سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی کسلوانیا سه بعدی که توسط پلتنیوم گیمز ساخته میشد به دلیل مشکلات داخلی توسعه دهندگان با سابقه و مدیرعامل استودیو کنسل شده

چقدر حیف حقیقیتاً .

نسخه Lords of shadow یکی از خفن ترین تجربه های نسل 7 م بود ، یعنی همه چیش و اون فاینال باس بازی که با خود شیطان میجنگیم اصلاً فکم رو آورده بود رو زمین و حتی هنوز یکی دو از جمله های ابلیس خطاب به پدرش خدا رو یادمه کاملا . واقعاً خیلی منتظرش بودم ، حیف واقعاً ..

بازی Rise of the Rōnin در تاریخ 10 مارس امسال برای PC ریلیز میشه.
View attachment 365278
View attachment 365279

خدايي عجب بازى بود خيلى حال ميداد.
با همه عيب و ايرادات و ديد بدى كه بهش داشتم من خيلى لذت بردم ازش.
شايد جزو تاپ 5 نسل از نظر حال دادن بود برام :D
اين تيم نينجا يه دستى به وضعيت انجين و گرافيك بازياش بكشه از نظر گيم پلى واقعا توى يه ليگ خاصى به سر ميبره.

یوبی‌سافت در ادامه "تجدید ساختار" خود، استودیوی دیگری را تعطیل و چند استودیوی دیگر را کوچک می‌کند. این شرکت در حال تعطیلی استودیوی خود در لیمینگتون انگلستان است.این در حالی‌ست که تعداد کارمندان خود را در مکان‌هایی مانند دوسلدورف، استکهلم و نیوکاسل نیز کاهش می‌دهد.
یک سخنگوی یوبی‌سافت به یوروگیمر گفت: "به عنوان بخشی از تلاش‌های مداوم ما برای اولویت‌بندی پروژه‌ها و کاهش هزینه‌هایی که ثبات بلندمدت را در یوبی‌سافت تضمین می‌کند، ما تعدیل ساختاری هدفمند را در یوبی‌سافت دوسلدورف، یوبی‌سافت استکهلم و یوبی‌سافت ریفلکشنز اعلام کرده‌ایم و سایت یوبی‌سافت لیمینگتون را برای همیشه تعطیل کرده‌ایم."
"متأسفانه این تعطیلات بر 185 کارمند تأثیر می‌گذارد. ما از مشارکت‌های آن‌ها بسیار سپاسگزاریم و متعهد هستیم که از آن‌ها در طول این گذار حمایت کنیم."

1000005156.png

"فیل اسپنسر، رئیس ایکس‌باکس، اعلام کرده است که الزام سازگاری با سری اس از بین نخواهد رفت، به این معنی که هیچ برنامه‌ای برای اجازه انتشار بازی‌های انحصاری سری ایکس وجود ندارد."
سازندگان مجبور هستند بازی‌هاشون رو جوری بسازند که روی هر دو سری X و S سازگار باشه که این صدای برخی از سازندهارو در آورد. امروز هم مایکرو از این سیاست عقب نرفت.
1000005172.jpg

چقدر حیف حقیقیتاً .

نسخه Lords of shadow یکی از خفن ترین تجربه های نسل 7 م بود ، یعنی همه چیش و اون فاینال باس بازی که با خود شیطان میجنگیم اصلاً فکم رو آورده بود رو زمین و حتی هنوز یکی دو از جمله های ابلیس خطاب به پدرش خدا رو یادمه کاملا . واقعاً خیلی منتظرش بودم ، حیف واقعاً ..
البته استودیو اون نسخه ها مرکوری سیستم بود، که اون ها هم بعد تر شماره دو عملا نسخه شون پیچیده شد
این پلاتینیوم گیمز فکر کنم همینی که الان نصف به درد بخورهای استودیو یهو ول کردن رفتن

نسخه شماره lords واقعا عالی بود ولی باس هاش اذیت میکرد :| یارو رو یه ساعت میزدی میرفت فاز دوم بعد دو ساعت میرفت فاز سوم :|

• Like
Reactions: FrankinG

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or