاد :D البته در کل به جز موومنتش چیز اوکی ای هست. متاسفانه تو بازی هایی که بیس اول شخص دارن حرکت کاراکتر چون سریعتره تو سوم شخص زیاد جالب درنمیاد.

ولی این ویدیو های گیم پلی رو میبینم واقعا به الدر اسکرول بعدی امیدوار میشم. چقدر کامبت خفن و خوبی درآوردن تو Awoved. الدر اسکرول بزرگترین مشکلش کامبتش بود که بیشتر شبیه بازی های mmo بود ولی خیلی محدودتر.

گرافیکش خیلی خوبه همه چیزش عالیه به جز اون قضیه ها ، امیدوارم از veilguard درس گرفته باشن تو همین مدت کم خیلی کمتر کرده باشن میزان woke رو یا حداقل انقدر بی نظیر باشه داستان و شخصیت ها که اون چیزا بره تو حاشیه .
رو PS5 نگفتن میاد یا نه ؟

• Like
Reactions: Love Console
گرافیکش خیلی خوبه همه چیزش عالیه به جز اون قضیه ها ، امیدوارم از veilguard درس گرفته باشن تو همین مدت کم خیلی کمتر کرده باشن میزان woke رو یا حداقل انقدر بی نظیر باشه داستان و شخصیت ها که اون چیزا بره تو حاشیه .
رو PS5 نگفتن میاد یا نه ؟
میاد ولی حتما کمی دیرتر.
بازیهای قبلی رو هم کم کم باید منتشر کنن تا نمه نمه برن به سمت انتشار همزمان جدیدترها.
برای بازیهای قدیمی تر و نزدیک به انتشار هنوز استودیوها اون ظرفیت رو ندارن ولی فکر کنم تو بازیهای جدیدتر از الان این آمادگی رو دارن که بتونن همزمان منتشر کنن.
مثلا برای Gears یا فورتزای بعدی یا حتی همین Outer Worlds 2.

البته اگه مایکرو اکی بده.
فکر کنم تا اونموقع دیگه جا افتاده باشه.

View attachment 365395

تو اول شخصش تو melee یه حس کندی میده و یه حس تاخیر
ولی تو سوم شخص اینو نمیبینی برا همین سوم بهتره

تو اول شخصش تو melee یه حس کندی میده و یه حس تاخیر
ولی تو سوم شخص اینو نمیبینی برا همین سوم بهتره
یک سری صحنه ها هم هست تو اول شخص وقتی با دوتا دست میخواد مبارزه کنه انگاری FOV دوربین رو زیاد کردی و تصویر از حالت طبیعیش خارج شده.
دوتا دست حالت کج و غیر طبیعی میگیره و انگار دوربین روی سر شخصیت نیست و به اجبار ثابته.
منظورم اینه که به نسبت حرکات دست و بدن حرکت نمیکنه.

البته تو همه بازیها همینه ولی یه طوری این رو با انیمیشنها و راه حل هایی که بلدن پنهان میکنن که به چشم نیاد.

ثانیه 23 به بعد رو توجه کنی که با دوتا دست داره مبارزه میکنه کاملا مشخصه.
انگار دستها برای شخصیت ما نیستن و از بیرون تصویر میان ضربه میزنن و میرن بیرون.

شبیه گیم پلی بازیهای VR رو که بدون عینک و روی مانیتور میبینیم ، دستها معلق هستن و انگاری با دوربین سینک نشدن.

View attachment 365395

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rahyarpaul
یک سری صحنه ها هم هست تو اول شخص وقتی با دوتا دست میخواد مبارزه کنه انگاری FOV دوربین رو زیاد کردی و تصویر از حالت طبیعیش خارج شده.
دوتا دست حالت کج و غیر طبیعی میگیره و انگار دوربین روی سر شخصیت نیست و به اجبار ثابته.
منظورم اینه که به نسبت حرکات دست و بدن حرکت نمیکنه.

البته تو همه بازیها همینه ولی یه طوری این رو با انیمیشنها و راه حل هایی که بلدن پنهان میکنن که به چشم نیاد.

ثانیه 23 به بعد رو توجه کنی که با دوتا دست داره مبارزه میکنه کاملا مشخصه.
انگار دستها برای شخصیت ما نیستن و از بیرون تصویر میان ضربه میزنن و میرن بیرون.

شبیه گیم پلی بازیهای VR رو که بدون عینک و روی مانیتور میبینیم ، دستها معلق هستن و انگاری با دوربین سینک نشدن.
سوم شخص بودن مزیتش همینه،این ایرادات تو ذوق نمیزنه، به نظرم استودیوهایی که کمبود بودجه و نفرات دارن و مخصصوصا مبارزات melee هست بزنن تو کار سوم و اولو ول کنن
الان همین ایراده و کسی نقد کنه،حق داره ازش ایراد بگیره و برای کسایی که متا مهمه این باعث کاهش امتیاز میشه.
من الان منتظرم ببینم ایندیانا سوم شخص میده، اونو سوم برم. بنظرم تجربه اول ساختن اونم با melee برا هر استودیویی درست نیست اونم جهان باز، نیاز به یه بودجه بالا و نفرات کافی داره
_____
اما جهان بازی قشنگه و تنوع مبارزاتم خوبه.
استودیوی خوبیه ابسیدین. انشاالله یه وگاس 2 هم بزنن

• Like
Reactions: Love Console

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or