Multi Platform DOOM: The Dark Ages

سازنده
id Software
تاریخ انتشار
2025 May 15
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
کسی دیگه با این سیستم جدید Glory kill ها مشکلی نداره؟ من برام خیلی گنگ هست.
در کل به نظرم Glory kill ها تو نسخه 2016 جالب تر بود از نسخه eternal بود. شایدم من خیلی عمیق eternal رو بازی نکردم، ولی حداقل تو 2016 بسته به اینکه با کدوم بخش بدن دشمن نگاه میکردی یا از پست یا جلوش بودی، glory kill ها متفاوت بودن. تو نسخه بعدیش کمی ساده تر شده بود، اینجا دقیق نمیدونم اصلا وجود دیگه دارند، یا نه اصلا.

• Like
Reactions: uriel
در کل به نظرم Glory kill ها تو نسخه 2016 جالب تر بود از نسخه eternal بود. شایدم من خیلی عمیق eternal رو بازی نکردم، ولی حداقل تو 2016 بسته به اینکه با کدوم بخش بدن دشمن نگاه میکردی یا از پست یا جلوش بودی، glory kill ها متفاوت بودن. تو نسخه بعدیش کمی ساده تر شده بود، اینجا دقیق نمیدونم اصلا وجود دیگه دارند، یا نه اصلا.
توی اترنال هم بسته به زاویه‌ای که با دشمن داشتی انیمیشنهای مختلفی داشت.

آخرین ویرایش:
ای به قربان دستت، اینو یه لینک دانلودی چیزی هم میتونی ازش بزاری؟ 😍🙏

یکم glory kill ها توی نمایش اون حس نسخه های قبل رو نمیداد البته، منم موافقم. منتها گفتن که همه چیز بازی رو توی مقوله کامبت ظاهرا دوباره تعریف کردن و شاید سیستم glory kill قرار نیست شبیه به نسخه های قبلی باشه. یکم کلا بازی سنگین تره، مشخصه کاملا توی تریلر، سلاح ها حس سنگین تری دارن و مثلا شاتگان اون سرعت سابق رو نداره. ولی من شخصا این متد و رویکرد رو بازسازی صحیح از نسخه های کلاسیک میدونم چون حقیقتا نسخه های کلاسیک همین اندازه سرعت داشت و اتفاقا زمان خودش خیلی سنگین بود.
فقط یه چیزی که دوست دارم اینه که یه دشمن iconic هم مثل marauder ها هم داشته باشه این نسخه. خداییش خیلی خفن بود، مواجهه باهاش دفعات اول واقعا هیجان و ضربان قلبتو میرسوند روی ۱۰۰.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: dark souls
اتفاقا بنظر من Eternal هم از قدیمی و جدیده بهتر و سینماتیک تر بود.
این جدیده زیاد خفن نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or