بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

فکر کنم نهایت در این حد که روی سایت زده اکانت روی کدوم کنسول اکتیوه و اینا
از کدوم قسمت سایت؟
آیا به سریال نامبر کنسول هم دست پیدا میکنه؟
بدترین سناریو چی میتونه باشه؟ کار خاصی میتونند انجام بدند؟ (هک و...)

از کدوم قسمت سایت؟
آیا به سریال نامبر کنسول هم دست پیدا میکنه؟
بدترین سناریو چی میتونه باشه؟ کار خاصی میتونند انجام بدند؟ (هک و...)
یه بخشی هست که از سایت میتونی اکانت رو دیزیبل آل کنی اونجا نوشته کدوم کنسول روش اون اکانت هست (یه کدی از کنسول نوشته نمیدونم سریال نامبره یا چی اینو اطلاع ندارم). برنامه سونیم روی گوشی بزنی فکر کنم نشون میداد اگه روی چندتا کنسول اکتیو بود اکانت.
هک چی دستگاه؟ حساس نباش کاری نمیشه کرد. اگرم بابت اکانت خودت حساسی که امنیتش رو ببر بالا با حالا یا تایید ۲ مرحله یا روشای دیگه. با کنسولتم که کسی کاری نمیتونه کنه. اکانت ظرفیتی از شاپ مطمین بخر خیالت راحت باشه چیزی نمیشه. ۲ نسله دارم ظرفیتی اکانت از جاهای معتبر میخرم هیچ اتفاقی نیفتاده و قرارم نیست بیفته. ده ها اکانت ظرفیت ۲ روی فور و فایو داشتم هیچ اتفاقی نیفتاده.
سمت اکانت هکی و آفلاین و اینام نرو. به ارزونیش نمیارزه.

• Like
Reactions: aha2012
یه بخشی هست که از سایت میتونی اکانت رو دیزیبل آل کنی اونجا نوشته کدوم کنسول روش اون اکانت هست (یه کدی از کنسول نوشته نمیدونم سریال نامبره یا چی اینو اطلاع ندارم). برنامه سونیم روی گوشی بزنی فکر کنم نشون میداد اگه روی چندتا کنسول اکتیو بود اکانت.
هک چی دستگاه؟ حساس نباش کاری نمیشه کرد. اگرم بابت اکانت خودت حساسی که امنیتش رو ببر بالا با حالا یا تایید ۲ مرحله یا روشای دیگه. با کنسولتم که کسی کاری نمیتونه کنه. اکانت ظرفیتی از شاپ مطمین بخر خیالت راحت باشه چیزی نمیشه. ۲ نسله دارم ظرفیتی اکانت از جاهای معتبر میخرم هیچ اتفاقی نیفتاده و قرارم نیست بیفته. ده ها اکانت ظرفیت ۲ روی فور و فایو داشتم هیچ اتفاقی نیفتاده.
سمت اکانت هکی و آفلاین و اینام نرو. به ارزونیش نمیارزه.
مرسی دمت گرم.
پس لطفا چندتا کانال معتبر با قیمت خوب برام لیست کن.

• Like
Reactions: MyJinx
سلام
من فیفا ظرفیت 3 رو ps5 دارم میخوام انلاین بازی کنم اکانت پلاس هم فقط برای فیفا میخوام بخاطر همین نمیخوام زیاد هزینه کنم
میخواستم بدونم پلاس ps4 رو میتونم رو ps5 استفاده کنم؟
فرقشون چیه که اختلاف قیمت دارن

سلام
من فیفا ظرفیت 3 رو ps5 دارم میخوام انلاین بازی کنم اکانت پلاس هم فقط برای فیفا میخوام بخاطر همین نمیخوام زیاد هزینه کنم
میخواستم بدونم پلاس ps4 رو میتونم رو ps5 استفاده کنم؟
فرقشون چیه که اختلاف قیمت دارن
سلام دوست عزیز
هر پلاسی که تو اکانت خریده می‌شه تو سه تا کنسول قابل استفاده است
ظرفیت ۲ ps5
ظرفیت ۲ ps4
ظرفیت ۳ فرقی ندارد کنسول ۴ یا ۵ باشه.
شما خیر نمی‌تونین پلاس پلی استیشن ۴ را در پلی استیشن ۵ استفاده کنید، شما پلاس پلی استیشن ۴ که می‌خرید فروشنده نسخه پلی استیشن ۵ رو هم به کس دیگه‌ای می‌فروشه و هر اکانت تو یک ps5 می‌تونه اکتیو بشه
حالا شما که ظرفیت ۳ فیفا رو دارین دو راه برای بازی آنلاین دارین
پلاس ظرفیت ۲ بخرین و تو کنسول اکتیو کنین و با اکانت ظرفیت ۳ فیفا از اون پلاس استفاده کنین
یا هم باید با همون اکانت ظرفیت ۳ فیفا ، پلاس بخرین که خیلی گرون در میاد
چون اکانت فیفاتون ظرفیت ۳ هست دیگه نمی‌تونین از پلاس ظرفیت ۳ استفاده کنین. فقط ظرفیت 2 باید بخرین
در مورد اختلاف قیمت هم چون خواهان پلاس پلی استیشن ۵ زیاده تو تقسیم قیمت یشتر قیمت رو 5 می‌کشند

• Like
Reactions: MO021 and aha2012

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or