Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
انصافا عجب توییست آبکی و درپیتی بود :D دیگه ده دفعه تو داستان این حرکتو زده بسه دیگه. چرا هر چی کاراکتر درست حسابیه باباشم یه آدم خیلی شاخیه :D لوفی، سانجی، ایس، دوفلامینگو، احتمال خیلی زیاد تیچ، الانم که شنکس. بعد چرا تو وان پیس هیشکی شبیه ننه باباش نیست؟ اصلا گارلینگ بلوند بود موهاش.
حالا جدای این صحبتا حس میکنم یکمم آفتابه رو شنکس گرفت اودا. یعنی تمام این مدت که شنکس هر جا میرفت همه جفت میکردن سر این بود که خون مقدس داره؟
حالا احتمالا لوکی، لوفی رو صدا کرد که بیاد ببینیم رویارویی لوفی با های فیک شنکس چطوری میشه. :D

درمان افسردگی الف چند صد ساله😀
View attachment 480p-tvanime-quan-xiu-04cha-ru-ge-chao-shi-zai-iguzisuto-memerun-cv-gong-ye-zhen-shou-ling-mu-...mp4

نظر شخصی، این انیمه از اکثر انیمه های جدید فانتزی بهتره، لول آپ با کشتن هیولاها🥱 حرمسرا، عضویت در انجمن ماجراجویی🤓 اپیزود چشمه آب گرم🐵 همه کپی همدیگه، این انیمه تا اینجا از این کلیشه ها نداشته.

۲۰۲۵۰۱۲۷_۱۰۱۰۱۱.jpg
@Stm_C_blossom

تیزر قسمت 5
View attachment 1737958964258.mp4

Moana_2_Empire_exclusive_image.jpg

Moana 2

بلاخره بعد از ۸ سال انتظار ادامه ی موآنا هم اومد ، طبیعتا برا من که فن دیزنی ام نوشتن نقد و نمره دادن به این اثر تحت تاثیر علاقه ی شدیدم قرار میگیره و نمیشه معیار قرار بدید برای دیدن یا ندیدنش و صرفا تجربه ی شخص خودم رو خیلی کوتاه می نویسم.

موآنا ۲ بشدت پایبند و وفادار به نسخه ی اصلیه و برای کسی که نسخه اول رو بارها دیده ، کلی ایستر اگ پیدا و پنهان و اشارات به نسخه اورجینال داره که بشدت لذت بخشه و مدام باعث میشه خاطراتمون رو مرور کنیم و با خودمون بگیم چه زود ۸ سال گذشت .

موآنا تو این نسخه سفری پر خطر تر و هیجان انگیز تر از قبل رو قراره تجربه کنه و اینبار با نالو یکی از قدرتمندترین خدایان پلینیزی در میوفته که اتفاقی عجیب و غیر قابل انتظار میوفته و نوید یه ادامه خیلی هیجان انگیز تر رو میده ، قطعا نالو آنتاگونیستی نیست که تو یه ساعت و نیم بشه معرفی کرد و پرونده ش رو بست

موسیقی و آهنگ های موآنا هم که نیازی به تعریف نداره و اگه قطعاتی مثل How far I'll go و You're welcome رو دوست داشتید قطعا با Beyond و Can I get a chee hoo هم حال می کنید.

گرافیک انیمیشن هم که تو اوج خودش قرار داره و لحظه ای چشم از این همه رنگ و جلوه بصری خسته نمی شه ، هر چی نباشه دیزنی خدای رنگ و لعابه

در آخر دومین ماجراجویی موآنا و نیمه خدای دوست داشتنی مائویی هم تمام شد و قطعا دلم براشون تنگ میشه و شدیدا منتظر ادامه ی داستان هستم .

دیزنی قبلا هم با ساختن Sequel های دیگه ثابت کرده بود که استاد ساختن دنباله هستش و تو آثار اصلی که توسط Disney Animation Studios ساخته میشن کیفیت رو فدای هیچی نمی کنه

پس با خیال راحت انیمیشن رو پلی کنید و یک ساعت و نیم لذت خالص رو تجربه کنید

و یادمون باشه که :

When life gets tough
if you wanna get through it , you just gotta CHEE HOOO it

Tasokare Hotel انیمه خوبیه، آخر هر قسمت معما حل میشه بیننده رو چند قسمت علاف نمیکنه.شخصیت اصلی نکو سان بامزه س:x
هتل تاسوکاره، هتلی است که همیشه در گرگ‌ومیش فرو رفته؛ جایی که شب و روز معنایی ندارد. این هتل در مرزی بین زندگی و مرگ قرار دارد، جایی که ارواحی که هنوز تصمیم نگرفته‌اند به دنیای پس از مرگ بروند یا به دنیای زنده‌ها بازگردند، می‌توانند لحظه‌ای آرام بگیرند.
V1_.jpg
Opening

Your Friendly Neighborhood Spider-Man 6/10 قسمت اول متوسط قسمت دوم بهتر شد داستان جوری تموم شد بخوای ادامشو ببینی صحنه های مبارزه و موزیکالی که پخش میشد خوب بود انیمیشن👎، شخصیتای اصلی به جز پیتر پارکرو زن عموش همه سیاه پوست🙄گرین گابلین سیاه مارمولک زن سیاه رفیق پیتر پارکر رنگین‌کمان، شورشو دراوردن😑

View attachment ve_compress_1738186188593.mp4

تریلر Common Side Effects, یکشنبه پخش میشه، داستان درباره دارویه که می‌تونه تمام بیماری هارو درمان کنه، یکی از شرکتهای بزرگ داروسازی آمریکا و dea دنبال کشتن افرادی هستن که این دارو رو کشف کردن.

۲۰۲۵۰۱۳۱_۱۲۲۰۳۲.jpg

آخرین ویرایش:
1000007948.jpg

اصلا از این ایده خودم خوشم نیومد ، ولی اگه اینطور که فکر میکنم بشه باید ببینیم چطور پیاده میشه .... Imu و دولت جهانی و اون تنریوبیتو ها باس آخر نیستن و باید با یه تهدید بزرگتر بجنگن و احتمالا اسلحه های باستانی هم برای همین ساخته شدن .. ایدش کمی کودکانه است .. ولی خوب نحوه روایت و پیاده شدنش مهمه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or