AM!R
کاربر سایت
من خرید داشتم ، چندین بار ، مطمئنن، فکر نمیکنم هم اشتراکی بدن ظ۲ هارو ، خودش هم برمیداره با کسر مقداری از قیمت اولیه ،کسی از کانال یا سایت p4game خرید داشته؟
پاسخگویی خوبی هم دارن ، در کل اوکیه .
من خرید داشتم ، چندین بار ، مطمئنن، فکر نمیکنم هم اشتراکی بدن ظ۲ هارو ، خودش هم برمیداره با کسر مقداری از قیمت اولیه ،کسی از کانال یا سایت p4game خرید داشته؟
سلام امیرجانمن خرید داشتم ، چندین بار ، مطمئنن، فکر نمیکنم هم اشتراکی بدن ظ۲ هارو ، خودش هم برمیداره با کسر مقداری از قیمت اولیه ،
پاسخگویی خوبی هم دارن ، در کل اوکیه .
پس رفت جزو لیست سیاهسلام امیرجان
منم خرید کردم. از طریق سایت ازشون overcooked all you can eat رو خریدم. خیلی هم سریع جواب دادن. اکانت رو که فرستادن دیدم توش overcooked 1 هستش. ینی یه بازی توی سایت گذاشتن وقتی میخری یه بازی دیگه تحویلت میدن. ازشون خواستم پولو برگشت بزنن که بعد از چهار روز هنوز برگشت نزدن!
ممنون
ظرفیتی ۲ یا کامل؟یه سایت/کانال معتبر بگید پلاس اکسترا بگیرم.![]()
توی همون اکانتی که خریدید میتونید بازی کنیددوستان یه سئوال راجع اکانت ظرفیتی دارم
من اگر اکانت ظرفیت 3 یه بازی مثل کال او دیوتی یا فیفا رو بخرم.
آیا میتونم از مالتی پلیرش هم استفاده کنم؟؟ یا باید psn داشته باشه؟
من یه اکانت فیفا خریدم ولی نمیتونم برم سیزن بازی کنم یا مالتی پلیر بازی کنم (ظ 3)
سلامدوستان یه سئوال راجع اکانت ظرفیتی دارم
من اگر اکانت ظرفیت 3 یه بازی مثل کال او دیوتی یا فیفا رو بخرم.
آیا میتونم از مالتی پلیرش هم استفاده کنم؟؟ یا باید psn داشته باشه؟
من یه اکانت فیفا خریدم ولی نمیتونم برم سیزن بازی کنم یا مالتی پلیر بازی کنم (ظ 3)
اگر dlc بیاد برای هه ریجن ها هم منتشر میشه مگر اینکه کشوری روی اون بازی محدودیت گذاشته باشد یا ناشر برخی ریجن ها رو محدود کرده باشد در کل ریجن ترکیه و اوکراین ریجن 2 هستند. بیشتر اکانت های پلاس موجود در بازار ریجن ترکیه هستند.ممنون
یه سری ریجن اوکراین و ترکیه میدن ، بجز تفاوت ریجن واسه DLC و سیو احتمال داره روی مثلا ریجن ۱ چیزی بیاد روی اونا نیاد؟
فکر کنم نهایت در این حد که روی سایت زده اکانت روی کدوم کنسول اکتیوه و اینااز روی این اکانتهای ظرفیتی، میشه به اطلاعات کنسول دست پیدا کرد؟ اگه بله چه اطلاعاتی و چه جوری؟
ممنون